ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Το ΤΕΠΑΚ συμμετείχε στην εκστρατεία συλλογής χρημάτων του Συνδέσμου «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»

18/03/2025

Στο πλαίσιο της έμπρακτης προσφοράς και αλληλεγγύης του προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, το προσωπικό του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) συμμετείχε και φέτος στη συλλογή χρημάτων, στο πλαίσιο της Παγκύπριας πορείας μοτοσικλετιστών «Διαδρομή Αγάπης» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ».

 

Στόχος της «Διαδρομής Αγάπης» είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αλλά και η συλλογή εισφορών για την οικονομική ενίσχυση παιδιών και νέων που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και συναφείς παθήσεις.

Οι μοτοσικλετιστές και εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» επισκέφθηκαν την Πέμπτη, 13 Μαρτίου, το ΤΕΠΑΚ, όπου παρέλαβαν το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, στο πλαίσιο του εράνου που διεξήχθη το αμέσως προηγούμενο διάστημα προς τον σκοπό αυτό.

Την πομπή των μοτοσικλετιστών του Συνδέσμου υποδέχθηκε, μπροστά από το κτήριο της Πρυτανείας, ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Κώστας Χόππας, ο οποίος παρέδωσε την χρηματική επιταγή σε εκπρόσωπο του Συνδέσμου.

Ο κ. Χόππας συνεχάρη θερμά τον Σύνδεσμο για τις δράσεις που αναλαμβάνει με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τη συλλογή χρημάτων για εκπλήρωση των ευχών των πασχόντων παιδιών και νέων.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αυτοί οι δρόμοι μονοδρομούνται στην Αγλαντζιά - Ποτέ θα εκτελούνται οι εργασίες;

11/12/2025

Μονοδρομούνται δρόμοι στην Αγλαντζιά στις 17 Δεκεμβρίου, με τον Δήμο Λευκωσίας να απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τεράστια προβλήματα στα Ολοήμερα Σχολεία – Τι έδειξε έρευνα της ΠΟΕΔ

11/12/2025

Για σωρεία προβλημάτων που εντοπίζονται στα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία (ΠΟΣ) κάνει λόγο η ΠΟΕΔ, κρούοντας τον κώδωνα σε υπουργείο Παιδείας, ούτως ώστε αυτά να επιλυθούν και η επόμενη σχολική χρονιά να κυλήσει σε αυτά τα σχολεία όσο πιο ομαλά γίνεται.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δ.Ο.Δ.: Σκοτώθηκαν 111 δημοσιογράφοι το 2025

11/12/2025

Εκατόν έντεκα δημοσιογράφοι, ανάμεσα τους και επτά  γυναίκες, σκοτώθηκαν το 2025, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Μάλιστα το 46% των θανάτων σημειώθηκε στη Γάζα της Παλαιστίνης. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λάρνακα: Νεαροί πιάστηκαν με μαχαίρια, ρόπαλο και διαρρηκτικά εργαλεία

11/12/2025

Κοντά στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα σε περιοχή του χωριού Τσιακκιλερό στη Λάρνακα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μας αποχαιρετά ο «Byron» – Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός;

11/12/2025

Η κακοκαιρία που πλήττει την Κύπρο τα τελευταία εικοσιτετράωρα αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κύπρος: Έχει τα υψηλότερα επίπεδα ξενοφοβίας στην Ευρώπη

11/12/2025

Δραματική μείωση εμπιστοσύνης στους θεσμούς, βαθύ χάσμα ανάμεσα στις δημοκρατικές αξίες και την εφαρμογή τους στην πράξη, καθώς και ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ξενοφοβίας στην Ευρώπη παρουσιάζει η Κύπρος, όπως αποκαλύπτουν τα ευρήματα των τελευταίων Γύρων της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Έρευνας (European Social Survey-ESS).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κυβέρνηση Τραμπ: Διερευνά πιθανούς θανάτους από τα εμβόλια κατά της covid-19

11/12/2025

Ο αμερικανικός ομοσπονδιακός οργανισμός φαρμάκων (FDA) διενεργεί έρευνα για πιθανούς θανάτους οφειλόμενους στα εμβόλια κατά της COVID-19, παιδιών όσο και ενηλίκων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λεμεσός: Έπιασε λαβράκι η ΥΚΑΝ - Κατάσχεσε 12 κιλά ναρκωτικών

10/12/2025

Σχεδόν 12 κιλά ναρκωτικών κατάσχεσε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα Κίτρινη Προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και χιονόπτωση

10/12/2025

Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON επηρεάζει την περιοχή. Τα φαινόμενα σταδιακά εξασθενούν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ακρωτήρι: Έβαλαν βόμβα κάτω από αυτοκίνητο Ε/κ

10/12/2025

Γύρω στις δύο τα ξημερώματα στο Ακρωτήρι, σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ