ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Δώσε Φως σε Μια Ζωή»: Μία χριστουγεννιάτικη φιέστα για καλό σκοπό στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου
O Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, σε συνεργασία με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά τη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή», προσκαλώντας το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι σε αγαπημένα του πρόσωπα που έχουν βιώσει την ασθένεια του καρκίνου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η ΑΗΚ «η εκστρατεία θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου σε όλες τις πόλεις, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία αγάπης και στήριξης». Προσθέτει ότι με κάθε εισφορά ενισχύεται το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, συμβάλλοντας στις υπηρεσίες και τη φροντίδα που προσφέρει στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.
Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχωστου η εν λόγω Χριστουγεννιάτικη Φιέστα θα πραγματοποιηεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 στο Μνημείο Χριστοδούλας στη Σωτήρα (Οδός 25ης Μαρτίου, Συνοικισμός Σωτήρας Αμμοχώστου). Το προγραμμα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό, ποτό, κέφι και τραγούδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χρίστος Κληρίδης: Ο Νίκος δεν είναι ύποπτος - Στέλνουν μήνυμα εκφοβισμού
Με αιχμηρές τοποθετήσεις παρενέβη ο νομικός Χρίστος Κληρίδης αναφορικά με την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι και το γραφείο του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, θέτοντας στο επίκεντρο το δικηγορικό απόρρητο, την προστασία προσωπικών δεδομένων και τη θεσμική αξιοπιστία της έρευνας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΗΠΑ και Ιράν επιστρέφουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
Αντιπροσωπείες της Ουάσιγκτον και της Τεχεράνης ετοιμάζονται για νέο γύρο συνομιλιών στο Πακιστάν, αναζητώντας κοινό έδαφος για το πυρηνικό πρόγραμμα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ρήγμα Τραμπ – Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ προκαλεί αναταράξεις στη θρησκευτική και πολιτική βάση των ΗΠΑ
Ισχυρούς κραδασμούς στο αμερικανικό πολιτικό και θρησκευτικό σκηνικό προκαλεί η ανοιχτή αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, τον πρώτο Αμερικανό ποντίφικα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Γιατί θα βγει στους δρόμους της Κύπρου η Αστυνομία; Τι θα ελέγχουν
Με στοχευμένη δράση απέναντι σε μία από τις βασικότερες αιτίες σοβαρών τροχαίων, η Αστυνομία ανακοίνωσε εβδομάδα εντατικοποιημένων ελέγχων σε παγκύπρια βάση, με κύριο άξονα την τήρηση των ορίων ταχύτητας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Καταγγελία για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας στη Νεκρή Ζώνη
Ανησυχία προκαλεί νέο περιστατικό στην ευαίσθητη περιοχή της Πύλας, με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ να καταγγέλλει μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας στη Νεκρή Ζώνη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λάρνακα – Στο νοσοκομείο 19χρονος, καταζητείται 24χρονος
Δεύτερη υπόθεση απόπειρας φόνου βρίσκεται υπό διερεύνηση από το ΤΑΕ Λάρνακας, μετά από αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε την Κυριακή σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης σε παραλιακή περιοχή της πόλης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η απάντηση της Λευκωσίας στον Φιντάν: Οι αποπροσανατολιστικές δηλώσεις της Άγκυρας και ο τουρκικός στρατός κατοχής
Το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, υπογραμμίζοντας την παράνομη κατοχή ευρωπαϊκού εδάφους και την επιθετική διάταξη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θανατηφόρα παράσυρση πεζού στη Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα
Μια ακόμη ανθρώπινη απώλεια στην άσφαλτο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στη Λεμεσό, όπου πεζός άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΟΑ Λεμεσού: Είχε κηρυχθεί επικίνδυνο από τον Μάρτιο το κτίριο που κατέρρευσε στη Γερμασόγεια
Από τον Μάρτιο του 2026 είχε χαρακτηριστεί ως επικίνδυνη η οικοδομή που κατέρρευσε στη Γερμασόγεια, με τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λεμεσού να διαβεβαιώνει ότι είχαν γίνει έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης προς τους ιδιοκτήτες.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φιντάν: «Η συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου με το Ισραήλ φέρνει προβλήματα και πόλεμο»
"Οι συνεργασίες που αναπτύσσουν δεν φέρνουν περισσότερη εμπιστοσύνη, αλλά περισσότερη δυσπιστία. Φέρνουν περισσότερα προβλήματα, φέρνουν πόλεμο", δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, σχετικά με τη συνεργασία της Ελλάδα και της Κύπρου με το Ισραήλ.