ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ στα γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού
Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ υποδέχθηκε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2025 στα γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού, ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού κ. Γιάννης Τσουλόφτας, μαζί με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διευθυντικής Ομάδας του Οργανισμού.
Στη συνάντηση παρέστησαν η Βουλεύτρια κ. Φωτεινή Τσιρίδου, ο Βουλευτής κ. Νίκος Σύκας, ο Επαρχιακός Γραμματέας Λεμεσού κ. Κώστας Γιάλλουρος, καθώς και άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το κύριο θέμα ήταν η δύσκολη διαδικασία της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με έμφαση στις λύσεις και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που απαιτούνται για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τους πολίτες.
Ο κ. Τσουλόφτας παρουσίασε αναλυτικά τις προκλήσεις και τα θέματα που απασχολούν τον ΕΟΑ Λεμεσού, την πορεία του Οργανισμού μέχρι σήμερα, καθώς επίσης και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
Η Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ διαβεβαίωσε για τη συνεχιζόμενη στήριξη του Κόμματος στον Οργανισμό, στηρίζοντας το έργο του για την υλοποίηση της δύσκολης αυτής προσπάθειας.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού ευχαρίστησε τον ΔΗΣΥ για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μάριος Καρογιάν: «Η μη συμμετοχή στο Κοινοβούλιο δεν σημαίνει το τέλος μας» – Αιχμές για χειραγώγηση μέσω δημοσκοπήσεων
Απογοήτευση επικρατεί στη ΔΗΠΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. «Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αρνητικό, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τους στόχους», ανέφερε ο Μάριος Καρογιάν.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οι νέοι βουλευτές στην επαρχία Λάρνακας: Αναλυτικά οι σταυροί προτίμησης και η κατανομή των εδρών
Πως κατανέμονται οι έδρες στην επαρχία Λάρνακας, όπου το κόμμα της Αριστεράς έκοψε πρώτο το νήμα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ άξιζαν να βρίσκονται στη νέα Βουλή» – Μήνυμα συνεργασίας προς το νέο Σώμα
Ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για την διεξαγωγή των εκλογών εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ποιοι εκλέγονται στην Πάφο: Οι 5 βουλευτές, οι σταυροί προτίμησης και οι νέες εισόδοι
Τρεις επανεκλέγησαν και δύο για πρώτη φορά στη Βουλή.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η ακτινογραφία της νέας 6κομματικής Βουλής: Όλα τα τελικά ποσοστά, οι έδρες και οι μεγάλοι ανασταλτικοί παράγοντες
Έξι κόμματα κατάφεραν να εξασφαλίσουν έδρες στη νέα Βουλή των Αντιπροσώπων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκλογές Θρησκευτικών Ομάδων 2026: Νέος Αντιπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή ο Πέτρος Νακούζη
Αντιπρόσωπος για τη Θρησκευτική Ομάδα των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, εκλέγεται ο κ. ΝΑΚΟΥΖΗ Πέτρος, η ανακήρυξη του οποίου θα γίνει τη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026, η ώρα 12 μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Volt Κύπρου: Αποδοχή της εκλογικής ήττας σε κλίμα συγκίνησης – «Κάναμε έναν πολιτικό άθλο»
Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης και με εμφανή την απογοήτευση, οι Συμπρόεδροι του Volt Κύπρου, Πάνος Λοΐζου Παρράς και Ανδρομάχη Σοφοκλέους, αποδέχθηκαν την εκλογική ήττα του κόμματος.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χρίστος Χρίστου: «Πετύχαμε μια τεράστια νίκη – Το ΕΛΑΜ διπλασιάζει τις έδρες του στη Βουλή»
O Χρίστος Χρίστου εξέφρασε «ευχαριστίες προς όσους επέλεξαν το ΕΛΑΜ. Τους εθελοντές που διέσχισαν χωριά και πόλεις της Κύπρου».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκλογικό «μπαμ» από την «Άμεση Δημοκρατία»: Τέσσερις έδρες στη νέα Βουλή και θρίλερ με Φειδία Παναγιώτου
Με καταμετρημένο το 95% και την Άμεση Δημοκρατία να εξασφαλίζει τέσσερις έδρες στη νέα Βουλή.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παραμένει στην ηγεσία της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου – Ανέλαβε την ευθύνη με δάκρυα στα μάτια
O Νίκος Αναστασίου εξέφρασε πρόθεση να παραιτηθεί και έγιναν άμεσα προσπάθειες όπως μεταπειστεί.