ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πορεία διαμαρτυρίας για τη λαθρομετανάστευση διοργανώνει το ΕΛAM
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας κατά της παράνομης μετανάστευσης την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 19:00 μ.μ. με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΛAΜ, εξ’αφορμής της εγκληματικής δράσης των ασυνόδευτων δήθεν ανηλίκων - παράνομων μεταναστών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η πόλη της Λάρνακας υποφέρει.
Αυτούσια όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:
Τους τελευταίους μήνες η Λάρνακα υποφέρει από την εγκληματική δράση των ασυνόδευτων δήθεν ανηλίκων – παράνομων μεταναστών. Το κλίμα ανασφάλειας είναι έντονο στο κέντρο της πόλης όπως και σε άλλες περιοχές που έχουν γκετοποιηθεί ανά το Παγκύπριο.
Εδώ και χρόνια απαιτούμε αυστηρή μεταναστευτική πολιτική και καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Το ΕΛΑΜ διοργανώνει μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας για τα βίαια περιστατικά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.
Διεκδικούμε τα αυτονόητα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 Νοεμβρίου στις 19:00 στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες. Καλούμε κάθε συμπατριώτη μας που αντιλαμβάνεται τις πραγματικότητες να ενώσει τη φωνή του μαζί μας και να απαιτήσει ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην Πατρίδα μας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης κατά του εν αργία Δημάρχου Πάφου
Ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία – Στα χέρια της Νομικής Υπηρεσίας η απόφαση για ενδεχόμενη καταχώριση υπόθεσης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Καταγγελία για ακτινοδιαγνωστικό κέντρο του ΓεΣΥ. Την ημέρα εξετάζουν ανθρώπους και το βράδυ ζώα
Μια πολύ σοβαρή καταγγελία σχετικά με τη λειτουργία ακτινοδιαγνωστικού κέντρου του ΓεΣΥ, το οποίο κατά τη διάρκεια της ημέρας φέρεται να εξετάζει κανονικά τους πολίτες και το βράδυ κατοικίδια ζώα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βρετανία: Γονείς θα ειδοποιούνται για τις αναζητήσεις των παιδιών στο Instagram
Τον Ιανουάριο η Βρετανία ανακοίνωσε ότι εξετάζει την επιβολή περιορισμών για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο μετά την κίνηση της Αυστραλίας τον Δεκέμβριο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αφθώδης πυρετός: 8.000 εμβολιασμοί μέχρι τώρα
Αναμένονται σήμερα 50.000 δόσεις από τα κατεχόμενα και στις 28/2 τα εμβόλια της ΕΕ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λαβρόφ: Καμία προθεσμία για την ολοκλήρωση του πολέμου στην Ουκρανία
Η Μόσχα δεν βιάζεται να καταλήξει σε συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Απάτη με «πόντους» υπεραγοράς – Πώς αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς με ένα SMS
Σήμα κινδύνου εκπέμπει η Αστυνομία Κύπρου για νέα απάτη μέσω ψευδών μηνυμάτων SMS, που αποστέλλονται δήθεν από γνωστή υπεραγορά και υπόσχονται εξαργύρωση βαθμών επιβράβευσης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός για αγιασμό σε κτηνοτροφική μονάδα – Παρέμβαση Υπουργείου και έρευνα Αστυνομίας
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται περιστατικό που αφορά τη μετάβαση παλαιοημερολογιτών ιερέων σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λάρνακα για τέλεση αγιασμού, εν μέσω αυξημένων μέτρων βιοασφάλειας λόγω αφθώδους πυρετού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Βουλιάζουν» οι παραλίες της Κύπρου - Προειδοποίηση για άνοδο 1 μέτρου στη στάθμη της θάλασσας
Η κλιματική αλλαγή χτυπά καμπανάκι για την Κύπρο, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για δραματικές επιπτώσεις μέχρι το τέλος του αιώνα. Αν η στάθμη της θάλασσας αυξηθεί κατά ένα μέτρο, οι μισές παραλίες του νησιού κινδυνεύουν να εξαφανιστούν, με σοβαρές συνέπειες για τον τουρισμό και την οικονομία.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο μικροσκόπιο του Ευρωκοινοβουλίου ξανά η Αμμόχωστος – Έκκληση για επιστροφή των νόμιμων κατοίκων
Στο προσκήνιο του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επανέρχεται το ζήτημα της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου, με την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (PETI) να αποφασίζει την επανεξέταση της σχετικής αναφοράς, έπειτα από πρωτοβουλία που κατατέθηκε εκ μέρους του Κινήματος Προσφύγων Αμμοχώστου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός για αφθώδη στην Κύπρο: 529.000 εμβόλια καθ’ οδόν – «Παγώνουν» οι εξαγωγές
Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό εστιών αφθώδους πυρετού σε μονάδες εκτροφής στα Λειβάδια της επαρχίας Λάρνακα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει επίσημη ενημέρωση και ενεργοποιεί άμεσα μηχανισμούς στήριξης.