Ψευτονταής τραμπουκίζει ομοφυλόφιλο και απειλεί να τον δέρνει μέχρι να του αρέσουν οι γυναίκες.

13/01/2022

To βίντεο έκανε το γύρω του διαδικτύου. «θα σταθούμε δίπλα στις κοινότητες LGTBQ και δεν θα ανεχτούμε καμία διάκριση.»

 

Θέαμα σε εμπορικό κέντρο έγινε ένας ομοφυλόφιλος άνδρας με έναν ετεροφυλόφιλο όταν ο δεύτερος θέλησε να επιτέθηκε φραστικά στον πρώτο.

Ένας ταραχοποιός, προσβεβλημένος από την εμφάνιση ενός ομοφυλόφιλου, απειλούσε να «τον πλακώσει στο ξύλο» κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Gay Parade στη Βαρκελώνη.

Η αντιπαράθεση τραβήχτηκε σε ένα εστιατόριο McDonald’s στην πόλη και ο άντρας που ξεκίνησε τον καυγά ισχυρίστηκε ότι ο ομοφυλόφιλος ήταν ντυμένος ακατάλληλα, καθώς υπήρχαν παιδιά στο εστιατόριο.

To θύμα της λεκτικής βίας ήταν ντυμένο με ένα κίτρινο μπλουζάκι και κοντό τζιν σορτσάκι και αποκρίθηκε στον σεκιούριτι των McDonald’s ότι δεν χρειάζεται να ανεχτεί έναν άντρα να του λέει πώς να ντυθεί.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Twitter και έχει δει πάνω από 4,2 εκατομμύρια προβολές.
ομοφυλόφιλος

Ο ομοφυλόφιλος άνδρας έμμενε στο ότι ήταν το Gay Pride

Ο άντρας με τα μαύρα ακούγεται να λέει: “Σου λέω να είσαι διακριτικός, είσαι σε δημόσιο χώρο.Δεν με νοιάζει αν είσαι γκέι.”

Όταν ο άλλος επεσήμανε ότι ήταν η «Ημέρα Gay Pride», ο άλλος άντρας απάντησε: “Δεν με νοιάζει τι μέρα είναι, είναι επίσης μια καλή μέρα για να σε πλακώσω. Θες να το δεις;” Πρόσθεσε: “Θα σε πλακώσω στο ξύλο μέχρι να γίνεις ετεροφυλόφιλος.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας μπήκε ανάμεσα στους δύο άνδρες, καθώς ο νεαρός που γιορτάζει το Pride Parade ρώτησε τι είχε κάνει λάθος.

Ο επιτιθέμενος αργότερα δήλωσε: “Όταν βγεις έξω, θα σε χτυπήσω τόσο δυνατά που η περηφάνια σου θα εξαφανιστεί”.

Ενθάρρυνε επίσης να καλέσει την αστυνομία ή “όποιον θέλεις.”

Τελικά, το πρόσωπο που τραβούσε με την κάμερα, που ήταν μαζί με το θύμα, τον έσπρωξε μακριά και οι δύο τους χωρίστηκαν.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία έφτασε στο εστιατόριο λίγο αργότερα, αλλά το θύμα αρνήθηκε να ασκήσει κατηγορίες εναντίον του άλλου άντρα.

Το εστιατόριο McDonald’s καταδίκασε την επιθετικότητα και πρόσθεσε ότι το προσωπικό ασφαλείας κάλεσε την αστυνομία.

Το περιστατικό προκάλεσε επίσης μια θυμωμένη απάντηση από την Δήμαρχο της Βαρκελώνης Ada Colau και τον Albert Rivera, αρχηγό του ισπανικού πολιτικού κόμματος «Ciudadanos».

Αφού σηκώθηκε η σημαία του ουράνιου τόξου έξω από το δημαρχείο, η Colau δήλωσε: «Οι ομοφυλόφοβοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη μας, θα σταθούμε δίπλα στις κοινότητες LGTBQ και δεν θα ανεχτούμε καμία διάκριση.»


Πηγή: enimerotiko.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Aγοράκι με αυτισμό δημιούργησε πιστό αντίγραφο του Τιτανικού με τουβλάκια LEGO!

25/01/2022

Δεκαπεντάχρονο αγοράκι με αυτισμό «μάγεψε» τους πάντες με το δημιούργημά του, παραδίδοντας μαθήματα ζωής.

Ελλάδα: Η “Ελπίς” έφερε γενική αργία! Σε κατάλευκο φόντο η χώρα!

25/01/2022

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας.

Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

25/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

10 τέρμα fail τατουάζ στα ελληνικά, που προφανώς κάτι πήγε λάθος στη μετάφραση!

24/01/2022

Η μόδα που οι άνθρωποι προτιμούν τα τατουάζ σε ξένη γλώσσα, προκειμένου να φανούν πιο ψαγμένοι, υπάρχει και στο εξωτερικό. Έλα όμως που κάτι δεν πήγε καλά στη μετάφραση

Σαν σήμερα 24 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

24/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 24 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Aποζημιώθηκε με 40.000 ευρώ από το δικαστήριο επειδή η δουλειά του ήταν τόσο βαρετή

22/01/2022

Σκεφτήκατε ποτέ, τι καλά που θα ήταν, αν δικαιούσασταν αποζημίωση γιατί η δουλειά σας είναι τόσο… βαρετή; Λοιπόν, ένας άντρας στη Γαλλία το έκανε και μάλιστα πήρε 40.000 ευρώ.

Σαν σήμερα 22 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

22/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 22 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Βρέθηκε ο προδότης της Άννας Φρανκ και την οικογένεια της στους Ναζί.

21/01/2022

Η προσπάθεια να προσδιοριστεί η ταυτότητα του προδότη δεν είχε σκοπό να οδηγήσει στην άσκηση δίωξης, αλλά να επιλύσει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην Ολλανδία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

21/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Κασουλίδη: To Κυπριακό και η επιθετική ρητορική της Τουρκίας.

20/01/2022

Υποδεχόμενος τον κ. Κασουλίδη, ο κ. Μητσοτάκης τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του «για τρίτη φορά, μετά από δύο προηγούμενες, μακροχρόνιες και, κατά καθολική αναγνώριση, επιτυχημένες θητείες», όπως είπε.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ