Aποζημιώθηκε με 40.000 ευρώ από το δικαστήριο επειδή η δουλειά του ήταν τόσο βαρετή

22/01/2022

Σκεφτήκατε ποτέ, τι καλά που θα ήταν, αν δικαιούσασταν αποζημίωση γιατί η δουλειά σας είναι τόσο… βαρετή; Λοιπόν, ένας άντρας στη Γαλλία το έκανε και μάλιστα πήρε 40.000 ευρώ.

 

Περίπου 40.000 ευρώ αποζημίωση απέσπασε από την εταιρία του ένας υπάλληλος στη Γαλλία που ισχυριζόταν ότι η δουλειά του ήταν βαρετή.

Ενώ ο Ντεσνάρ ήταν ένας πολυάσχολος εργάτης και έδειχνε «απόλυτη αφοσίωση» στη δουλειά του, στη συνέχεια παραγκωνίστηκε κάνοντας απλά θελήματα για τον πρόεδρο της Interparfums.

Σκεφτήκατε ποτέ, τι καλά που θα ήταν, αν δικαιούσασταν αποζημίωση γιατί η δουλειά σας είναι τόσο… βαρετή; Λοιπόν, ένας άντρας στη Γαλλία το έκανε και μάλιστα πήρε 40.000 ευρώ.

Προσέξτε όμως… Πριν κινήσετε την παραμικρή διαδικασία. Υπάρχει το βαριέμαι υπάρχει και το «βαριέμαι», το οποίο δεν οδηγεί μόνο στην πλήξη, αλλά και σε ασθένειες όπως είναι η κατάθλιψη, η ψυχολογική εξουθένωση, ακόμα και η κατάρρευση.

Το 2020, λοιπόν, ο Φρέντερικ Ντεσνάρ από το Παρίσι, έλαβε αποζημίωση 40.000 ευρώ από την Interparfums, μια γαλλική εταιρεία παραγωγής αρωμάτων πολυτελείας.

Η δουλειά του διαρκούσε 20-40 λεπτά και δεν είχε ενέργεια

Ενώ ο Ντεσνάρ ήταν ένας πολυάσχολος εργάτης και έδειχνε «απόλυτη αφοσίωση» στη δουλειά του, στη συνέχεια παραγκωνίστηκε κάνοντας απλά θελήματα για τον πρόεδρο της Interparfums. Για τέσσερα χρόνια, έκανε περίπου 20-40 λεπτά δουλειάς κάθε μέρα και κανείς δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται αν έφτανε στην ώρα του. Ο δικηγόρος του μάλιστα το περιέγραψε στη Le Monde ως «κάθοδο στην κόλαση».

«Δεν είχα πια ενέργεια για τίποτα. Ένιωθα ένοχος και ντρεπόμουν να κερδίσω έναν μισθό για… το τίποτα. Είχα την εντύπωση ότι ήμουν αόρατος στην εταιρεία», πρόσθεσε ο Ντεσνάρ. Ο δικηγόρος του υποστήριξε μάλιστα στο δικαστήριο- όπως ανέφερε η Telegraph- ότι η έλλειψη εργασίας οδήγησε «στην επιδείνωση της υγείας του».

Αυτό του επέφερε μια επιληπτική κρίση την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να έχει ένα ατύχημα το οποίο τον έριξε σε κώμα.

Προς υπεράσπιση της εταιρείας, οι δικηγόροι υποστήριξαν ότι ο Ντεσνάρ «δεν είπε ποτέ τίποτα ότι βαριέται κατά τη διάρκεια της τετραετίας» και πρόσθεσαν «αν στην πραγματικότητα δεν είχε τίποτα να κάνει όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν το ανέφερε;».

Ο Ντέσναρ κατέθεσε καταγγελία σε δικαστήριο εργασιακών σχέσεων, ζητώντας αποζημίωση 360.000 ευρώ. Ενώ η εταιρεία υποστήριξε ότι ο Ντεσνάρ δεν είχε ποτέ διαμαρτυρηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του, το δικαστήριο συμφώνησε ότι αποτελούσε «μορφή παρενόχλησης» και η απόφαση επικυρώθηκε από το Εφετείο του Παρισιού, παίρνοντας τελικά 40.000 ευρώ.


Πηγή: enimerotiko.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Aγοράκι με αυτισμό δημιούργησε πιστό αντίγραφο του Τιτανικού με τουβλάκια LEGO!

25/01/2022

Δεκαπεντάχρονο αγοράκι με αυτισμό «μάγεψε» τους πάντες με το δημιούργημά του, παραδίδοντας μαθήματα ζωής.

Ελλάδα: Η “Ελπίς” έφερε γενική αργία! Σε κατάλευκο φόντο η χώρα!

25/01/2022

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας.

Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

25/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

10 τέρμα fail τατουάζ στα ελληνικά, που προφανώς κάτι πήγε λάθος στη μετάφραση!

24/01/2022

Η μόδα που οι άνθρωποι προτιμούν τα τατουάζ σε ξένη γλώσσα, προκειμένου να φανούν πιο ψαγμένοι, υπάρχει και στο εξωτερικό. Έλα όμως που κάτι δεν πήγε καλά στη μετάφραση

Σαν σήμερα 24 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

24/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 24 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Aποζημιώθηκε με 40.000 ευρώ από το δικαστήριο επειδή η δουλειά του ήταν τόσο βαρετή

22/01/2022

Σκεφτήκατε ποτέ, τι καλά που θα ήταν, αν δικαιούσασταν αποζημίωση γιατί η δουλειά σας είναι τόσο… βαρετή; Λοιπόν, ένας άντρας στη Γαλλία το έκανε και μάλιστα πήρε 40.000 ευρώ.

Σαν σήμερα 22 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

22/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 22 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Βρέθηκε ο προδότης της Άννας Φρανκ και την οικογένεια της στους Ναζί.

21/01/2022

Η προσπάθεια να προσδιοριστεί η ταυτότητα του προδότη δεν είχε σκοπό να οδηγήσει στην άσκηση δίωξης, αλλά να επιλύσει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην Ολλανδία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

21/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Κασουλίδη: To Κυπριακό και η επιθετική ρητορική της Τουρκίας.

20/01/2022

Υποδεχόμενος τον κ. Κασουλίδη, ο κ. Μητσοτάκης τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του «για τρίτη φορά, μετά από δύο προηγούμενες, μακροχρόνιες και, κατά καθολική αναγνώριση, επιτυχημένες θητείες», όπως είπε.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ