ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Δήμος Μέσα Γειτονιάς τίμησε τους άριστους αθλητές και τις ομάδες του

01/06/2023

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς τίμησε τους άριστους αθλητές και τις ομάδες του σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο ΚΑ’ Δημοτικό σχολείο.

 

Στην εκδήλωση πέραν από τους αθλητές των σχολείων του Δήμου Μέσα Γειτονιάς και των ομοσπονδιών, οι οποίοι διακρίθηκαν σε διάφορα αθλήματα καταλαμβάνοντας την 1η, 2η και 3η θέση, βραβεύτηκε η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και η ομάδα υδατοσφαίρισης κάτω των 12 χρ. Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλητές της κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς για τις πολύ καλές επιδόσεις τους.


Άλλη μια ομάδα της Μέσα Γειτονιάς με πολλές διακρίσεις που είχε την τιμητική της στην εκδήλωση του Δήμου είναι η καλαθοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς η οποία στέφθηκαν δευτεραθλητές στη κατηγορία Β2 στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπάσκετ.Πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η τιμητική βράβευση τριών ανθρώπων οι οποίοι για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας τιμήθηκαν για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της πατρίδας μας, για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν. Τιμήθηκαν ο κ. Αντρέας Ολύμπιος από τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς, ο Μιχάλης Κλαδάς και ο αείμνηστος Χαμπής Ευριπίδου.Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου αναφέρθηκε στη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας και στη σημασία που ο Δήμος αποδίδει στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Τελειώνοντας το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συγχάρηκε τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές για το δύσκολο έργο που επιτελούν ο καθένας από το ρόλο που έχει. Συνέστησε στους αθλητές να είναι πρωταθλητές και μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Ευχήθηκε δε σε όλους τους αθλητές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη και να έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.Στους αθλητές που βραβεύτηκαν απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες τις οποίες παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Δώρος Αντωνίου Αββάς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Αντρέας Μιχαηλίδης.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Ύψωνα: Ξεκινούν από σήμερα κυκλικές διαδρομές για μεταφορά μαθητών σε φροντιστήρια

19/09/2023

Πραγματικότητα γίνονται από σήμερα, Τρίτη, οι εδώ και τρία χρόνια σχεδιασμοί του Δήμου Ύψωνα και της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) για την υπηρεσία κυκλικών διαδρομών ηλεκτρικών λεωφορείων, προς εξυπηρέτηση κυρίως μαθητών, κατά τις απογευματινές διακινήσεις τους από και προς τα φροντιστήρια και τις δραστηριότητες τους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έπεσαν υπογραφές για αποχετευτικό σε 9 προσφυγικούς συνοικισμούς στη Λεμεσό

18/09/2023

Υπογράφηκε την Παρασκευή μεταξύ του ΣΑΛΑ και της Koινοπραξίας MEDCON - TEKAL το Συμβόλαιο για την κατασκευή του Αποχετευτικού Συστήματος Λυμάτων σε εννέα Προσφυγικούς Συνοικισμούς που βρίσκονται στην ευρύτερη αστική και προαστιακή περιοχή της Λεμεσού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Λάρνακας και Δήμος Λιβαδιών στο πλευρό των πλημμυροπαθών

14/09/2023

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει τη θλίψη και τη συμπάθεια του σε όλους τους κατοίκους των πληγέντων  περιοχών της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα τη προηγούμενη εβδομάδα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΑΛΑ: Ξεκινούν εργασίες οδό Χριστοδούλου Παπαδάκη

14/09/2023

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Χριστοδούλου Παπαδάκη από την συμβολή της με την οδό Ειρήνης, μέχρι την συμβολή της με την οδό Διονύσιου Σολωμού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δ. Στροβόλου: Προληπτικά μέτρα για την αποφυγή προβλημάτων από ακραία καιρικά φαινόμενα

11/09/2023

Ο Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό ότι όπως κάθε χρόνο προβαίνει στις απαραίτητες εργασίες για έλεγχο και καθαρισμό των φρεατίων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπογραφή Συμβολαίων για την κατασκευή φοιτητικής εστίας

11/09/2023

Η επένδυση για την ανάπλαση και την αναζωογόνηση της εντός των τειχών πόλης, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς στρατηγικούς στόχους του Δήμου Λευκωσίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τελέστηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που αναγέρθηκε στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ

08/09/2023

Με σεβασμό και συγκίνηση, η Λεμεσός απέτινε ελάχιστο φόρο τιμής στους αθλητές του ΓΣΟ και της πατρίδας μας γενικότερα που διαχρονικά αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Κύπρου και της Ελλάδας, συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες του Έθνους. Στους αθλητές που με αυτοθυσία έδωσαν ψυχή και σώμα στους αγώνες για την ελευθερία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Λάρνακας: Βράβευσε την Ελευθερία Χριστοδούλου που κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu

08/09/2023

O Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρας υποδέχτηκε στο Γραφείο του, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023, την Ελευθερία Χριστοδούλου η οποία κατάκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu που πραγματοποιήθηκε στο Ούλαν Μπατόρ της Μογγολίας τον περασμένο Ιούλιο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λευκωσία: Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την κατασκευή της φοιτητικής εστίας 

05/09/2023

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του να προσελκύσει νέους κατοίκους, ο Δήμος Λευκωσίας συνεχίζει την επένδυση του στην εντός των τειχών πόλη, με την κατασκευή της φοιτητικής εστίας στις οδούς Βουλγαροκτόνου, Αρσινόης και Κομνηνού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας 2023 στο Δήμο Λευκωσίας

05/09/2023

Με δέκα δυναμικές, σύγχρονες και καινοτόμες δράσεις, θα συμμετάσχει ο Δήμος Λευκωσίας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ