ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Με επιτυχία ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας εις μνήμη του Ανδρέα Ψαρά

13/11/2024

Ένας ιδιαίτερα συγκινητικός και φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου, εις μνήμη του αείμνηστου Ανδρέα Ψαρά, ο οποίος υπήρξε μια εμβληματική μορφή του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη Λάρνακα και την ευρύτερη περιοχή.

 

Ο αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου του Δήμου Λάρνακας και του Δήμου Αραδίππου και αποτέλεσε φόρο τιμής στον Ανδρέα Ψαρά, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή μας. Η σύζυγός του, κ. Ελενίτσα, τα παιδιά του Μαρία, Παναγιώτης και Νικολέττα, καθώς και τα αγαπημένα του εγγόνια, βρέθηκαν στις κερκίδες για να τιμήσουν τη μνήμη του.


Η πρωτοβουλία για τον αγώνα ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε κατά την τελευταία του συνεδρίαση να τιμήσει τον Ανδρέα Ψαρά και την οικογένειά του, σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας, το Δήμο Αραδίππου και τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας.


Κατά τη διάρκεια του αγώνα, που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Χριστόδουλος Πάρτου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΑΛ, κ. Άλκης Αναστασιάδης, και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας, κ. Ανδρέας Ματσάγγος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ήθος, την προσφορά και το τεράστιο έργο του Ανδρέα Ψαρά στον αθλητισμό και στην κοινωνία της Λάρνακας. Η οικογένεια του εκλιπόντα ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές και όλους όσοι τίμησαν τη μνήμη του.

Η εγγονή του εκλιπόντος, Άντρεα Βάρδα, συγκίνησε το κοινό με τον λόγο της, αποτίοντας έναν προσωπικό φόρο τιμής στον παππού της και τονίζοντας την αστείρευτη αγάπη και αφοσίωση που είχε ο Ανδρέας Ψαράς για τον αθλητισμό και την κοινότητα.


Η εκδήλωση υπήρξε επίσης η ευκαιρία να τιμηθεί και η συνεισφορά του Ανδρέα Ψαρά στον τομέα της ΑΗΚ. Ο Διευθυντής Διανομής Περιφερειακού Γραφείου Αμμοχώστου-Λάρνακας της ΑΗΚ, κ. Χρίστος Παρασκευάς, παρέδωσε πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντα, αναγνωρίζοντας την πολυετή του προσφορά ως υπάλληλος και εκλεγμένος βοηθός γραμματέας της ΕΠΟΠΑΗ, καθώς και τη συμβολή του στην ίδρυση της ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΗΚ.


Ο Ανδρέας Ψαράς υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ισχυρός πυλώνας του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας, και σημαντικός συντελεστής στην ίδρυση και ανάπτυξη των ομοσπονδιών ερασιτεχνικής κολύμβησης, ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας. Η προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού ήταν ανεκτίμητη και συνεχίζει να παραμένει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράδοση τιμητικών πλακετών στην οικογένεια του Ανδρέα Ψαρά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 63η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Λεμεσού

23/10/2025

Το ΕΒΕ Λεμεσού επιβεβαιώνει τη συνεχή στήριξή του προς την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρχεται νέα ταλαιπωρία στον αυτοκινητόδρομο λόγω έργων

23/10/2025

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του τα έργα που θα πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες στους αυτοκινητόδρομους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έντονη αντίδραση ΕΔΕΚ για Αποστόλου και ΔΗΚΟ: «Αυτό είναι η πιο χαρακτηριστική μορφή πολιτικού τομαρισμού»

23/10/2025

Έντονη είναι η αντίδρασή της ΕΔΕΚ σχετικά με την απόφαση του Ανδρέα Αποστόλου να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ΔΗΚΟ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Την έκαναν τσακωτή στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: 23χρονη έκρυβε κοκαΐνη στο σώμα και στα εσώρουχά της (ΦΩΤΟ)

23/10/2025

Ποσότητα πέραν του μισού κιλού κοκαΐνης κατάσχεσε η Αστυνομία, ενώ για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 23χρονη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θανατηφόρο στη Λεμεσό: 500 μέτρα μακριά από το σπίτι του ξεψύχησε ο 68χρονος

23/10/2025

Περίπου πεντακόσια μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του άφησε την τελευταία του πνοή ο 68χρονος Νίκος Πάρης σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην επαρχία Λεμεσού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις Χρόνιες Παθήσεις Εντέρου - Με επιτυχία η τελετή απονομής πιστοποιητικών

22/10/2025

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.) παρευρέθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, στην τελετή απονομής πιστοποιητικών του εκπαιδευτικού προγράμματος «Φροντίδα Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις Εντέρου», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής (ΣΕΚΚΙ).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το στερνό αντίο της οικογένειας του Σαββόπουλου

22/10/2025

Η οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου ανακοίνωσε τον θάνατο του γνωστού τραγουδοποιού με μια λιτή ανάρτηση.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Μόλις σκότωσα τη σύντροφό μου στο τζακούζι» - Ανατριχιάζει το τηλεφώνημα του 41χρονου στις Αρχές

22/10/2025

Σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τουλάχιστον 25 ετών καταδικάστηκε ο 41χρονος Άρεν Πίρσον για την άγρια δολοφονία της 24χρονης συντρόφου του Κλερ Λεβέκ στο σπίτι της μητέρας του στη Σκωτία στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κλείδωσε η επόμενη τριμερής τηλεδιάσκεψη για τον GSI

22/10/2025

Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες ανακήρυξης της κοινοπραξίας Chevron-Helleniq Energy ως τον προτιμητέο επενδυτή για τα τέσσερα θαλάσσια οικόπεδα νοτίως της Κρήτης, με κατεύθυνση την έναρξη ερευνών για την εξεύρεση υδρογονανθράκων εντός του 2026.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προσπάθησε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο φορτωμένη τσιγάρα από τα κατεχόμενα (ΦΩΤΟ)

22/10/2025

Με μια βαλίτσα φορτωμένη στην κυριολεξία με τσιγάρα από τα κατεχόμενα επιχείρησε να ταξιδέψει Τουρκοκύπρια προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ