ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΤο ιδανικό Φεστιβάλ για «Βιβλιοφάγους» ξεκίνησε! Nicosia Book Fest 2021

08/10/2021

Το ιδανικό Φεστιβάλ για «Βιβλιοφάγους» ξεκίνησε! Nicosia Book Fest 2021 στο Πάρκο Ακρόπολης στις 9 & 10 Οκτωβρίου!

 

Το Nicosia Book Fest 2021 επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο, στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 στο Πάρκο Ακρόπολης. Μετά από το περσινό διαδικτυακό μας ταξίδι, επιστρέφουμε με φυσική παρουσία στο Πάρκο Ακρόπολης, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων.

Στις 8 Οκτωβρίου θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια με δήλωση συμμετοχής καθώς και παρουσίαση νέων εκδόσεων και συζητήσεις.

Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό στις 9 και 10 Οκτωβρίου και θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 10:00 μ.μ. Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις επιμέρους δράσεις είναι εντελώς δωρεάν. Η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση safepass από τις 3 ελεγχόμενες εισόδους στο πάρκο.

Το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://www.nicosiabookfest.com/programma2021. Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, συναρπαστικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια και παρουσιάσεις για τους μικρούς μας φίλους, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, με την αμέριστη στήριξη  του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών και τη φιλοξενία του Δήμου Στροβόλου. Μεγάλοι χορηγοί του Φεστιβάλ είναι ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ενώ Πολιτιστικός Χορηγός είναι η Ελληνική Τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.nicosiabokkfest.com ή επικοινωνήστε στο nicosiabookfestival@gmail.com.

Πηγή: https://www.checkincyprus.com/

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ'

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Το ιδανικό Φεστιβάλ για «Βιβλιοφάγους» ξεκίνησε! Nicosia Book Fest 2021

08/10/2021

Το ιδανικό Φεστιβάλ για «Βιβλιοφάγους» ξεκίνησε! Nicosia Book Fest 2021 στο Πάρκο Ακρόπολης στις 9 & 10 Οκτωβρίου!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Αγία Νάπα: Γνώρισε από κοντά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες παλαιάς και νέας εποχής!

08/10/2021

Ίσως απο τις πιό ενδιαφέρουσες και συνάμα εντυπωσιακές εκθέσεις θα λάβει χώρα στην Αγία Νάπα στις 27-31 Οκτωβρίου. Παρουσίαση νέων και παλαιών μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αυτοκινήτων αντίκες κ.α.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
1 Οκτωβρίου 1960: Τι γιορτάζουμε σήμερα;

01/10/2021

61 χρόνια Κυπριακής Δημοκρατίας. Τι συνέβει σαν σήμερα το 1960; Και τι συμβολίζει η σημαία της Κύπρου;

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Το «Μεσαιωνικό Φεστιβάλ» της Αγίας Νάπας, επιστρέφει τον Οκτώβριο

26/09/2021

Τον Οκτώβριο ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο για να περιπλανηθούμε στο Μεσαίωνα! Ένα παραμυθένιο φεστιβάλ, γεμάτο μεσαιωνικούς δράκους, μάγισσες, πρίγκιπες και βασιλιάδες έρχεται στην Αγιά Νάπα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Αυτοί θα τραγουδήσουν στη σκηνή του SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival

25/09/2021

Το φετινό SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival ανακοίνωσε τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής του, αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα γίνουν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κυριάκος Μέφερης - Ο Κύπριος χαρισματικός στιχουργός που "εξυμνεί " την Αμμόχωστο

10/01/2021

Συνέντευξη στην Έφη Μέφερη Τα τελευταία χρόνια έχω πάρει άπειρες συνεντεύξεις. Αυτή η συνέντευξη όμως είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες, γιατί σήμερα έχω τη χαρά να συνομιλώ με τον πρώτο μου ξάδελφο, έναν χαρισματικό και ταλαντούχο στιχουργό με πολύ καλά δείγματα γραφής. Δημιουργός με έντονη προσωπικότητα, ιδιαίτερο στιλ γραφής κι αμεσότητα! Είναι ο Κυριάκος Μέφερης και τον ευχαριστώ θερμά γι' αυτή τη συζήτηση!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Διαδικτυακή συνεύρεση στο Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης

19/11/2020

Οι ιστορίες και τα παραμύθια των ανθρώπων δεν τελειώνουν ποτέ, ό,τι και να συμβαίνει, γιατί η ζωή μας είναι φτιαγμένη από τις ιστορίες αυτές.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Ένα διήμερο για όσους λατρεύουν τα βιβλία ... και διαδικτυακά!!!

19/11/2020

Το Nicosia Book Fest 2020 έρχεται διαδικτυακά αυτό το σαββατοκύριακο!

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ')

Διαφημιστείτε εδώ