ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το ΤΕΠΑΚ συμμετείχε στην εκστρατεία συλλογής χρημάτων του Συνδέσμου «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»
Στο πλαίσιο της έμπρακτης προσφοράς και αλληλεγγύης του προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, το προσωπικό του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) συμμετείχε και φέτος στη συλλογή χρημάτων, στο πλαίσιο της Παγκύπριας πορείας μοτοσικλετιστών «Διαδρομή Αγάπης» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ».
Στόχος της «Διαδρομής Αγάπης» είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αλλά και η συλλογή εισφορών για την οικονομική ενίσχυση παιδιών και νέων που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και συναφείς παθήσεις.
Οι μοτοσικλετιστές και εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» επισκέφθηκαν την Πέμπτη, 13 Μαρτίου, το ΤΕΠΑΚ, όπου παρέλαβαν το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, στο πλαίσιο του εράνου που διεξήχθη το αμέσως προηγούμενο διάστημα προς τον σκοπό αυτό.
Την πομπή των μοτοσικλετιστών του Συνδέσμου υποδέχθηκε, μπροστά από το κτήριο της Πρυτανείας, ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Κώστας Χόππας, ο οποίος παρέδωσε την χρηματική επιταγή σε εκπρόσωπο του Συνδέσμου.
Ο κ. Χόππας συνεχάρη θερμά τον Σύνδεσμο για τις δράσεις που αναλαμβάνει με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τη συλλογή χρημάτων για εκπλήρωση των ευχών των πασχόντων παιδιών και νέων.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ευρωβαρόμετρο 2026: Απαισιοδοξία για την οικονομία και «όχι» στη στρατιωτική βοήθεια προς Ουκρανία από τους Κύπριους
Με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή και την τσέπη τους, οι Κύπριοι πολίτες εμφανίζονται δύσπιστοι προς τους θεσμούς, ανησυχούν για το κόστος ζωής και διαφοροποιούνται πλήρως από την υπόλοιπη Ευρώπη στο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο «σκαμνί» η βία κατά κτηνιάτρων: Οργή για την επίθεση σε λειτουργό εν ώρα καθήκοντος
Κοινή ανακοίνωση-καταπέλτης από τους κτηνιατρικούς φορείς μετά τον ξυλοδαρμό και τις απειλές κατά της ζωής λειτουργού – Εισήγηση για αποκλεισμό των παρανομούντων από κρατικές αποζημιώσεις.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ντόναλντ Τραμπ: «Αποφασίστε τι στο δ@@@ συμβαίνει με τα UFO»
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορήσει πολλές φορές τις προηγούμενες κυβερνήσεις πως δεν υπήρξαν ειλικρινείς προς τους πολίτες σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκατοντάδες αυτοκίνητα αποχωρούν από το Κίεβο! Φόβοι ότι ο Ζελένσκι θα χτυπήσει την Κόκκινη πλατεία στις 9 Μαΐου
Βίντεο παρουσιάζει μια μεγάλη έξοδο Ουκρανών από το Κίεβο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Μπλόκο» στους βανδαλισμούς στο Λύκειο Αραδίππου: Εγκατάσταση καμερών μετά τις ζημιές στο αμφιθέατρο
Σε δραστικά μέτρα προχωρά η Σχολική Εφορεία Αραδίππου-Κελλιών-Τρούλλων – «Μηδενική ανοχή» σε όσους υπονομεύουν τη δημόσια περιουσία και τον πολιτισμό της περιοχής.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στις επάλξεις η Υπηρεσία Εκλογών: Άρχισε η εκτύπωση των ψηφοδελτίων για τις κάλπες της 24ης Μαΐου
Σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες με αυστηρά χρονοδιαγράμματα – 753 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών σε 1.204 εκλογικά κέντρα σε Κύπρο και εξωτερικό.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την Πάφο το απόγευμα της Παρασκευής
Αισθητός σε αρκετές περιοχές έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε κοντά στις ακτές της Πάφου – Στα 14,6 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός στη Δυτική Λευκωσία: Νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού σε Κοκκινοτριμιθιά και Παλιομέτοχο
Στις 112 ανέρχονται πλέον οι μολυσμένες μονάδες παγκύπρια – Στο «κόκκινο» η αγωνία των παραγωγών, με την Υπουργό Γεωργίας να συγκαλεί σύσκεψη με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τίτλοι τέλους για τη θητεία της Τζ. Ντέιβις: Το «ευχαριστώ» του Κ. Κόμπου για την αναβάθμιση των σχέσεων με τις ΗΠΑ
Σε κλίμα συγκίνησης και αναγνώρισης πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με την Αμερικανίδα Πρέσβειρα – Εξήρε την «ακλόνητη αφοσίωσή της» στην εμβάθυνση της στρατηγικής συνεργασίας των δύο χωρών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βγήκε «λευκός καπνός» για την καθημερινότητα: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν σε 4 άξονες
Σε θετικό κλίμα και με διάθεση για πρακτικές λύσεις ολοκληρώθηκε η δίωρη συνάντηση των δύο ηγετών – Από την κοινή διαχείριση του αφθώδους πυρετού μέχρι το νέο συμβουλευτικό σώμα για την κοινωνία των πολιτών.