NEWSΑπόλυτα επιτυχής η 6η φιλανθρωπική διοργάνωση «UNDER THE STARS»

23/06/2022

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική διοργάνωση «UNDER THE STARS», που διοργανώθηκε για 6η χρονιά από το «GARDEN Day & Night» στις 23 Μαΐου 2022 για την ενίσχυση των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής της Κύπρου όπως Αρχηγοί Κομμάτων, Βουλευτές, Πρέσβεις Δημάρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πλήθος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εκπροσώπων εταιριών, φίλων και υποστηρικτών του Πολυδύναμου Λευκωσίας.

 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την βραδιά κάτω από τα άστρα του καλοκαιρινού κήπου του «Garden» σε ρυθμούς 80ς και 90ς από τον Dj Dino G. 

Τα έσοδα της διοργάνωσης ανήλθαν στις €5,630 και τα έξοδα στις €1.899,93 Τα καθαρά Έσοδα ανήλθαν στις €3.730,07. (Αρ. άδειας διενέργειας εράνου 11/2022). Τα έσοδα θα διατεθούν για τις συνδρομές συμμετοχής και εξυπηρέτησης των πιο ευάλωτων ομάδων στα προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας (βρέφη, νήπια, παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας, μετανάστες, πρόσφυγες, οικογένειες -μονογονεϊκές τρίτεκνες και πολύτεκνες- με στόχο τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού και την ομαλή κοινωνική ένταξη.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές της βραδιάς, ξεκινώντας από τη διεύθυνση του Garden Day & Night, στον χορηγό επικοινωνίας Mix Fm και ιδιαίτερα στον κύριο Ντίνο Γεωργίου, γνωστό σε όλους, ως Dj Dino G, για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, στον κ. Μιχάλη Κλεάνθους, από την Pepper Sneeze Multimedia για το σχεδιασμό του προωθητικού υλικού της διοργάνωσης.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'NEWS'

NEWS
Κατεδαφίζεται το παρατηρητήριο της Ε.Φ. στην εντός των τειχών Λευκωσία

27/06/2022

Κλειστή θα είναι η οδός Ιούς μέχρι την οδό Ελευθερίας στην εντός των τειχών Λευκωσία από σήμερα το απόγευμα λόγω κατεδάφισης παρατηρητηρίου της Εθνικής Φρουράς.

NEWS
Αποκαλυπτήρια προτομής του ήρωα Γεώργιου Μελιφρονίδη

27/06/2022

Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στον ήρωα της τουρκικής εισβολής, Ανθυπολοχαγό Καταδρομών Γεώργιο Μελιφρονίδη, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων, σε συνεργασία με τον Δήμο Έγκωμης, ανήγειρε μνημείο σε δημόσιο χώρο επί της λεωφόρου Ηρώων.

NEWS
Χέρι βοηθείας για τον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Λευκοθέα

27/06/2022

Φιλανθρωπικό γεύμα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού, πραγματοποίησε η ερανική επιτροπή του ναού το Σάββατο 25 Ιουνίου έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στα Πολεμίδια.

NEWS
Με εξαιρετική επιτυχία, η κοινή συναυλία των Φιλαρμονικών από όλη την Κύπρο

27/06/2022

Το 2ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών αγκαλιάστηκε και φέτος από ντόπιους και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι απόλαυσαν ένα μελωδικό απόγευμα Κυριακής στην περιοχή του μόλου Λεμεσού.

NEWS
4ο Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας στην Οδού με πολλές εκπλήξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

24/06/2022

Όποιος βρεθεί εκεί θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με 30 παραγωγούς μελιού από ολόκληρη την Κύπρο και να γνωρίσει από πρώτο χέρι τα προϊόντα τους.

NEWS
Βράβευση αριστούχων φοιτητών του ΤΕΠΑΚ από το ΣΑΛΑ

24/06/2022

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ η τελευτή βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητριών/των της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2021-2022.

NEWS
Επισημοποίησαν τους δεσμούς φιλίας τους Λευκωσία και κινεζική πόλη Fuzhou

24/06/2022

Κοινή δήλωση προθέσεων για την καθιέρωση σχέσεων φιλίας και συνεργασίας συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο αντιδήμαρχος της πόλης Fuzhou της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Huang Jianxiong την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.

NEWS
Τιμά τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο Δήμος Λεμεσού

24/06/2022

Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός και η Ευρωπαϊκή καλαθοσφαίριση, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, έλαβε την απόφαση να τιμήσει ο Δήμος Λεμεσού.

NEWS
Υπενθύμιση για πληρωμή του δημοτικού τέλους Ακίνητης Ιδιοκτησίας

23/06/2022

Ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει το κοινό ότι η τελευταία ημερομηνία πληρωμής του δημοτικού τέλους Ακίνητης Ιδιοκτησίας είναι η 24η Ιουνίου 2022.

NEWS
Υπογραφή Μνημόνιου Συνεργασίας ανάμεσα στο ΤΕΠΑΚ και ΣΑΛΑ

23/06/2022

Η συνεργασία ΣΑΛΑ και ΤΕΠΑΚ έχει εξαιρετική σημασία διότι είναι ικανή να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στους δύο Κοινωφελείς Οργανισμούς της πόλης μας για προώθηση των σκοπών τους, αλλά κυρίως και για ουσιαστική και αποφασιστική συμβολή όχι μόνον στην επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη, αλλά και στην προώθηση της κοινωνικής αναβάθμισης και περιβαλλοντικής συνείδησης στην χώρα μας, και ειδικότερα της πόλης μας.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'NEWS')

Διαφημιστείτε εδώ