ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Δώσε Φως σε Μια Ζωή»: Μία χριστουγεννιάτικη φιέστα για καλό σκοπό στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου
O Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, σε συνεργασία με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά τη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή», προσκαλώντας το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι σε αγαπημένα του πρόσωπα που έχουν βιώσει την ασθένεια του καρκίνου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η ΑΗΚ «η εκστρατεία θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου σε όλες τις πόλεις, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία αγάπης και στήριξης». Προσθέτει ότι με κάθε εισφορά ενισχύεται το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, συμβάλλοντας στις υπηρεσίες και τη φροντίδα που προσφέρει στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.
Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχωστου η εν λόγω Χριστουγεννιάτικη Φιέστα θα πραγματοποιηεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 στο Μνημείο Χριστοδούλας στη Σωτήρα (Οδός 25ης Μαρτίου, Συνοικισμός Σωτήρας Αμμοχώστου). Το προγραμμα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό, ποτό, κέφι και τραγούδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα σχόλια Πακιστάν πίσω από την αναβολή ψήφισης για ΟΥΝΦΙΚΥΠ
Το Πακιστάν είναι αυτή τη στιγμή μια από τις 10 χώρες μη μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανέγερση νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς - Τι αποφασίστηκε
Σάρκα και οστά παίρνει η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκκληση Γκουτέρες για διάλογο με το Ιράν
Προειδοποίησε για μία κρίση με καταστροφικές συνέπειες στην περιοχή.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ποιος Αξιωματούχος δήλωσε ότι «το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πόλεμο στην Ευρώπη»;
Υπάρχουν σχέδια για μια γενικευμένη πολεμική αναμέτρηση στην Ευρώπη και ποια συμφέροντα θα εξυπηρετούσε;
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκατοντάδες παρανομίες και «πειρατές» καταγγέλλουν οι οδηγοί ταξί στη βουλή
Εισηγήσεις από αρμόδιους μέχρι Δευτέρα για πάταξη παρανομίας στα αστικά ταξί ζητά η Επ. Μεταφορών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κυπριακό και κοινωνική πολιτική στις επαφές Στεφάνου με Βρετανούς βουλευτές
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με ομάδα βουλευτών του Εργατικό Κόμμα Ηνωμένου Βασιλείου, με αντικείμενο το Κυπριακό και τις τρέχουσες διπλωματικές κινήσεις.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρευνα: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη διαγιγνώσκει τη σχιζοφρένεια και ποιος ο ρόλος του τρόπου ομιλίας
Υπολογίζεται ότι 24 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με σχιζοφρένεια, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το Λουξεμβούργο λέει όχι στην ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
Ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, απάντησε στις πιέσεις Ζελένσκι για ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πακιστάν: Συναγερμός για τον ιό Νίπα – Αυστηροί υγειονομικοί έλεγχοι
Σε κατάσταση συναγερμού οι αρχές του Πακιστάν, επιβάλλοντας αυστηρά μέτρα στα σημεία εισόδου για την αποτροπή εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού Νίπα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκρηξη τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο – Ζημιές και σε οικία
Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε αυτοκίνητο στη Λευκωσία.