ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πυρκαγιά Λεμεσός: “Δεν έκλεισε ο δρόμος γι΄αυτό οδηγήθηκε στο θάνατο το ζεύγος Φιλιππίδη”
Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για το βίαιο θάνατο του ηλικιωμένου ζεύγους που κάηκε στην πυρκαγιά της ορεινής Λεμεσού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τη στιγμή που το ζεύγος Φιλιππίδη έφτασε στο δρόμο Μοναγρίου- Άλασσας ο δρόμος δεν είχε κλείσει από την Αστυνομία.
Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για το βίαιο θάνατο του ηλικιωμένου ζεύγους που κάηκε στην πυρκαγιά της ορεινής Λεμεσού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τη στιγμή που το ζεύγος Φιλιππίδη έφτασε στο δρόμο Μοναγρίου- Άλασσας ο δρόμος δεν είχε κλείσει από την Αστυνομία.
Με βάση τα όσα αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η αποκοπή του δρόμου αποφασίστηκε λίγα λεπτά αργότερα μετά που συνέβη το μοιραίο. Οι κάτοικοι Μοναγρίου διέφευγαν από άλλη οδό, όταν μέλη της Πολιτικής Άμυνας εντόπισαν το όχημα του ζεύγους Φιλιππίδη καμένο στις 9 το βράδυ της 22ας Ιουλίου.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δυο πρόσωπα κατέθεσαν ότι ενημέρωσαν όλους τους κατοίκους Μοναγρίου για να συγκεντρωθούν στο γήπεδο της κοινότητας, ώστε να αποφασιστεί ασφαλής δίοδος διαφυγής, ωστόσο εξετάζεται ακόμα αν ενημερώθηκαν ο 85χρονος Δημήτρης Φιλιππίδης Παστού και η σύζυγός του Μάρω Αβραάμ Φιλιππίδου 77 ετών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βόμβα σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Υπό αστυνομική προστασία τα περιουσιακά στοιχεία γνωστού επιχειρηματία
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού μετά τη νέα εγκληματική ενέργεια σε βάρος περιουσίας γνωστού επιχειρηματία, αυτή τη φορά με στόχο εστιατόριο στην περιοχή του κάστρου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αναστάτωση στη Λευκωσία από την πτήση μαχητικών αεροσκαφών
Ανησυχία και αναστάτωση προκλήθηκαν στη Λευκωσία μετά την εμφάνιση μαχητικών αεροσκαφών στον ουρανό της πόλης, με πολίτες να αναφέρουν ότι παρατήρησαν έντονη αεροπορική δραστηριότητα πάνω από την περιοχή.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Άκης Μάντζιος: Επέκτεινε τη συνεργασία του με την Εθνική Κύπρου
Η Ομοσπονδία της Κύπρου προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών μέχρι τον Ιανουάριο του 2029.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εντοπίστηκε δέμα με κάνναβη στα Λατσιά – Συνελήφθη 23χρονος κατά την παραλαβή του
Υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών σε ταχυδρομικό δέμα διερευνούν οι αρμόδιες Αρχές, μετά από έλεγχο στο Κέντρο Διαλογής Αλληλογραφίας στα Λατσιά. Το πακέτο είχε προέλευση τις Ηνωμένες Πολιτείες και σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες περιείχε σημαντική ποσότητα κάνναβης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τέμπη: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Καρυστιανού και Πλακιά στη δίκη - «Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για τα χρήματα»
Αυτόπτες μάρτυρες που κάθονταν στις θέσεις του ακροατηρίου μετέφεραν την εικόνα η Μαρία Καρυστιανού να προβαίνει σε χειρονομίες.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στην Κύπρο το βρετανικό αντιτορπιλικό «Ντράγκον» – Ενισχύεται η αεράμυνα των βρετανικών βάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο
Στην Ανατολική Μεσόγειο και συγκεκριμένα στην Κύπρο έφτασε τη Δευτέρα το βρετανικό αντιτορπιλικό HMS Dragon, το οποίο προορίζεται να ενισχύσει την αεράμυνα των βρετανικών βάσεων στο νησί.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Πέμπτη σε Λεμεσό και Λευκωσία λόγω έργων
Νυχτερινές και ημερήσιες εργασίες θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Δημοσίων Έργων σε Λεμεσό και Λευκωσία τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να τεθούν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε βασικά σημεία του οδικού δικτύου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Που θα ανεγερθούν οι νέες Φυλακές; Στο επίκεντρο υπερπληθυσμός και συνθήκες κράτησης στις Φυλακές
Σε φάση σημαντικών αλλαγών εισέρχεται το σωφρονιστικό σύστημα της Κύπρου, με την Κυβέρνηση να προχωρά στον σχεδιασμό νέων υποδομών και παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αλλαγές σε εκποιήσεις και Χρηματοοικονομικό Επίτροπο στην Κύπρο – Νομοσχέδιο φέρνει νέα περιθώρια ρύθμισης οφειλών
Σημαντικές παρεμβάσεις στο πλαίσιο των εκποιήσεων και στον ρόλο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου φέρνει νομοσχέδιο που τέθηκε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ "παγώνει" τις επιθέσεις στο Ιράν!
Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε εντολή για πενθήμερη αναστολή των πληγμάτων σε ιρανικές ενεργειακές υποδομές, επικαλούμενος «εποικοδομητικές συνομιλίες» με την Τεχεράνη.