ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣε λειτουργία το εργοστάσιο βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων και παραγωγής νερού Δυτικής Λεμεσού

27/01/2023

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας ανακοινώνει ότι το Εργοστάσιο Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων και Παραγωγής Ανακυκλωμένου Νερού Δυτικής Λεμεσού έχει τεθεί σε λειτουργία και τα υποστατικά εντός μιας μεγάλης περιοχής του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών και περιοχών του Δήμου Λεμεσού και της Κοινότητας Πάνω Πολεμιδιών μπορούν να συνδεθούν με το Δημόσιο Αποχετευτικό Σύστημα Λυμάτων.

 


Το Συμβούλιο, σύμφωνα με τη Νομοθεσία, έχει δημοσιεύσει στις 27 Ιανουαρίου 2023 

Γνωστοποίηση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και έχει καθορίσει την περίοδο από 30 Ιανουαρίου 2023 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2024 κατά την οποίαν  όλα τα υποστατικά που βρίσκονται στις περιοχές όπως περιγράφονται στη σχετική

Γνωστοποίηση, πρέπει να συνδεθούν με το Δημόσιο Αποχετευτικό Σύστημα.

Τονίζεται ότι η σύνδεση με το σύστημα είναι υποχρεωτική και προτρέπονται όλοι οι επηρεαζόμενοι όπως αποταθούν άμεσα στο ΣΑΛΑ υποβάλλοντας αίτηση για σύνδεση του υποστατικού τους. 

Ολόκληρο το διάταγμα στο οποίο φαίνονται αναλυτικά όλες οι οδοί που πρέπει να συνδεθούν εντός της πιο πάνω περιόδου, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου στον σύνδεσμο www.sbla.com.cy – Γνωστοποιήσεις για σύνδεση με το
σύστημα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παράδοση παιχνιδιών για παιδιά με αναπηρίες

05/12/2023

Το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023 ο Δήμος Αγλαντζιάς και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ διοργάνωσαν τελετή παράδοσης παιχνιδιών για παιδιά με αναπηρίες στο πάρκο "Σπύρος Κυπριανού" στην Αγλαντζιά, στο πλαίσιο της εκστρατείας "Κούνιες αγάπης/ Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι". 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εργασίες στην οδό Γλάδστωνος, από την Τζαμούδα μέχρι τον Πεντάδρομο

05/12/2023

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Γλάδστωνος, από την Τζαμούδα μέχρι τον Πεντάδρομο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προγράμματα για την ευεξία και την υγεία των ατόμων τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας

04/12/2023

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας προσφέρει καθημερινά προγράμματα υγείας, ευεξίας και ψυχαγωγίας στα άτομα της τρίτης ηλικίας. Τα μέλη μας με χαρά συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα και ευχαριστούμε τους μαθητές και φοιτητές για την προσφορά τους. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λάρνακα: Δωρεάν στάθμευση για την περίοδο των γιορτών

04/12/2023

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας για εξυπηρέτηση των συνδημοτών και επισκεπτών στη Λάρνακα, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024 (συμπεριλαμβανομένων αμφοτέρων των ημερομηνιών), η στάθμευση στους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης (παρκόμετρα και μηχανές pay and display) στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου και Περιοχή Μακένζι, θα είναι δωρεάν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
3ήμερο Hackathon για νέους στο ΚΕΕΑΕΔ!

04/12/2023

Το τριήμερο 17 - 19 Νοεμβρίου 2023, στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Κέντρου Δήμου Λευκωσίας 39 νέες και νέοι είχαν τη δυνατότητα να συνεργαστούν σε ομάδες και να δημιουργήσουν καινοτόμες ιδέες που ανταποκρίνονται σε σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη στη Λεμεσό αναβαθμίζει το σύστημα της - Σημαντική ανακοίνωση

30/11/2023

Αύριο Παρασκευή 1/12/2023 από τις 14:00-18:00 η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί μόνο ως αναγνωστήριο, λόγω αναβάθμισης του συστήματος.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δείτε που μπορείτε να παρκάρετε για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και την Παραμυθούπολη στη Λευκωσία

30/11/2023

Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Λαϊκή Γειτονιά και την Παραμυθούπολη στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Νταβίλα για μοναδικές χριστουγεννιάτικες βόλτες στο κέντρο της πόλης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λευκωσία: Κατασκευή υπερυψωμένης διάβασης στην οδό Κάσου στoυς Αγίους Ομολογητές

30/11/2023

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι τμήμα της οδού Κάσου στην ενορία Αγίων Ομολογητών θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2023 για την κατασκευή υπερυψωμένης διαβάσεων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εγκαινιάστηκε η νέα αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας

30/11/2023

Ο Δήμος Λευκωσίας πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας αίθουσας συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας, καθώς και τη διατηρητέα οικοδομή στο προαύλιο του Δημαρχείου, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου και ο  Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος τέλεσε αγιασμό.  

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η ΕΤΑΛ προωθεί το γλυκό κρασί της Κύπρου, την κουμανδαρία μέσα από το project «ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ»

29/11/2023

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) συμμετέχει ως εταίρος στο έργο ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την περίοδο 2014- 2020.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ