ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κακουργηματική δίωξη στους δύο γιατρούς για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Για έκθεση από την οποία προκλήθηκε θάνατος κατά συναυτουργία διώκονται ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος και η Ιωάννα Γάκα – Αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους
Ενώπιον ανακριτή οδηγούνται ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος και η Ιωάννα Γάκα, μετά την άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος τους για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε σήμερα σε βάρος του ζευγαριού των γιατρών δίωξη για έκθεση από την οποία προκλήθηκε θάνατος κατά συναυτουργία.
Πρόκειται για αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.
Το επόμενο στάδιο της δικαστικής διαδικασίας
Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή.
Ενώπιόν του αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους για την υπόθεση.
Με χειροπέδες στις δικαστικές αρχές
Νωρίτερα, ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος και η Ιωάννα Γάκα μεταφέρθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης στις δικαστικές αρχές.
Οι δύο συλληφθέντες, φορώντας χειροπέδες, παρουσιάστηκαν ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού, ο οποίος άσκησε την ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στον ανακριτή.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'