ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Τροχαίες διευθετήσεις για τη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2024

12/04/2024

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της διεξαγωγής του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2024, θα ισχύσουν οι πιο κάτω τροχαίες διευθετήσεις:

 

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024

O παραλιακός δρόμος θα είναι κλειστός για την τροχαία από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, από τη συμβολή των οδών Σπύρου Αραούζου με Ανεξαρτησίας μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας 28ης Οκτωβρίου με Γρίβα Διγενή παρά το ξενοδοχείο Crowne Plaza.

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024

- Ο παραλιακός δρόμος από το Παλιό Λιμάνι μέχρι το Φασούρι παρά το Water Park θα είναι κλειστός για την τροχαία από τις 6:00 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ.
- Ο παραλιακός δρόμος από την οδό Σπύρου Αραούζου μέχρι τη συμβολή της λεωφόρου Αμαθούντος με την οδό Αγίων Σαράντα παρά το ξενοδοχείο Elias θα είναι κλειστός από τις 6:00 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ.

Ο δρόμος θα δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά ανάλογα με την πορεία των αθλητών.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, τις υποδείξεις της Αστυνομίας και τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λιβάδια: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την υλοποίηση της αναβάθμισης και εξωραϊσμού αντιπλημμυρικού καναλιού

16/07/2024

Ο Δήμος Λάρνακας προχωρεί με την υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού έργου το οποίο αναμένεται ότι θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά των κατοίκων στο Δημοτικό Διαμέρισμά Λιβαδιών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΕΚ και ΠΕΟ ζητούν άμεσο τερματισμό εσωτερικών μετακινήσεων μελών του Δ. Προσωπικού του ΤΕΠΑΚ

11/07/2024

Με επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ οι συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ εκράζουν τη διαφωνία και τη δυσαρέσκεια τους απέναντι στις μαζικές εσωτερικές μετακινήσεις μελών του Διοικητικού Προσωπικού και ζητούν άμεσο τερματισμό της εν λόγω διαδικασίας διαφορετικά θα προχωρήσουν στην κήρυξη εργατικής διαφοράς.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Μεσογειακή Φώκια Monachus monachus στην Κύπρο

10/07/2024

Η μεσογειακή φώκια, Monachus monachus, είναι το πιο σπάνιο είδος φώκιας από τα 33 είδη που υπάρχουν στον κόσμο. Είναι μάλιστα το νούμερο 1 απειλούμενο θαλάσσιο θηλαστικό στην Ευρώπη! Από την αρχαιότητα φαίνεται να ζούσε σε μεγάλες αποικίες κατά μήκος ολόκληρης της Μεσογείου, ενώ σήμερα έχουν απομείνει μόνο 700 άτομα περίπου. Τα μισά από αυτά ζουν στη θαλάσσια περιοχή της Ελλάδας, ενώ στην Κύπρο υπάρχουν γύρω στα 20 άτομα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κλειστός δρόμος λόγω πτώσης δέντρου και κατολισθήσεων

10/07/2024

Κλειστός είναι γύρω στη 1.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δρόμος από Μόρφου προς Κύκκο, στο ύψος του εκδρομικού χώρου Ξεραρκάκα, στην Κοινότητα Ορκόντα, λόγω πτώσης δέντρου και κατολίσθησης χώματος, που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που σημειώνονται στην περιοχή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ξεκαθαρίζει ο Δήμος Λάρνακας για το Παττίχειο Πάρκο - «Καμία καταστροφή δεν προκλήθηκε στα δέντρα»

10/07/2024

«Ο Δήμος Λάρνακας, σε σχέση με δημοσιεύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στον Ημερήσιο Τύπο τα οποία αφορούν εκσκαφές περιμετρικά των δέντρων από τον εργολάβο του έργου στο χώρο του Παττιχείου Πάρκου όπου εκτελούνται εργασίες για την αναδιαμόρφωση του, επιθυμεί να διευκρινίσει ότι καμία καταστροφή δεν προκλήθηκε στα δέντρα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λευκωσία: Επαναλειτουργούν οι Λαϊκές Αγορές και η Υπαίθρια Αγορά Κωστάντζα («ΟΧΙ»)

10/07/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι οι εργασίες για την εγκατάσταση των νέων στεγάστρων στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Κωστάντζα έχουν ολοκληρωθεί.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΟΑ Λεμεσού: Υπογραφή Συμβολαίων για τη δημιουργία υποδομών για την καλύτερη διαχείριση του πόσιμου νερού

09/07/2024

Σε πορεία συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών του προς τον κόσμο της Μείζονος Λεμεσού βρίσκεται ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λεμεσού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Λάρνακας: Εβδομαδιαία Ενημέρωση του Τμήματος Καθαριότητας

09/07/2024

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι, κατά την εβδομάδα 01 – 05/07/2024, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού χόρτων στις περιοχές από το Δημοτικό Σχολείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’, στην οδό Λύσου Σανταμά και μέχρι την Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Αποθήκες – Έννοιες του Περίκλειστου» - Παράταση έκθεσης μέχρι τις 20 Ιουλίου 2024

09/07/2024

Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λεμεσού – Αποθήκες Παπαδάκη, ενημερώνει πως η Παγκύπρια ομαδική έκθεση 34 μελών του ΕΚΑΤΕΚ με τίτλο: «Αποθήκες – Έννοιες του Περίκλειστου» σε επιμέλεια Γιώργου Ταξιαρχόπουλου συνεχίζεται έως τις 20/7 αντί της αρχικής καταληκτικής ημερομηνίας 6/7, λόγω υψηλής ζήτησης για επισκέψεις από το κοινό.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μαθήματα Yoga και Pilates τον Ιούλιο στην Πλατεία Ελευθερίας

09/07/2024

Μετά τη μεγάλη απήχηση από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα Yoga και Pilates o Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο 2024, δίπλα από το Αμφιθέατρο της Πλατείας Ελευθερίας.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ