ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πάφος: Έξι χρόνια φυλάκισης σε 30χρονο που έκαψε σπίτι οικογένειας με παιδιά και ηλικιωμένους
Έξι χρόνια ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε άντρα 30 ετών, ο οποίος έκαψε σπίτι οικογένειας με δύο παιδιά και ηλικιωμένους στην Πάφο.

Έξι χρόνια ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε άντρα 30 ετών, ο οποίος έκαψε σπίτι οικογένειας με δύο παιδιά και ηλικιωμένους στην Πάφο.
Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι ετών σε άνδρα 30 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπρησμού κατοικίας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, στην Πάφο.
Η υπόθεση είχε διερευνηθεί από το ΤΑΕ Πάφου.
Με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, τα οποία παρουσίασε ενώπιον του Μόνιμο Κακουργιοδικείου η Κατηγορούσα Αρχή, ο εμπρησμός της κατοικίας διαπράχθηκε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα, στις 11 Φεβρουαρίου 2025, όταν κακόβουλα τέθηκε φωτιά σε αντικείμενα στη βεράντα εξωτερικά του σπιτιού, με τη φωτιά να επεκτείνεται στο εσωτερικό της κατοικίας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.
Στην κατοικία βρισκόταν οικογένεια έξι προσώπων και συγκεκριμένα, ζεύγος ηλικίας 42 και 40 ετών, τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 8 και 12 ετών και οι γονείς του 42χρονου, ηλικίας 73 και 72 ετών, οι οποίοι κατάφεραν να εξέλθουν της κατοικίας.
Τα δύο παιδιά, οι γονείς τους και οι 73χρονος και 72χρονη έτυχαν εξετάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη μητέρα των παιδιών είχε υποστεί εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και 1ου βαθμού στο πρόσωπο, ο 42χρονος πατέρας και το 12 ετών παιδί παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ ο 73χρονος είχε τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη και στο δεξί πόδι, στην προσπάθεια του να εξέλθει της κατοικίας.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 30χρονου, με βάση τα οποία εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Ο 30χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στο οδόφραγμα Λήδρα Πάλας, στη Λευκωσία, στην προσπάθεια του να μεταβεί από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας, στις 18 Φεβρουαρίου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάφος: Έξι χρόνια φυλάκισης σε 30χρονο που έκαψε σπίτι οικογένειας με παιδιά και ηλικιωμένους
Έξι χρόνια ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε άντρα 30 ετών, ο οποίος έκαψε σπίτι οικογένειας με δύο παιδιά και ηλικιωμένους στην Πάφο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσα σε ένα χρόνο η οικογένεια της Πόπης έχασε δυο μωρά, άγρια δολοφονημένα
Μέσα σε ένα χρόνο η οικογένεια της Πόπης έχασε δυο μωρά, άγρια δολοφονημένα. Τον μικρό Παναγιωτάκη και την Βασιλική.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο σκάνδαλο προ των πυλών: «Πολυώροφο τερατούργημα στην είσοδο της Λευκωσίας»
Ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων την Τρίτη 15/7, έχει τίτλο «Νέο πολυώροφο τερατούργημα στην είσοδο της Λευκωσίας – Οσμή σκανδάλου».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μουρτζούκου: Αρνείται εμπλοκή στο θάνατο του Παναγιώτη - “Ο Παναγιωτάκης δεν ταιριάζει στο μοτίβο των δολοφονιών”
Άλλοθι στο μοτίβο που ακολουθεί στα ομολογημένα της εγκλήματα αναζητά η Ειρήνη Μουρτζούκου για να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι δεν σκότωσε αυτή τον 15 μηνών Παναγιωτάκη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αίγυπτος: Πατέρας έσφαξε και τα 3 παιδιά του μέσα στο σπίτι
Πατέρας στην Αίγυπτο φέρεται να έσφαξε τα τρία του παιδιά μέσα στο σπίτι τους.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μουρτζούκου: “Η μητέρα μου με ανάγκασε να εκδίδομαι από τα 15 και έπαιρνε χρήματα”
Η Ειρήνη Μουρτζούκου, που τη Δευτέρα 14/7 μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού για την προφυλάκισή της, στο τέλος του απολογητικού υπομνήματός της, αναφέρθηκε στον θάνατο του μικρού Παναγιώτη, καθώς αυτή η υπόθεση δεν ήταν ανάμεσα στις οποίες κλήθηκε για απολογία. Για το θάνατο αυτού του παιδιού, αναμένεται το πόρισμα τις επόμενες ημέρες.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λευκωσία: Χειροπέδες σε 58χρονο που βασάνιζε σκύλο
Συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση, 58χρονος κάτοικος Λευκωσίας, μετά από διερεύνηση καταγγελίας που αφορούσε στα αδικήματα της κακομεταχείρισης, παραμέλησης και άσκοπης υπερκαταπόνεσης ζώου, έκθεσης/υποβολής ζώου χωρίς εύλογη αιτία σε πόνο και ταλαιπωρία, πρόσδεσης σκύλου, παράλειψης παροχής κατάλληλης φροντίδας και στέγασης, καθώς επίσης κατοχής σκύλου που δεν είναι εγγεγραμμένος, χωρίς σήμανση και χωρίς άδεια κατοχής.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε διπλανά κελιά με Πισπιρίγκου και την μητέρα του 3χρονου Άγγελου η Μουρτζούκου
Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία στην ανακρίτρια το πρωί της Κυριακής (13/7) και σύμφωνα με πληροφορίες η 25χρονη θα κρατηθεί στην VIP πτέρυγα των γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού, που βρίσκεται στο ισόγειο, δίπλα από τον αναρρωτήριο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΟΑ Λεμεσού και Βάσεις Ακρωτηρίου συνεργάζονται για το κοινό καλό
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Οργανισμού, κ. Γιάννη Τσουλόφτα, και του νέου Πολιτικού Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου, κ. Γιώργου Κιτέου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Βοηθός Πολιτικός Διοικητής, κ. Αντώνης Αντωνιάδης, καθώς και άλλα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόρισμα για Takata: Ικανοποιημένη η μητέρα του Όξινου - “Θα υπάρχει διαφάνεια”
Ικανοποίηση για το πόρισμα για τους Takata εξέφρασε η μητέρα του Κυριάκου Όξινου, Μαρία Λούη.