ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣκόρπισε γέλιο το σατιρικό άρμα "Ο Κήπος της Εδέμ της Ε.Ε. και το Κατάρ Γκέιτ"

28/02/2023

Η σάτιρα δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει για τη καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού προτεραιότητα. Έτσι και φέτος την τιμητική τους είχαν πολλά σατιρικά άρματα με τους καρναβαλιστές να μην στερούνται έξυπνων και ιδιαίτερα χιουμοριστικών ιδεών.

 

Σύνταξη - Επιμέλεια: Έφη Μέφερη

Ένα από αυτά τα άρματα λοιπόν ήταν και το άρμα του ομίλου της Cyprus Media με την επιγραφή «Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΚΕΙΤ», το οποίο εμπνεύστηκε  από το σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε πρόσφατα στο Ευρωκοινοβούλιο για παράνομες δοσοληψίες με το Κατάρ. 


Το άρμα είχε άκρως πρωτότυπη, σκωπτική και σατιρική διάθεση, παρουσιάζοντας την Εύα Καϊλή να δαγκώνει το μήλο της διαφθοράς αποχαιρετώντας για πάντα τον παράδεισο της Ε.Ε.


Το άρμα στολίστηκε από πάνω μέχρι κάτω με μπόλικες χιουμοριστικές ατάκες όπως «Ο ΚΑΤΑΡαμένος όφις και τα χρυσά μήλα (made in QATAR)» ή «Μια φορά και έναν καιρό η Εύα δάγκωσε το μήλο του ΚΑΤΑΡ» βάζοντας μας 100% μέσα στο κλίμα του καρναβαλιού και της σάτιρας!


Μια ντουζίνα καρναβαλιστών ντυμένοι σεΐχηδες, χανούμισσες και πάμπλουτες κυρίες σατίρισαν το γεγονός αυτό και σκόρπισαν απλόχερα το γέλιο στο συγκεντρωμένο πλήθος που παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άρμα συμμετείχε, ίσως, το γηραιότερο ζεύγος καρναβαλιστών μαζί με τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους προκαλώντας κυριολεκτικά την προσοχή των θεατών, αλλά και των υπόλοιπων MME που κάλυπταν τη μεγάλη καρναβαλίστικη γιορτή. 


Δείτε πιο κάτω κι άλλα στιγμιότυπα της καρναβαλίστικης ομάδας «Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΚΕΙΤ».
 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου “Mobi – Chair” στη παραλία Μακένζυ της Λάρνακας

12/04/2024

Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου "Mobi - Chair", οι οποίες επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, παραδόθηκαν την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί

12/04/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας συνεχίζει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και πληροφορεί το κοινό ότι οι οδοί Γορτυνίας, Δώριδος, Κρόνου, Ανδρομάχης, Νέστορος, Ανταίου, Ιωαννίκιου Μοναχού και  Β. Βουλγαροκτόνου στην ενορία Καϊμακλίου θα κλείσουν για την κυκλοφορία οχημάτων για αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες της Α' Φάσης του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας

12/04/2024

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι οι εργασίες για το Έργο και Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α΄, συνεχίζονται κανονικά.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί για ακόμα μια χρονιά τους δημότες του να απέχουν από το έθιμο της “Λαμπρατζιάς”

12/04/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί για ακόμα μια χρονιά τους δημότες του να απέχουν από το έθιμο της “Λαμπρατζιάς”. Υπενθυμίζεται ότι το άναμμα της “Λαμπρατζιάς”, σύμφωνα με τη νομοθεσία, επισύρει χρηματική ποινή ή ποινή φυλάκισης, σε περίπτωση που οποιοδήποτε πρόσωπο βρεθεί ένοχο του αδικήματος αυτού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ξεκινάνε οι εγγραφές των Καλοκαιρινών Προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

12/04/2024

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη των εγγράφων για τα Καλοκαιρινά Προγράμματα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών ηλικίας 5 – 12 ετών από τη Δευτέρα 15 Απριλίου έως 30 Απριλίου 2024.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τροχαίες διευθετήσεις για τη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2024

12/04/2024

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της διεξαγωγής του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2024, θα ισχύσουν οι πιο κάτω τροχαίες διευθετήσεις:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ολοκλήρωση κατασκευής αντλιοστασίου Ζ και σύνδεση ενορίας Ζακακίου με το αποχετευτικό δίκτυο

11/04/2024

Ενόψει της ολοκλήρωσης του Αντλιοστασίου Ζ στο Ζακάκι, ο Δήμαρχος Λεμεσού και Πρόεδρος του ΣΑΛΑ, κ. Νίκος Νικολαΐδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Τσουλόφτα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του προσωπικού, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ. το Αντλιοστάσιο Ζ (πλησίον του κυκλικού κόμβου προς Lady’s Mile).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μαθαίνουμε αλλιώς: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες από την Τράπεζα Κύπρου

11/04/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας και η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθαίνουμε αλλιώς: Όσα χρειάζεται να κάνεις στην τράπεζα είναι ένα κλικ μακριά», δίνοντας την ευκαιρία σε δημότες να τύχουν δωρεάν εκπαίδευσης για εύκολους, πρακτικούς και ασφαλείς τρόπους χρήσης του Internet Banking, του Mobile Banking και των ATM της Τράπεζας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοβαρή οδική σύγκρουση, σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος

11/04/2024

Γύρω στις 9.30 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία που αφορούσε οδική σύγκρουση με εμπλεκόμενο μοτοσικλετιστή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λευκωσία: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αχαιών στην ενορία Αγίου Ανδρέα

11/04/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι η οδός Αχαιών στην ενορία Αγίου Ανδρέα θα παραμείνει κλειστή για αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ