ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΜαρία Τσιάκκα: «Στη δουλειά είμαστε συνεργάτες και όχι η κόρη με τη μαμά της ή η κόρη του σεναριογράφου» (Φωτό)

26/02/2022

Η Μαρία Τσιάκκα μίλησε για τους γονείς τη, την γιαγιά της, Άλκηστις Παυλίδου και την επαγγελματική τους συνεργασία!

 

Η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου και η κόρη της, Μαρία Τσιάκκα οι οποίες πρωταγωνιστούν στη νέα βιωματική- ιστορική σειρά, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και πους τις απολάυσαμε και σε άλλες σειρές του Γιώργου Τσιάκκα όπως «Βουράτε γειτόνοι», «Λύκε, λύκε έισαι εδώ» παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, η οποία κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά «Αγιος Παϊσιος - απο τα Φάρασα στον ουρανό» σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen (AGB) σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η Μαρία Τσιάκκα, λοιπόν, μίλησε για τους γονείς της, την γιαγιά της αλλά και την επαγγελματική τους συνεργασία!

Μαρία, μέσα από τη συμμετοχή σου στη σειρά νιώθεις ότι κατάφερες να δεις τους γονείς σου ως συνεργάτες;

Από μικρή έχω μάθει πως αλλιώς είναι η σχέση μου με τους γονείς μου στο σπίτι και αλλιώς όταν κάνουμε γύρισμα. Δεν είχα την πολυτέλεια να γκρινιάζω ή να θέλω τη μαμά μου. Άρα τώρα πια σ’ αυτή την ηλικία, είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι στη δουλειά είμαστε συνεργάτες και όχι η κόρη με τη μαμά της ή η κόρη του σεναριογράφου.


Πού είναι πιο αυστηρός ο Γιώργος Τσιάκκας; Ως πατέρας ή ως επαγγελματίας;

Και στα δύο είναι αυστηρός! Αλλά, από μικρή με εκπαίδευσε σκληρά στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα καταλαβαίνω πόσο καλό μου έκανε αυτή η αυστηρότητα.

Στην συνέντευξη αναφέρθηκαν και στην αείμνηστη Άλκηστις Παυλίδου η οποία έφυγε από τη ζωή 5 Οκτωβρίου του 2020 μετά από πολύχρονη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.Νιώθετε να λείπει η Άλκηστις από όλο αυτό;

Χριστίνα: Δεν έλειψε ούτε στιγμή. Την ένιωθα να είναι μαζί μας σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και τώρα είμαι σίγουρη ότι χαίρεται με την επιτυχία της σειράς.

Μαρία: Δεν νιώθω ότι λείπει.. Πάντα τη νιώθαμε σε κάθε βήμα και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ χαρούμενη που κάναμε αυτή τη δουλειά για έναν τόσο αγαπημένο της Αγιο. Είναι αισθητή η απουσία της, αλλά και η παρουσία της!


 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ'

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Γιάννης Μπέζος: «Η Αλίκη ήθελε να ξεφύγει από όλη τη φασαρία που υπήρχε δίπλα της, αλλά δεν μπορούσε» (Βίντεο)

28/02/2022

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το #metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον θάνατο των γονιών του, όταν βρισκόταν στη σκηνή.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία Τσιάκκα: «Στη δουλειά είμαστε συνεργάτες και όχι η κόρη με τη μαμά της ή η κόρη του σεναριογράφου» (Φωτό)

26/02/2022

Η Μαρία Τσιάκκα μίλησε για τους γονείς τη, την γιαγιά της, Άλκηστις Παυλίδου και την επαγγελματική τους συνεργασία!

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ')

Διαφημιστείτε εδώ