ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αιματηρό επεισόδιο στη Λευκωσία: Μαχαίρωσαν 44χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στη Λεωφόρο Προδρόμου
Σε πεδίο συμπλοκής μετατράπηκε νωρίς το πρωί η Λεωφόρος Προδρόμου στη Λευκωσία, με θύμα έναν 44χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι. Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε βίαιη επίθεση.
Το χρονικό της επίθεσης
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση και τα όσα κατήγγειλε το θύμα, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 06:40 το πρωί. Ένας άγνωστος άνδρας περιφερόταν έξω από το περίπτερο του 44χρονου, γεγονός που οδήγησε σε έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο.
Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από κάθε έλεγχο, όταν ο άγνωστος ανέσυρε μαχαίρι και επιτέθηκε στον περιπτερά. Από τα πλήγματα, ο 44χρονος τραυματίστηκε:
Στην κοιλιακή χώρα.
Στον δεξιό αντιβραχίονα.
Η κινητοποίηση των αρχών και η νοσηλεία
Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν γύρω στις 07:20 το πρωί από ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, όπου είχε μεταφερθεί αρχικά το θύμα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Τα μέλη της Δύναμης έλαβαν κατάθεση από τον 44χρονο, ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'