ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παπαδόπουλος: Παρέδωσε στο ΥΠΕΣ δημοσιεύματα και πληροφορίες για υποψήφιους της Άμεσης Δημοκρατίας
Σε νέα παρέμβαση για το ζήτημα που αφορά πρόσωπα τα οποία έχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι της Άμεσης Δημοκρατίας, προχώρησε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, επιβεβαιώνοντας πως έχει ήδη παραδώσει σχετικό υλικό στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Μιλώντας στην εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων» του ΣΠΟΡ FM 95.00 και στην Οριάνα Παπαντωνίου, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι το υλικό που κατέθεσε αφορά κυρίως δημοσιεύματα και πληροφορίες που είχε στην κατοχή του, τα οποία σχετίζονται με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος της Άμεσης Δημοκρατίας και οι οποίοι, όπως υποστηρίζεται, φέρονται να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ποινικά αδικήματα.
Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ επισήμανε ακόμη ότι μέχρι στιγμής η Άμεση Δημοκρατία δεν έχει προχωρήσει σε διάψευση των όσων ο ίδιος έχει αναφέρει δημόσια, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως ο αριθμός των υποψηφίων του κόμματος που είχαν στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές πιθανόν να είναι μεγαλύτερος από τρία πρόσωπα.
Παράλληλα, κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές να προχωρήσουν σε αναζήτηση σχετικών στοιχείων από το ίδιο το κόμμα, ώστε να διασαφηνιστεί πλήρως η εικόνα γύρω από τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος είχε θέσει δημόσια το θέμα ήδη από την Τρίτη, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επαναφέροντας στη δημόσια συζήτηση ζητήματα που αφορούν το υπόβαθρο συγκεκριμένων προσώπων που έχουν περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Άμεσης Δημοκρατίας.
Η Άμεση Δημοκρατία έχει ήδη ανακοινώσει τους υποψηφίους της, ενώ, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, ανάμεσά τους περιλαμβάνονται:
• πρόσωπο που έχει συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών στα κατεχόμενα
• πρόσωπο που διερευνάται για απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις
• πρόσωπο που ξεγέλασε εκατοντάδες
Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει περαιτέρω την πολιτική επικαιρότητα, καθώς οι αναφορές του Προέδρου του ΔΗΚΟ στρέφουν το ενδιαφέρον τόσο στο περιεχόμενο των στοιχείων που έχουν παραδοθεί όσο και στις πιθανές ενέργειες των αρμόδιων αρχών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'