ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Νέα εκδοχή της Μουρτζούκου για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη - Περιγράφει καρέ - καρέ το περιστατικό

25/09/2025

Θέμα ωρών είναι η κλήση της Ειρήνης Μουρτζούκου να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του τελευταίου παιδιού, τον Αυγούστου του 2024, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

 

Θέμα ωρών είναι η κλήση της Ειρήνης Μουρτζούκου να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του τελευταίου παιδιού, τον Αυγούστου του 2024, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Όπως αναφέρει το MEGA, αυτό θα γίνει διότι από μέρα σε μέρα αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που έχουν εξετάσει τις συσκευές των κινητών της μητέρας του μικρού Παναγιώτη, της Πόπης.

Οι συνομιλίες αυτές, τις οποίες είχαν οι δύο γυναίκες, από τον Αύγουστο του 2024, που «έφυγε» από την ζωή το παιδί, ως και τον Ιούλιο του 2025, που συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου, είναι μεγάλης έκτασης, έγιναν στο messanger και είναι διαρκείς.

Εν τω μεταξύ, παραχωρώντας συνέντευξη μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται, η Ειρήνη Μουρτζούκου εξιστόρησε αυτό που, κατά την ίδια, συνέβη την ημέρα που πέθανε ο μικρός Παναγιωτάκης.

«Δεν πρέπει να είχαν περάσει είκοσι λεπτά -δεν κάνω πολύ ώρα μπάνιο εγώ- και φωνάζει [η Πόπη]: “Τι έκανες στο παιδί;”. Βγαίνω με την πετσέτα στο κεφάλι και βλέπω την Πόπη ακριβώς πάνω από τον Παναγιωτάκη. Το βουτάω από τα χέρια, το παιδί δεν είχε καλές αισθήσεις. Άρχισε και μου έβγαλε έναν εμετό σαν αναρρόφηση. Εγώ τον πήρα, εγώ τον παρέλαβα, εγώ τον πήγα στον γιατρό, εγώ τον παρέδωσα και η Πόπη μου καθόταν έξω», είπε στον ANT1 Ελλάδος.

«Έχω έναν τοίχο γεμάτο, έχω γεμίσει 135 σελίδες έχω δώσει στο Νίκο και έχω βάλει τις φωτογραφίες του Παναγιωτάκη και να λέω κάθε μέρα: “Πες μου ρε φίλε ένα γιατί. Γιατί μέχρι τώρα, πρώτον, με είχες σπίτι σου και, δεύτερον, δεν σε έδωσα ποτέ”. Όσο έτρεξα για τον Παναγιώτη, όσο τον μεγάλωσα… μου πήρανε κάτι που μου έχει … τα πάντα. Εγώ τον μεγάλωσα, εγώ τον έντυνα, εγώ τον έμαθα να περπατάει, εγώ, εγώ, εγώ, κανένας άλλος».

Πηγή: In.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 63η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Λεμεσού

23/10/2025

Το ΕΒΕ Λεμεσού επιβεβαιώνει τη συνεχή στήριξή του προς την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρχεται νέα ταλαιπωρία στον αυτοκινητόδρομο λόγω έργων

23/10/2025

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του τα έργα που θα πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες στους αυτοκινητόδρομους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έντονη αντίδραση ΕΔΕΚ για Αποστόλου και ΔΗΚΟ: «Αυτό είναι η πιο χαρακτηριστική μορφή πολιτικού τομαρισμού»

23/10/2025

Έντονη είναι η αντίδρασή της ΕΔΕΚ σχετικά με την απόφαση του Ανδρέα Αποστόλου να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ΔΗΚΟ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Την έκαναν τσακωτή στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: 23χρονη έκρυβε κοκαΐνη στο σώμα και στα εσώρουχά της (ΦΩΤΟ)

23/10/2025

Ποσότητα πέραν του μισού κιλού κοκαΐνης κατάσχεσε η Αστυνομία, ενώ για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 23χρονη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θανατηφόρο στη Λεμεσό: 500 μέτρα μακριά από το σπίτι του ξεψύχησε ο 68χρονος

23/10/2025

Περίπου πεντακόσια μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του άφησε την τελευταία του πνοή ο 68χρονος Νίκος Πάρης σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην επαρχία Λεμεσού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις Χρόνιες Παθήσεις Εντέρου - Με επιτυχία η τελετή απονομής πιστοποιητικών

22/10/2025

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.) παρευρέθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, στην τελετή απονομής πιστοποιητικών του εκπαιδευτικού προγράμματος «Φροντίδα Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις Εντέρου», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής (ΣΕΚΚΙ).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το στερνό αντίο της οικογένειας του Σαββόπουλου

22/10/2025

Η οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου ανακοίνωσε τον θάνατο του γνωστού τραγουδοποιού με μια λιτή ανάρτηση.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Μόλις σκότωσα τη σύντροφό μου στο τζακούζι» - Ανατριχιάζει το τηλεφώνημα του 41χρονου στις Αρχές

22/10/2025

Σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τουλάχιστον 25 ετών καταδικάστηκε ο 41χρονος Άρεν Πίρσον για την άγρια δολοφονία της 24χρονης συντρόφου του Κλερ Λεβέκ στο σπίτι της μητέρας του στη Σκωτία στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κλείδωσε η επόμενη τριμερής τηλεδιάσκεψη για τον GSI

22/10/2025

Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες ανακήρυξης της κοινοπραξίας Chevron-Helleniq Energy ως τον προτιμητέο επενδυτή για τα τέσσερα θαλάσσια οικόπεδα νοτίως της Κρήτης, με κατεύθυνση την έναρξη ερευνών για την εξεύρεση υδρογονανθράκων εντός του 2026.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προσπάθησε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο φορτωμένη τσιγάρα από τα κατεχόμενα (ΦΩΤΟ)

22/10/2025

Με μια βαλίτσα φορτωμένη στην κυριολεξία με τσιγάρα από τα κατεχόμενα επιχείρησε να ταξιδέψει Τουρκοκύπρια προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ