ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Άφησε την 9χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο, πήγε για δουλειά και τη βρήκε νεκρή: Τραγωδία στο Τέξας

21/07/2025

Μητέρα άφησε την 9χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο, πήγε για δουλειά και όταν επέστρεψε την βρήκε νεκρή.

 

Μητέρα άφησε την 9χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο, πήγε για δουλειά και όταν επέστρεψε την βρήκε νεκρή.  

Ένα κοριτσάκι 9 ετών από το Τέξας εντοπίστηκε νεκρό αφού παρέμεινε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρα του, ενώ εκείνη εργαζόταν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της κομητείας Χάρις.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, η μητέρα, 36 ετών, άφησε το κορίτσι μέσα στο όχημα με ένα μπουκάλι νερό και τα παράθυρα ελαφρώς ανοιχτά, προκειμένου να εκτελέσει τη βάρδιά της από τις 6 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν την επισκέφθηκε ή την επιθεώρησε κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Η εξωτερική θερμοκρασία την ώρα εκείνη άγγιζε τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και επανέφερε στη δημόσια συζήτηση τους κινδύνους που εγκυμονεί η παραμονή παιδιών σε κλειστά οχήματα κατά τη διάρκεια του θέρους. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και εξετάζουν ενδεχόμενο άσκησης ποινικών διώξεων.

Η μητέρα κάλεσε τις αρχές στις 2:06 μ.μ., ενώ οι διασώστες έφτασαν περίπου μία ώρα αργότερα και επιχείρησαν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Η 9χρονη μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Η μητέρα έχει τεθεί υπό κράτηση και αναμένονται πιθανές κατηγορίες. Ο σερίφης Εντ Γκονζάλες δήλωσε ότι η έρευνα συνεχίζεται και τόνισε πως ανεξαρτήτως προσωπικών δυσκολιών, δεν είναι ποτέ αποδεκτό να αφήνεται παιδί μόνο του μέσα σε αυτοκίνητο, καθώς ο κίνδυνος θανάτου είναι τεράστιος.

Όπως τόνισε, “ένα εννιάχρονο όμορφο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του χωρίς να φταίει”, ενώ προειδοποίησε ότι η παραμονή ενός παιδιού σε αυτοκίνητο χωρίς επίβλεψη ακόμη και για ένα μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και να αποβεί ακόμα και θανατηφόρα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠτΔ: Έρχονται 75 έργα στην Πάφο με προϋπολογισμό €230 εκατομμύρια

17/09/2025

Σε ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, αναφέρθηκε σε 75 έργα για την Πάφο, με προϋπολογισμό άνω των €230 εκατομμυρίων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠτΔ: Προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους - Έρχεται νέα εποχή στην αγορά

17/09/2025

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανακοίνωση του ΟΠΕΚ για τα 26 χρόνια από τον θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη

16/09/2025

Με αφορμή τη συμπλήρωση 26 χρόνων από τον θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη, ο ΟΠΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας σε ανασύνταξη της στρατηγικής για το Κυπριακό και αξιοποίηση της ευρωπαϊκής προοπτικής.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κύπρος - Παιδική πoρνoγραφία: 30χρονος ανέβασε δεκάδες αρχεία με υλικό κακοποίησης ανηλίκων

16/09/2025

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΚΔΗΕ) Αρχηγείου, δέχθηκε μέσω της Europol, πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι τον Μάιο του 2025, χρήστης διαδικτυακής πλατφόρμας ανήρτησε στον λογαριασμό του συνολικά 140 αρχεία βίντεο και εικόνας με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φλέγεται η Γάζα: Σε εξέλιξη η χερσαία ισραηλινή επιχείρηση κατάληψης

16/09/2025

Ο στρατός του Ισραήλ άρχισε χθες Δευτέρα χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας, αναφέρει ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, επικαλούμενο πηγές του στην κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αλλαγή στο Νόμο: Πότε οι οδηγοί μπορούν να μετακινούν τα οχήματα μετά από τροχαίο;

16/09/2025

Για σκοπούς ενημέρωσης του κοινού σε θέματα που αφορούν στην οδική ασφάλεια, η αστυνομία ανακοινώνει ότι, έχουν επέλθει τροποποιήσεις στον περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεως Νόμο (Ν. 86/1972), βάσει των οποίων καθίσταται εφικτή, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, η μετακίνηση μηχανοκινήτων οχημάτων, σε περίπτωση οδικής σύγκρουσης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
€73 εκ. για επιδότηση διδάκτρων και σίτιση παιδιών: Όλες οι πληροφορίες

16/09/2025

Περίπου 21 χιλιάδες παιδιά ηλικίας έως τεσσάρων ετών θα επωφεληθούν κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2025–2026 από το Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027» με συγχρηματοδότηση από την ΕΕ και τον κρατικό προϋπολογισμό.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σε κυκλοφορία η δίοδος προς Ανθούπολη - Έργο με θετικό αντίκτυπο για τον Δήμο Πολεμιδιών

15/09/2025

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2025, οι εργασίες που επέτρεψαν το άνοιγμα της νέας διόδου προς την ενορία της Ανθούπολης, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Πολεμιδιών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
H Τουρκία κατέθεσε επίσημο αίτημα για συμμετοχή στο SAFE της ΕΕ

15/09/2025

Επίσημο αίτημα για συμμετοχή στο πρόγραμμα SAFE για την αμυντική θωράκιση της Ευρώπης κατέθεσε η Τουρκία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κεντρικές Φυλακές: Κατάδικος κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση

15/09/2025

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης κρατουμένου διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που δέχθηκε πρόσφατα.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ