So what?? This is Cyprus! - Τώρα και ... πολιτικός στο στόχαστρο για σεξουαλική παρενόχληση!

15/02/2021

Την ώρα που η Αστυνομία διερευνά καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του αθλητισμού, ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν καταγγελίες από πρόσωπα του πολιτισμού, μια νέα υπόθεση έρχεται να ανοίξει για τα καλά τον ασκό του Αιόλου και στην Κύπρο.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, στο στόχαστρο αυτή τη φορά βρίσκεται γνωστός πολιτικός, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μάλιστα γραπτή καταγγελία από νεαρή, για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η νεαρή κατήγγειλε πως το 2014, ενώ ήταν σε ηλικία 26 ετών, η οικογένεια της, είχε διευθετήσει συνάντηση με τον εν λόγω πολιτικό, ώστε να την βοηθήσει για να βρει δουλειά.

Η οικογένεια της νεαρής, γνωριζόταν με τον πολιτικό, αφού πρόσκεινται στο ίδιο κόμμα, και είχε εκφράσει την πρόθεση του για να τη βοηθήσει να βρει εργασία.

Η συνάντηση είχε γίνει σε εξωτερικό χώρο, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της σήμερα 32χρονης, το πολιτικό πρόσωπο την κάλεσε στο διαμέρισμα του, ώστε να συνεχίσουν τη συζήτηση τους.

Η νεαρή, ανυποψίαστη, μετέβη στο διαμέρισμα του πολιτικού, και τότε, ήταν που ο καταγγελλόμενος προέβη σε άσεμνες πράξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφάλισε ο REPORTER, η νεαρή κατήγγειλε πως ενώ κάθονταν στον καναπέ, ο πολιτικός, ξαφνικά την φίλησε στο χείλη, ενώ στη συνέχεια, άρπαξε το χέρι της και το τοποθέτησε στα γεννητικά του όργανα.

Στη συνέχεια η τότε 24χρονη, αποχώρησε από το διαμέρισμα του, ενώ στην κατάθεση της ανέφερε πως δεν προέβη ποτέ σε καταγγελία φοβούμενη. Ωστόσο, στον απόηχο των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών για τέτοιου είδους υποθέσεις, αποφάσισε να μιλήσει, εξού και προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Η νεαρή έδωσε λεπτομερή κατάθεση στις Αρχές, κατονομάζοντας τον πολιτικό. Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών και τη λήψη καταθέσεων, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία, για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως ο πολιτικός διετέλεσε επί σειρά ετών βουλευτής και στη συνέχεια εξελέγη ως ευρωβουλευτής. Τα υπό διερεύνηση αδικήματα, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ευρωβουλευτής. 


ΠΗΓΗ: reporter

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ