ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου έκοψε τη βασιλόπιτα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

14/01/2025

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας υποδέχτκε και φέτος την κα Φωτεινή Παπαδοπούλου για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

 

 Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Χαράλαμπος Προύντζος, ο Αντιδήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λουκαΐδου, Όλγα Μαρουδιά, Μύρουλα Προκοπίου – Λάμπρου και Μάριος Μούγης, η Δημοτική Γραμματέας του Δήμου Μύρια Πηλακούτα και η Προϊστάμενη του Ιδρύματος Σταυρούλα Γεωργοπούλου ευχαρίστησαν θερμά την κα Παπαδοπούλου για την ευγενική της κίνηση, για τη χαρά που πρόσφερε στα άτομα της 3ης ηλικίας καθώς και για τα πλούσια δώρα.


 

Η στήριξή της κας Παπαδοπούλου, προς το Πολυδύναμο Λευκωσίας είναι ευρύτερη, διότι συνδράμει διαχρονικά, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, με ετήσια γενναιόδωρη χρηματοδότηση, για τη λειτουργία των Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών του Πολυδύναμου, στηρίζοντας κυρίως τα πιο ευάλωτα παιδιά.

 

Την κα Παπαδοπούλου συνοδεύσαν οι κυρίες Γιώτα Παπαδοπούλου, Έλενα Παπαδοπούλου - Πρόεδρος ΓΟΔΗΚ, Άντρη Προδρόμου - Γενική Γραμματέας ΓΟΔΗΚ.  


 

Η κα Φωτεινή Παπαδοπούλου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή Χρονιά με υγεία και ζαρά και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή.


Επίσης συνεχάρη τον Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Πολυδύναμου για το έργο τους, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της προσφοράς, προς την τρίτη ηλικία και τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού γενικότερα.


 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χωρίς ταξί η Κύπρος: Κήρυξαν 24ωρη απεργία οι οδηγοί

20/01/2026

Σε 24ωρη απεργία κατέρχεται η Παγκύπρια Συντεχνία Αστικών Ταξί ΠΟΑΤ, από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στην κατάψυξη η Κύπρος: Στους -4 στα ορεινά

20/01/2026

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα, μέτριοι 4 μποφόρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τους τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένους με λαθραία καπνικά - Υπό σύλληψη τρία πρόσωπα

20/01/2026

Υπό σύλληψη τέθηκαν τρεις επιβάτες που θα αναχωρούσαν τη Δευτέρα από το αεροδρόμιο Λάρνακας , όταν εντοπίστηκε στις αποσκευές τους μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έξαρση γρίπης: Σαρώνει η γρίπη Α - Αυξάνονται οι νοσηλείες

20/01/2026

Μετά την Πρωτοχρονιά καταγράφηκε αύξηση στις εισαγωγές με γρίπη Α στα δημόσια νοσηλευτήρια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, σημειώνοντας ότι πρόκειται για φαινόμενο που παρατηρείται τέτοια εποχή κάθε χρόνο και δεν είναι ανησυχητικό.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κάλλας: Καλεί σε κατάπαυση του πυρός στη Συρία - «Η χώρα να μην βυθιστεί εκ νέου στην αναταραχή»

19/01/2026

Η κατάπαυση του πυρός μεταξύ των μεταβατικών συριακών αρχών και των ΣΔΔ είναι ένα καθοριστικό βήμα προκειμένου η χώρα να μην βυθιστεί εκ νέου στην αναταραχή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισπανία: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα της σιδηροδρομικής τραγωδίας - Στους 40 οι νεκροί

19/01/2026

Στους 40 ανέρχονται οι νεκροί από τη σύγκρουση δύο τρένων στη νότια Ισπανία, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος της Ανδαλουσίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ζελένσκι: «Είμαστε σε επαγρύπνιση - Η Ρωσία ετοιμάζεται για μαζική επίθεση»

19/01/2026

«Κάθε περιοχή πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί γρήγορα και να υποστηρίξει τον λαό μας».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Κανένα σχόλιο» για στρατιωτική επέμβαση

19/01/2026

Ερωτώμενος αν θα προχωρήσει με τα σχέδια να επιβάλει δασμούς στις ευρωπαϊκές χώρες σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία για τη Γροιλανδία, απάντησε: «Ναι, 100%».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βασικός στόχος η σύγκληση της άτυπης διευρυμένης για Κυπριακό

19/01/2026

Προσερχόμενος σε εκδήλωση στη Λευκωσία και κληθείς να σχολιάσει ότι φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο σύγκλησης μιας πενταμερούς.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό Δανίας ο Χριστοδουλίδης - Αποφάσεις για Γροιλανδία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

19/01/2026

Η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε σχέση με την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία των κρατών “είναι αδιαπραγμάτευτη και ισχύει και στην παρούσα φάση”.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ