ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Απολαύσαμε νοστιμότατα σουβλάκια στην αυλή της εκκλησίας Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό

17/05/2024

Χθες Πέμπτη, 15 Μαΐου, στην αυλή της Εκκλησίας Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό έψησαν νοστιμότατα σουβλάκια για όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

 

Γράφει η Έφη Μέφερη


Μικροί και μεγάλοι, αλλά και περαστικοί είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν εκεί απολαμβάνοντας εξαιρετικής ποιότητας φαγητό, καθώς και τον βραδινό ανοιξιάτικο καιρό, ενώ παράλληλα συνέβαλαν έμπρακτα στη φιλανθρωπική δράση και στο έργο του Ιερού Ναού.   

Στο όμορφο αυτό συναπάντημα βρέθηκαν επίσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Λεμεσού κ. Βασίλης Δημητριάδης, ο Αντιπρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής του EΛAΜ κ. Πόλυς Ανωγυριάτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δ.Σ Λεμεσού κ. Χάρης Νικολάου με την οικογένειά του, η Υποψήφια Δ.Σ. Λεμεσού κ. Έφη Μέφερη και ο Υποψήφιος Δ.Σ. Λεμεσού κ. Ζαχαρίας Αθανασιάδης, ο οποίος έβαλε ποδιά και "ρίχτηκε" πίσω από τον πάγκο για να εξυπηρετήσει δεκάδες συμπολίτες μας που περίμεναν στην ουρά. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω φιλανθρωπική δράση έχει καθιερωθεί ως μία πλέον ενοριακή γιορτή που γίνεται, σχεδόν, κάθε 15 μέρες με εξαίρεση την περίοδο νηστειών.

Δείτε εδώ όλο το φωτορεπορτάζ.







 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ'

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2024!

16/07/2024

Μετά από τις συναυλίες των Γιώργου Νταλάρα – Άλκηστις Πρωτοψάλτη Αντώνη Ρέμου και Άννας Βίσση, σειρά παίρνουν οι Μανώλης Μητσιάς με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με την παράσταση «Οι ποιητές μας τραγουδούν» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 στο Αρχαιολογικό Χώρο Κιτίου. Ακολουθούν παραστάσεις θεάτρου και χορού καθώς και μουσικής.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τελικός EURO 2024 στην Πλατεία Αγίου Δομετίου

10/07/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει μια διαφορετική εμπειρία στην πλατεία, με τον χώρο να διαμορφώνεται στην απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία με γιγαντοοθόνη, με φαγητό και ποτό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επερχόμενες εκδηλώσεις στον Δήμο Λάρνακας

04/07/2024

Δείτε τo πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας γι' αυτή την ερχόμενη εβδομάδα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επιστρέφει το «Θέατρο στη Γειτονιά» από το Δήμο Λεμεσού

03/07/2024

Ένας θεσμός που δίνει την ευκαιρία στους δημότες να απολαύσουν παραστάσεις στις συνοικίες της πόλης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λεμεσός: Έρχεται το 3ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ «Πολιτισμός στο Κύμα»

02/07/2024

Όμορφες βραδιές κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό και δίπλα στο κύμα, υπόσχεται να χαρίσει ο Δήμος Λεμεσού σε όσους αγαπούν τη μουσική, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λευκωσία 2030: Η ελληνική ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έρχεται στην Κύπρο

02/07/2024

Με την εκπαίδευση να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Λευκωσίας 2030 (Υποψήφια πόλη για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης), ο οργανισμός διεκδίκησης και το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας διευρύνουν τη συνεργασία τους με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) της Ελλάδας σε θέματα εκπαίδευσης. 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κατακλυσμός Λεμεσού: Δείτε όλο το πρόγραμμα

12/06/2024

Από τις 22 μέχρι τις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο Κατακλυσμός στη Λεμεσό με ένα πλούσιο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση, περιλαμβάνοντας συναυλίες με κορυφαία ονόματα της μουσικής σκηνής, χορούς τραγούδια και πολλές άλλες εκπλήξεις. 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
“Ημερολόγιο μη συμβάντων” του Κώστα Μαννούρη στο Θέατρο Σκάλα

12/06/2024

Το Θέατρο Σκάλα συνεχίζει την πορεία του με έναν πιο εξωστρεφή και συλλογικό τρόπο λειτουργίας όπου οι τοπικοί καλλιτέχνες, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο συν-δημιουργούν το ρεπερτόριο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Ο μαγικός κόσμος των βιβλίων συναντά τον χορό και το τραγούδι»   

22/05/2024

Ο Σύνδεσμος ΔΕΠΥ Κύπρου και οι βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις σας προσκαλούν την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα στον χώρο του παλιού λιμανιού Λεμεσού. 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Απολαύσαμε νοστιμότατα σουβλάκια στην αυλή της εκκλησίας Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό

17/05/2024

Χθες Πέμπτη, 15 Μαΐου, στην αυλή της Εκκλησίας Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό έψησαν νοστιμότατα σουβλάκια για όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ')

Διαφημιστείτε εδώ