Ο Γιάννης Λαπήθιος, Πρόεδρος ΠΣΕΜ, στην πρωινή εκπομπή "Καλημέρα Λεμεσός" για το Παγκύπριο Δημοψήφισμα της Τετάρτης - Ολ

Ερωτηθείς για το τι ευελπιστούν οι μαθητές για αύριο, απάντησε ότι στόχος είναι η κατάργηση των τετραμήνων
"Κλιμάκωση των μέτρων της μεγάλης πορείας που προηγήθηκε, για την κατάργηση των τετραμήνων, αφού η πλοιοψηφία των μαθητών είχε ήδη αποφασίσει με το 73,06% για κατάργηση των τετραμήνων.
Αφορά και τη Β και τη Γ Λυκείου παρόλο που δεν τους επηρεάζει άμεσα, καθώς υπάρχει αλληλεγγύη και αγωνιστικότητα μεταξύ μας"
"Αφού δεν υπάρχει για τα Γυμνάσια και τα ιδιωτικά σχολεία λόγος στη βουλή καθώς δεν έχουν το δικαίωμα έκφρασης, φωνής και άποψης με τη δικαιολογία ότι δεν μπορεί ένας μαθητής του γυμνασίου να σχηματίσει μια άποψη, υποβαθμίζεται ο ρόλος του μαθητή. "
Ο Πρόεδρος ΠΣΕΜ - Γιάννης Λαπήθιος αναφέρθηκε και στις προτάσεις τις οποίες ευελπιστεί όπως ανάφερε να τους δοθεί η δυνατότητα να τις αναφέρουν
- Υποστηρίζουν τα 9 λεπτά διαγωνίσματα
- Τη δημιουργία των εργασιών (Project) οι οποίες καλλιεργούν δεξιότητες στο κάθε μαθητή ξεχωριστά
- Διαφωνούν ωστόσο στις εξετάσεις τετραμήνων καθώς πολλές φορές επιβάλλεται να εξεταστούν σε ύλη την οποία δεν πρόλαβε ο καθηγητής να διδάξει"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''









