ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Ο Δήμος Αγίας Νάπας στηρίζει τον Ραδιομαραθώνιο για παιδιά με ειδικές ικανότητες

06/11/2024

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου επέδωσε εισφορά στον «Κουμπαρά Αγάπης» του Ραδιομαραθωνίου 2024 για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

 

Συμβολική εισφορά κατέθεσε στον Ραδιομαραθώνιο, εκ μέρους του Δήμου Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου, τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2024, υποδεχόμενος στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου, τον «Κουμπαρά Αγάπης» του Ραδιομαραθωνίου 2024 για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Καταθέτοντας την εισφορά του ο κ. Ζαννέττου συνεχάρη τους διοργανωτές, τους εκατοντάδες εθελοντές που με αγάπη και θέρμη αγκάλιασαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτό τον σπουδαίο θεσμό και εξέφρασε την έμπρακτη αγάπη και αλληλεγγύη του προς τα παιδιά με ειδικές ικανότητες αλλά και προς όλους όσους έχουν ανάγκη., τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2024, υποδεχόμενος στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου, τον «Κουμπαρά Αγάπης» του Ραδιομαραθωνίου 2024 για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.
Καταθέτοντας την εισφορά του ο κ. Ζαννέττου συνεχάρη τους διοργανωτές, τους εκατοντάδες εθελοντές που με αγάπη και θέρμη αγκάλιασαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτό τον σπουδαίο θεσμό και εξέφρασε την έμπρακτη αγάπη και αλληλεγγύη του προς τα παιδιά με ειδικές ικανότητες αλλά και προς όλους όσους έχουν ανάγκη.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ρομπότ στην Κίνα έτρεξε σε ημιμαραθώνιο και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ

19/04/2026

Οι επιδόσεις των ρομπότ και η σύγκριση με τους ανθρώπους.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Λάρνακα βγαίνει μπροστά για λιμάνι και μαρίνα – Ομόφωνη απόφαση για μαζική κινητοποίηση

18/04/2026

Σε τροχιά δυναμικών αντιδράσεων εισέρχεται η Λάρνακα για το ζήτημα της ανάπτυξης του λιμανιού, της μαρίνας και του χερσαίου χώρου, με την Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας να αποφασίζει ομόφωνα μαζική κινητοποίηση των πολιτών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ με εντολή της Τεχεράνης – Κατηγορίες κατά της Ουάσινγκτον για παραβίαση της συνθήκης

18/04/2026

Νέα παρέμβαση του IRGC για τα Στενά του Ορμούζ, με το Ιράν να δηλώνει αυστηρό έλεγχο της περιοχής και να συνδέει την εξέλιξη με τις αμερικανικές πιέσεις στη ναυσιπλοΐα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγκύπριες επιχειρήσεις της Αστυνομίας με συλλήψεις, ελέγχους και δεκάδες καταγγελίες

18/04/2026

Με έντονη παρουσία στους δρόμους και συντονισμένες επιχειρήσεις σε αστικές περιοχές κινήθηκε η Αστυνομία το βράδυ που πέρασε σε παγκύπρια βάση, πραγματοποιώντας ελέγχους σε οχήματα, πρόσωπα και υποστατικά.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κώστας Κληρίδης: Αν χρειαστεί, θα καταθέσω με υπευθυνότητα όσα στοιχεία περιήλθαν σε γνώση μου

18/04/2026

Σε δημόσια τοποθέτηση αναφορικά με την υπόθεση «Σάντη» προχώρησε ο τέως Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης, απαντώντας εμμέσως στα όσα, όπως αναφέρει, παρουσιάζονται σε μερίδα των μέσων ενημέρωσης περί σιωπής του.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τελεσίγραφο Τραμπ: «Μέχρι Τετάρτη συμφωνία ή τέλος η εκεχειρία»

18/04/2026

Σε ένα εξαιρετικά εύθραυστο γεωπολιτικό περιβάλλον, η αντιπαράθεση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και της Τεχεράνης εισέρχεται σε κρίσιμη φάση, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για την πορεία της εκεχειρίας και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σύλληψη 58χρονου στη Λεμεσό για υπόθεση ναρκωτικών

17/04/2026

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σύνοδος ΕΕ στην Κύπρο με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή – Στο "τραπέζι" ναυσιπλοΐα, ενέργεια και περιφερειακές σχέσεις

17/04/2026

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μέσα από ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ανέδειξε τόσο τη σημασία της συγκυρίας όσο και τον ευρύτερο πολιτικό στόχο της κυπριακής προεδρίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Γιωρκάτζης: Πάνω από 1.700 επικίνδυνες οικοδομές στη Λευκωσία – Ζητά ταχύτερες διαδικασίες για εκκενώσεις και πρόστιμα

17/04/2026

Τη σοβαρότητα του προβλήματος των επικίνδυνων οικοδομών στην επαρχία Λευκωσίας ανέδειξε ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των σχετικών περιπτώσεων παραμένει ιδιαίτερα υψηλός, ενώ οι διαδικασίες εκκένωσης και επιβολής μέτρων κινούνται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ