Σεξ: Αυτά τα επαγγέλματα «τού δίνουν και καταλαβαίνει» στο κρεβάτι

08/05/2021

Ποιοι κάνουν σεξ όποτε το θυμούνται και ποια επαγγέλματα είναι οι... βασιλιάδες και βασίλισσες του κρεβατιού.

 

Σεξ: Αυτά τα επαγγέλματα «τού δίνουν και καταλαβαίνει» στο κρεβάτι

Ποιοι κάνουν σεξ όποτε το θυμούνται και ποια επαγγέλματα είναι οι... βασιλιάδες και βασίλισσες του κρεβατιού.

 

Σε αναπάντεχα συμπεράσματα κατέληξε βρετανική έρευνα αναφορικά με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών και γυναικών με βάση το επάγγελμά τους.

 

Η βρετανική εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lelo ζήτησε από 2.000 άνδρες και γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο να μιλήσουν για τη σεξουαλική τους ζωή.

 

Οι αγρότες φαίνεται, λοιπόν ότι ξεσαλώνουν στο κρεβάτι καθώς είναι οι επαγγελματίες που κάνουν περισσότερο σεξ από οποιουσδήποτε άλλους. Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων (33%) επαίρονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Την ίδια ώρα, το 67% βαθμολόγησε την απόδοσή του στο κρεβάτι ως απίστευτη.

 

Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι

Η εμπειρογνώμονας για το σεξ, Κέιτ Μόιλ, έσπευσε να εξηγήσει το φαινόμενο. Όπως υποστηρίζει στη βρετανική εφημερίδα Mirror, ένας από τους πιθανούς λόγους που οι αγρότες κάνουν καθημερινά σεξ, είναι γιατί βρίσκονται μακριά από την πόλη κι έχουν περισσότερες αντοχές απ’ ό,τι οι υπάλληλοι γραφείου.

 

«Ακόμα και μέσα σε ομάδες, όπως τα επαγγέλματα όπου υπάρχουν πολλές ομοιότητες, πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές που επηρεάζουν τη σεξουαλικότητα και τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων», επισημαίνει η εμπειρογνώμονας Κέιτ Μόιλ στην βρετανική εφημερίδα.

 

«Ωστόσο, αυτό που αναμένουμε είναι μερικές τάσεις. Για παράδειγμα, το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας σ΄έναν επαγγελματία , όπως είναι ο αγρότης, και όχι κάποιος που κινείται σε περιβάλλον γραφείου, μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα φυσικής αντοχής και ενέργειας», προσθέτει.

 

Μετά τους αγρότες, στη δεύτερη θέση έρχονται οι αρχιτέκτονες, με το 21% να δηλώνει ότι κάνει σεξ μία φορά την ημέρα. Την τρίτη θέση στη λίστα καταλαμβάνουν οι κομμωτές με ποσοστό 17%.

 

Ποιοι είναι τελευταίοι

Κι ενώ οι αγρότες του δίνουν και καταλαβαίνει στο κρεβάτι, οι δημοσιογράφοι κάνουν σεξ όποτε το θυμούνται. Καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στη λίστα της έρευνας, το 1/5 των δημοσιογράφων ισχυρίζεται ότι κάνει σεξ μόνο μία φορά το μήνα.

 

Οι δικηγόροι, επίσης, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα – το 27% προσποιούνται ότι έχουν οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ.

 

«Οι παράγοντες του τρόπου ζωής της δουλειάς μας, όπως η ευελιξία των ωρών εργασίας και το περιβάλλον, είναι επίσης πιθανό να έχουν αντίκτυπο στη ζωή μας και βεβαίως στη σεξουαλική μας ζωή», επισημαίνει η Βρετανή εμπειρογνώμονας.

 

΄Πηγή TheGoodLife / in.gr

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ