ΚΥΠΡΟΣΑυτοί θα τραγουδήσουν στη σκηνή του SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival

25/09/2021

Το φετινό SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival ανακοίνωσε τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής του, αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα γίνουν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

 

Αυτοί θα τραγουδήσουν στη σκηνή του SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival

 

Έρχεται για ακόμη μία χρονιά το SeptemberFest ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου.

 

Για 7 ολόκληρες μέρες από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Ακαδημίας στη Λευκωσία θα μπορείτε να απολαύσετε ζωντανή μουσική με έντεχνο, λαϊκό, ροκ και ποπ τραγούδια καθώς και διαφορετικά είδη μπίρας καιεδέσματα από όλο τον κόσμο! 

 

Πιο αναλυτικά στη σκηνή θα βρίσκονται

 

Τη Τετάρτη        29/9   Μέλισσες

Τη Πέμπτη         30/9   Στέλιος Ρόκκος και Μελίνα Ασλανιδου

Τη Παρασκευή  1/10   Νίκος Μακρόπουλος 

Το Σάββατο       2/10  Νίκος Πορτοκάλογλου και το συγκρότημα Μπλέ, Στάθης Δρογωσης,                                                    ………………………Αγάπη Διαγγελάκη και βύρων Τσουράπης

Κυριακή            3/10   Πέγκυ Ζήνα

Δευτέρα            4/10   Δημήτρης Μπάσης

Τρίτη                5/10   Παολα

 

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν από €8 μέχρι €10 ανάλογα με την μέρα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το SoldoutTickets και από τα ταμεία στην είσοδο του φεστιβάλ. Για τα παιδία μέχρι 12 χρονών η είσοδος είναι δωρεάν, και πρέπει να υπάρχει συνοδεία από τους γονείς τους.

 

H είσοδος στο φεστιβάλ θα επιτρέπεται μόνο σε
1. άτομα αλλά και προσωπικό που κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία εμβολιασμού
2. άτομα που κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης, είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID (EU Digital Covid Certificate), μόνο στις περιπτώσεις που το  πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19.
3. άτομα ηλικίας κάτω των 12 ετών. Απαραιτήτως με την παρουσίαση ταυτότητας και με την συνοδεία γονέων.
4. άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών. Απαραιτήτως με την παρουσίαση ταυτότητας και με την συνοδεία γονέων!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 22485420 ή να επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ στο www.septemberfest.com.cy

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΚΥΠΡΟΣ'

ΚΥΠΡΟΣ
Συνάντηση σήμερα για το Δήμαρχο Λεμεσού και Περιφερειάρχης .

30/11/2021

Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος στην σημερινή σύσκεψη, στο δημοτικό μέγαρο Λεμεσού, όπου οι δημοτικές Αρχές υποδέχθηκαν τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη!

ΚΥΠΡΟΣ
«Διατηρούμε άσβεστη τη φλόγα της επιστροφής» ο Φώτης Φωτίου.

30/11/2021

Διατηρούμε άσβεστη τη φλόγα της επιστροφής και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για δικαίωση και ειρήνη στην πατρίδα μας ανέφερε απόψε ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου

ΚΥΠΡΟΣ
Λεμεσός: «Οι αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της Τ.Α.» - Ανοιχτή Συζήτηση (26/11)

27/11/2021

Με στόχο τη συμβολή στο διάλογο που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη σκιαγράφηση των προοπτικών που διανοίγονται για τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Λεμεσό Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση – οι αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της».

ΚΥΠΡΟΣ
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η θεατρική παράσταση των κρατουμένων στις Κεντρικές Φυλακές.

24/11/2021

Νίκος Αναστασιάδης: “Χαίρομαι και περηφανεύομαι για το έργο που πραγματικά έχει επιτελεστεί τα τελευταία μόλις πέντε χρόνια. Όχι μόνο άλλαξε η εικόνα, αλλά άλλαξε πραγματικά η ζωή των ανθρώπων που στην πορεία μπορεί διαπράττοντας λάθη να βρέθηκαν στις φυλακές”

ΚΥΠΡΟΣ
Βραβεία UNESCO στους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ

22/11/2021

Απονεμήθηκε έπαινος της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής στην Ερευνητική Μονάδα Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου #1 για την ταινία «Λεηλασία της μνήμης μας».

ΚΥΠΡΟΣ
Άυριο οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός του FIR Λευκωσίας.

22/11/2021

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός του FIR Λευκωσίας θα διεξάγονται το απόγευμα της Τρίτης, ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας.

ΚΥΠΡΟΣ
Πρόεδρος και Αρχιεπίσκοπος τέλεσαν τα εγκαίνια των φοιτητικών εστιών της Αρχιεπισκοπής στη Λεμεσό.

20/11/2021

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως η Κυβέρνηση γνωρίζει καλά το υψηλό οικονομικό κόστος που απαιτείται και τις δυσκολίες που προκύπτουν για πολλούς φοιτητές μέχρι την αποπεράτωση των σπουδών τους.

ΚΥΠΡΟΣ
Με μωβ χρώμα θα φωταγωγηθούν χώροι και μνημεία για την Παγκόσμια ημέρα Προωρότητας

17/11/2021

Με χρώμα μωβ, το οποίο καθιερώθηκε παγκόσμια ως το χρώμα της προωρότητας, θα φωταγωγηθούν σήμερα (Τετάρτη 17/11) η Πλατεία Ελευθερίας και το Αρχαιολογικό Μουσείο στη Λευκωσία όπως και τα Μεσαιωνικά Κάστρα Λάρνακας και Πάφου.

ΚΥΠΡΟΣ
Σωτήρα: Χτενίζουν για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. (21/11)

10/11/2021

Στo κέντρο περιποίησης Fruition hair and more στην Σωτήρα χτενίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Εις μνήμη της αγαπημένης μας Αθηνάς Θεοφυλάκτου

ΚΥΠΡΟΣ
Πιστό αντίγραφο της Μόνα Λίζα πωλήθηκε έναντι 210.000 ευρώ σε δημοπρασία

10/11/2021

Ένα πιστό αντίγραφο του διάσημου πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μόνα Λίζα, πωλήθηκε έναντι του ποσού των 210.000 ευρώ χθες, σε δημοπρασία στο Παρίσι.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΚΥΠΡΟΣ')