ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ



ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Πύργος: Το παραθαλάσσιο χωριό της Λεμεσού με τις κρυμμένες ομορφιές του

28/02/2024

Το χωριό Πύργος συνορεύει δυτικά με την Παρεκκλησιά, βόρεια με τη Σανίδα και ανατολικά με το Μοναγρούλι και τη Μονή. Τα διοικητικά του όρια φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Η ομάδα του ΕΤΕΑ στηριξε την Ι.Μ.Ταμασού και Ορεινής κατά την άφιξη της Τίμιας Ζώνης (ΦΩΤΟ)

26/02/2024

Η Ομαδα του ΕΤΕΑ το τριημερο 23-24 και 25 Φεβρουαρίου στήριξε την Ιερά Μητροπολη Ταμασού και Ορεινής σε θέματα Πρώτων Βοηθειών καθώς και της ασφάλειας των χιλιάδων προσκυνητών που προσήλθαν να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη που έφτασε από τις 23 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο πραύλιο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Μια ομάδα στο Facebook στηρίζει την αναβίωση του Παλιόμυλου προβάλλοντας τις ομορφιές και τις δράσεις του

26/02/2024

Μπορεί ένα ορεινό χωριό της Κύπρου με λιγοστούς κατοίκους να ξαναζωντανέψει; Να γεμίσει και πάλι με μόνιμους κατοίκους, επισκέπτες και πρότυπες επιχειρήσεις, χωρίς να αλλοιωθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας του και να διατηρηθεί ανέπαφη η αυθεντικότητα του;

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Αγρός: Δίνουν ραντεβού για την ετήσια δεντροφύτευση

23/02/2024

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Κέντρο Νεότητας Αγρού, ο Φιλοδασικός Σύνδεσμος Αγρού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού και η Κοινοτική Αστυνομία Αγρού ετοιμάζονται για την ετήσια δεντροφύτευση στην κοινότητα Αγρού.  

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ')

Διαφημιστείτε εδώ