ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνάντηση Προέδρου ΕΟΑ Λεμεσού στα Γραφεία του Κινήματος Οικολόγων στη Λεμεσό
Χθες Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού κ. Γιάννης Τσουλόφτας παρακάθησε σε συνάντηση στα Γραφεία των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών στη Λεμεσό. Τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λεμεσού υποδέχθηκε ο Προέδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης.
Στην συνάντηση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Γιάννης Αρμεύτης, ο Κοινοτάρχης Τσιφλικουδιών κ. Αντρέας Παναγιώτου και εκ μέρους του Κινήματος παρευρέθηκαν επίσης η κα Φυτούλα Νικολάου, Επαρχιακός Γραμματέας Λεμεσού, ο κ. Ευλαβή Αντρέας,
Συντονιστής Επιτροπών Λεμεσού – Πάφου και η κα Μαρία Διαμαντίδου, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λεμεσού.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα τα οποία έθεσε ο Κοινοτάρχης Τσιφλικουδιών που αφορούν την Κοινότητα και τα οποία εμπίπτουν στην αρμοδιότητα τόσον του ΕΟΑ Λεμεσού όσον και του Δήμου Λεμεσού.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένη περιοχή στα Τσιφλικούδια, δηλαδή την παραλιακή περιοχή μεταξύ της Μαρίνας Λεμεσού και του Νέου Λιμανιού, για την οποία τέθηκαν διάφορα ζητήματα και προβληματισμοί από τον Κοινοτάρχη κ. Αντρέα Παναγιώτου.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού επαναβεβαίωσε την απόλυτη δέσμευση και την στήριξη του του Οργανισμού ειδικά σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και σε έργα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών και δεσμεύτηκε για συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ του ΕΟΑ Λεμεσού και του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φειδίας Παναγιώτου: Στο επίκεντρο ερευνών το γραφείο-έπαυλη του ευρωβουλευτή
Ο Φειδίας συνδέει την καταγγελία με τις κυπριακές εκλογές.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έφοδος στα γραφεία του X έκανε η εισαγγελία του Παρισιού
Η υπηρεσία καταπολέμησης του κυβερνοεγκλήματος της εισαγγελίας ηγείται της έρευνας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σχέδιο «μαϊμού» πατρότητας για κυπριακή υπηκοότητα: Πέντε χρόνια φυλακή για την εκμετάλλευση μητέρας από το Καμερούν
Σοβαρή υπόθεση εκμετάλλευσης ευάλωτης εγκύου γυναίκας από το Καμερούν, με στόχο την παράνομη απόκτηση κυπριακής υπηκοότητας για το παιδί της, έθεσε στο μικροσκόπιο το Εφετείο, το οποίο απέρριψε έφεση καταδικασθέντος και επικύρωσε ποινή πενταετούς φυλάκισης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σε επιφυλακή για ισχυρούς ανέμους: Προειδοποίηση Μετεωρολογίας για παράλια έως και 7 μποφόρ
Προειδοποίηση για ισχυρούς έως σφοδρούς ανέμους εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με τα παράλια της Κύπρου να επηρεάζονται κυρίως από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νυχτερινή επιχείρηση-σκούπα της Αστυνομίας: Συλλήψεις, έλεγχοι και δεκάδες καταγγελίες
Στοχευμένες προληπτικές επιχειρήσεις με ενισχυμένη αστυνομική παρουσία πραγματοποιήθηκαν και κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας σε αστικές περιοχές, στο πλαίσιο των προσπαθειών για πρόληψη σοβαρών εγκληματικών ενεργειών, προστασία των πολιτών και διασφάλιση της δημόσιας τάξης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός τα ξημερώματα στη Λευκωσία: Έκρηξη και φωτιά σε εστιατόριο από πιθανή διαρροή υγραερίου
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λευκωσία, όταν έκρηξη ακολουθούμενη από πυρκαγιά ξέσπασε σε εστιατόριο στη συμβολή των οδών Εζεκία Παπαιωάννου και Χυτρών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο τελικό στάδιο η αναθεώρηση νομοθεσίας για ευκολότερη πρόσβαση σε κρίσιμα φάρμακα
Η τελευταία σημαντική αναθεώρηση της φαρμακευτικής νομοθεσίας της ΕΕ πραγματοποιήθηκε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΟΚ! Έφερε τη θετή κόρη για διακοπές και τη… βίαζε!
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η υπόθεση ενός 57χρονου Βρετανού, ο οποίος κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών κακοποίησε σεξουαλικά τη θετή του κόρη, ηλικίας 15 ετών, τέσσερις φορές μέσα σε οκτώ ημέρες.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διακόπηκε η συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου στην Πάφο εξαιτίας του Φαίδωνα
Οι αντιδράσεις και η επιστολή των δημοτικών ομάδων που δεν παρευρέθηκαν.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση Φαίδωνα - Στο μικροσκόπιο νέοι ισχυρισμοί
Σε εξέλιξη παραμένει η ενδελεχής αξιολόγηση του συνόλου των στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Βύρωνας Βύρωνος.