Ανώνυμη δωρεά εξέπληξε ευχάριστα τους μαθητές του Λανίτειου Δημοτικού

24/02/2021

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού ΙΒ’-Λανιτείου, με την επιστροφή τους στα θρανία, για τη νέα χρονιά και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τα Δημοτικά.

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού ΙΒ’-Λανιτείου, με την επιστροφή τους στα θρανία, για τη νέα χρονιά και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τα Δημοτικά.

 

Στο γήπεδο του σχολείου είχε τοποθετηθεί πλαστικό γρασίδι, το μάθημα Φυσικής Αγωγής ενισχύθηκε με νέα όργανα γυμναστικής και σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας και στα εργαστήρια τοποθετήθηκαν καινούριοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προβολείς, web cameras και μεγάφωνα. Επιπρόσθετα, το Εργαστήριο Πληροφορικής εξοπλίστηκε με 13 νέους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και έναν Φορητό Υπολογιστή (laptop). Η δωρεά έγινε μέσω του Συνδέσμου Γονέων, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη της υλοποίησης των έργων.

 

Τον πιο πάνω εξοπλισμό, η αξία του οποίου ξεπερνά τις €47.000,00, δώρισε γονέας του σχολείου μας αναφέρει η Δρ. Μαρίλια Παναγιώτου, Πρόεδρος ΔΣ Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου.

 

Ο Άνθρωπος πίσω από αυτή την ιδιαίτερα μεγαλοπρεπή ενέργεια θέλησε να παραμείνει ανώνυμος. Το κίνητρό του είναι η αγάπη του για τα παιδιά και η επιθυμία του να διευκολύνει την καθημερινότητά τους, βελτιώνοντας το σχολικό περιβάλλον.

 

Οι μαθητές μας βιώνουν καθημερινά τις σκληρές συνέπειες της Πανδημίας και παρόλες τις προσπάθειες που όλοι καταβάλλουμε, για να κάνουμε την ζωή τους όσο πιο ευχάριστη γίνεται, εν τούτοις η επίδρασή της είναι φανερή στην καθημερινή τους ρουτίνα και στο σχολείο πρωτίστως. Η Δωρεά αυτή έρχεται να δώσει μεγάλη χαρά στα παιδιά, να ενισχύσει την ψυχολογία τους και ταυτόχρονα να  διευκολύνει το εκπαιδευτικό έργο, βελτιώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις συνθήκες διδασκαλίας - μάθησης.

 

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Γονέων, η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, καθώς και τα παιδιά του σχολείου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους προς τον Ευεργέτη. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την κοινωνία και τον άνθρωπο, το μεγαλείο της ψυχής και η ανθρωπιά αποτελούν όαση και ελπίδα για καλύτερες μέρες. Η πράξη του αυτή είναι παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλτρουισμού, καταλήγει η Πρόεδρος ΔΣ Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου.

 Πηγή Καθημερινή

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ