Ο διοργανωτής εντοπίστηκε και ανακρίθηκε για την είσοδο ανηλίκων και την προσφορά αλκοόλ σε παραλιακό κέντρο. Οι καταθέσεις γονέων περιγράφουν διαφορετική αρχική ενημέρωση για τον χώρο και όσα θα προσφέρονταν στο πάρτι.
Στην απαγγελία γραπτής κατηγορίας κατά του διοργανωτή κατέληξαν οι αστυνομικές ενέργειες για το Halloween πάρτι στη Λεμεσό, μετά το οποίο 13 ανήλικοι ηλικίας 15 έως 17 ετών χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσηλευτήρια λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.
Σύμφωνα με τη νεότερη αστυνομική ενημέρωση, ο διοργανωτής εντοπίστηκε, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς, καθώς φέρεται να επέτρεψε την είσοδο ανηλίκων στο υποστατικό και να τους σέρβιρε οινοπνευματώδη ποτά. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο σε παραλιακό κέντρο της Λεμεσού.
Διαφορετική ενημέρωση είχαν οι γονείς
Οι καταθέσεις που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση περιλαμβάνουν αναφορές γονέων στην ενημέρωση που είχαν λάβει πριν από τη διοργάνωση.
Όπως ανέφεραν, αρχικά το πάρτι επρόκειτο να γίνει σε άλλον χώρο και στη συνέχεια πληροφορήθηκαν την αλλαγή της τοποθεσίας. Παράλληλα, είχαν την εντύπωση ότι θα προσφέρονταν μόνο σνακ και άλλα ροφήματα, χωρίς αλκοολούχα ποτά.
Στο ζήτημα της πρόσβασης των ανηλίκων είχε αναφερθεί ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει, οι μέχρι τότε εξετάσεις έδειχναν ότι μεγάλος αριθμός ανηλίκων είχε εισέλθει στο υποστατικό, χωρίς να φαίνεται πως είχε προηγηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος ηλικίας.
Αδιαθεσία και τραυματισμός 16χρονου
Μετά την κατανάλωση αλκοόλ, 13 ανήλικοι μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες νοσηλευτηρίων της Λεμεσού. Ορισμένοι παρουσίασαν αδιαθεσία και τάσεις λιποθυμίας και χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.
Παράλληλα, κατά την έξοδο των νεαρών από το νυχτερινό κέντρο, ένας 16χρονος τραυματίστηκε από πτώση και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε αποτέλεσαν επίσης αντικείμενο αστυνομικής διερεύνησης.
Για την υπόθεση είχαν ληφθεί καταθέσεις τόσο από γονείς όσο και από ανηλίκους. Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ο φάκελος θα προωθούνταν για ποινική δίωξη όσων εμπλέκονται.


