ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΠτΔ εγκαινίασε έργα και επιθεώρησε εγκαταστάσεις στη Λάρνακα

30/01/2023

Με αποκορύφωμα τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Δημοτικής Αγοράς στη Λάρνακα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ολοήμερη περιοδεία στην πόλη του Ζήνωνα, με τη συνοδεία Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης.

 

Η περιοδεία του Προέδρου ξεκίνησε νωρίς το πρωί με επίσκεψη στον χώρο όπου παλαιότερα βρίσκονταν τα διυλιστήρια πετρελαιοειδών, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, όπου επιθεώρησε τις εργασίες κατασκευής της τρίτης φάσης του δρόμου Λάρνακας-Ορόκλινης.


Ακολούθως τέλεσε τα εγκαίνια του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Λάρνακας στο οποίο είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί για τις αλλαγές που έγιναν. Έκανε λόγο για ένα πραγματικά αξιόλογο έργο, το οποίο αναδεικνύει την Ιστορία και τη σχέση της πόλης της Λάρνακας με την αρχαιότητα, της αρχαιότερης πόλης της Κύπρου.

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας, όπου εκεί τέλεσε τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του σταδίου, αποκάλυψε πλακέτα στην Πλατεία Κάστρου, εγκαινίασε έργα στην πλατεία Ζουχουρί και τέλος εγκαινίασε τη νέα και εντυπωσιακή Δημοτική Αγορά, ένα μεγαλεπήβολο έργο που επιτέλους ολοκληρώθηκε έπειτα από τρία χρόνια καθυστέρηση και σχεδόν πέντε χρόνια μετά την έναρξη εργασιών. 


 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου “Mobi – Chair” στη παραλία Μακένζυ της Λάρνακας

12/04/2024

Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου "Mobi - Chair", οι οποίες επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, παραδόθηκαν την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί

12/04/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας συνεχίζει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και πληροφορεί το κοινό ότι οι οδοί Γορτυνίας, Δώριδος, Κρόνου, Ανδρομάχης, Νέστορος, Ανταίου, Ιωαννίκιου Μοναχού και  Β. Βουλγαροκτόνου στην ενορία Καϊμακλίου θα κλείσουν για την κυκλοφορία οχημάτων για αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες της Α' Φάσης του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας

12/04/2024

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι οι εργασίες για το Έργο και Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α΄, συνεχίζονται κανονικά.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί για ακόμα μια χρονιά τους δημότες του να απέχουν από το έθιμο της “Λαμπρατζιάς”

12/04/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί για ακόμα μια χρονιά τους δημότες του να απέχουν από το έθιμο της “Λαμπρατζιάς”. Υπενθυμίζεται ότι το άναμμα της “Λαμπρατζιάς”, σύμφωνα με τη νομοθεσία, επισύρει χρηματική ποινή ή ποινή φυλάκισης, σε περίπτωση που οποιοδήποτε πρόσωπο βρεθεί ένοχο του αδικήματος αυτού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ξεκινάνε οι εγγραφές των Καλοκαιρινών Προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

12/04/2024

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη των εγγράφων για τα Καλοκαιρινά Προγράμματα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών ηλικίας 5 – 12 ετών από τη Δευτέρα 15 Απριλίου έως 30 Απριλίου 2024.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τροχαίες διευθετήσεις για τη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2024

12/04/2024

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της διεξαγωγής του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2024, θα ισχύσουν οι πιο κάτω τροχαίες διευθετήσεις:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ολοκλήρωση κατασκευής αντλιοστασίου Ζ και σύνδεση ενορίας Ζακακίου με το αποχετευτικό δίκτυο

11/04/2024

Ενόψει της ολοκλήρωσης του Αντλιοστασίου Ζ στο Ζακάκι, ο Δήμαρχος Λεμεσού και Πρόεδρος του ΣΑΛΑ, κ. Νίκος Νικολαΐδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Τσουλόφτα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του προσωπικού, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ. το Αντλιοστάσιο Ζ (πλησίον του κυκλικού κόμβου προς Lady’s Mile).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μαθαίνουμε αλλιώς: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες από την Τράπεζα Κύπρου

11/04/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας και η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθαίνουμε αλλιώς: Όσα χρειάζεται να κάνεις στην τράπεζα είναι ένα κλικ μακριά», δίνοντας την ευκαιρία σε δημότες να τύχουν δωρεάν εκπαίδευσης για εύκολους, πρακτικούς και ασφαλείς τρόπους χρήσης του Internet Banking, του Mobile Banking και των ATM της Τράπεζας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοβαρή οδική σύγκρουση, σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος

11/04/2024

Γύρω στις 9.30 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία που αφορούσε οδική σύγκρουση με εμπλεκόμενο μοτοσικλετιστή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λευκωσία: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αχαιών στην ενορία Αγίου Ανδρέα

11/04/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι η οδός Αχαιών στην ενορία Αγίου Ανδρέα θα παραμείνει κλειστή για αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ