Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη και οι εξετάσεις σε υπό ανέγερση οικοδομή, όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο λίγο πριν από τις 8 το πρωί.
Τον φερόμενο δράστη επεισοδίου με μαχαιρώματα στη Μουταγιάκα αναζητεί η Αστυνομία στη Λεμεσό, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα πρόσωπο έχει τραυματιστεί.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το πρωί σε υπό ανέγερση οικοδομή. Η πληροφορία για τα μαχαιρώματα έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία.
Ο τραυματίας είναι αλλοδαπός, όπως και ο φερόμενος δράστης, ο οποίος απομακρύνθηκε πεζός από τη σκηνή μετά το επεισόδιο.
Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εξετάσεις στη σκηνή της υπό ανέγερση οικοδομής.


