ΜΟΥΣΙΚΗΠρωταράς: Επιστρέφει το μεγαλύτερο street music festival

06/09/2022

Με 26 μουσικές σκηνές, τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά, διοργανώνεται και φέτος το Moonwalk στον Παραλιακό Πεζόδρομο του Πρωταρά από τη Νεολαία Παραλιμνίου.

 

Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου έρχεται για άλλη μια φορά για να μας μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες κάτω από την πανσέληνο του Σεπτέμβρη, κατά μήκος του παραλιακού πεζοδρόμου του Πρωταρά, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τις 8 μέχρι τις 11 το βράδυ.

Περισσότεροι από 102 επαγγελματίες μουσικοί, θα τοποθετηθούν σε 26 μουσικές σκηνές κατά μήκος των 5 χιλιομέτρων του παραλιακού πεζοδρόμου του Πρωταρά, από την παραλία Λούμα (μετά το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο αλιευτικό καταφύγιο Περνέρας), μέχρι και την διάσημη παραλία Fig Tree Bay, περιλαμβανομένης και της νέας φάσης (φάση Γ’) του παραλιακού πεζοδρόμου, όπου θα προσφέρουν μία μοναδική μουσική εμπειρία στους επισκέπτες. Παράλληλα, στον χώρο θα στηθούν και τηλεσκόπια από τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας με τα οποία θα μπορούμε να παρατηρήσουμε την πανσέληνο.
Το Moonwalk διοργανώνεται από τη Νεολαία Παραλιμνίου με κύριο υποστηρικτή τον Δήμο Παραλιμνίου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΜΟΥΣΙΚΗ'

ΜΟΥΣΙΚΗ
Πρωταράς: Επιστρέφει το μεγαλύτερο street music festival

06/09/2022

Με 26 μουσικές σκηνές, τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά, διοργανώνεται και φέτος το Moonwalk στον Παραλιακό Πεζόδρομο του Πρωταρά από τη Νεολαία Παραλιμνίου.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο πιο κοσμοαγάπητος βυζαντινός μουσικός, Αρχιμ. Νικόδημος Καβαρνός σε μια αξέχαστη βραδιά

06/09/2022

Ο πιο κοσμοαγάπητος βυζαντινός μουσικός, Αρχιμ. Νικόδημος Καβαρνός ήρθε για πρώτη φορά στο νησί μας σε μια αξέχαστη βραδιά, στο αρχαίο θέατρο Κούριο - στην Επίδαυρο της Κύπρου.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Συναυλία Ορχήστρας Εγχόρδων Δήμου Στροβόλου

21/06/2022

Ο Δήμος Στροβόλου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής πραγματοποιεί Συναυλία Ορχήστρας Εγχόρδων με τη συμμετοχή της Χορωδίας «Μικροί Εθελοντές» του Δήμου.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έρχεται το 2o Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στη Λεμεσό

21/06/2022

Ο Δήμος Λεμεσού και το Ίδρυμα Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια καλοκαιρινή πανδαισία μουσικής, με τη συμμετοχή 7 φιλαρμονικών από όλη την Κύπρο.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το Δήμο Αγίου Αθανασίου

21/06/2022

Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου διοργανώνει μουσικό αφιέρωμα στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, απόψε Τρίτη 21 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΜΟΥΣΙΚΗ')

Διαφημιστείτε εδώ