ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δ. Λεμεσού: Πληρωμή τελών σκυβάλων, επαγγελματικής άδειας, άδειας επαγγελματικού υποστατικού και φορολογίας Κοιμητηρίου
Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι έχει δοθεί παράταση στην ημερομηνία πληρωμής των λογαριασμών για τα τέλη σκυβάλων, επαγγελματικής άδειας, άδειας επαγγελματικού υποστατικού και φορολογίας Κοιμητηρίου για το έτος 2024, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2024.
Για το Δημοτικό Διαμέριασμα Λεμεσού η πληρωμή γίνεται στα γραφεία εισπράξεως φόρων στην οδό Αρχ. Κυπριανού 23 (δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού) και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού www.limassol.org.cy ή μέσω της ιστοσελίδας της JCC Δημοτικό Διαμέρισμα Λεμεσού ή μέσω της εφαρμογής για έξυπνες συσκευές «Δημότης Λεμεσού».
Για το Δημοτικό Διαμέρισμα Μέσα Γειτονιάς η πληρωμή γίνεται στα γραφεία του Δημοτικού Διαμερίσματος, Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά και μέσω της JCC Δήμος Λεμεσού /Διαμέρισμα Μέσα Γειτονιάς
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προσοχή: Επιτήδειοι «χτυπούν» με χειρόγραφα σημειώματα σε παρμπρίζ – Η νέα απάτη για την απόσπαση στοιχείων
Συναγερμός στην Αστυνομία μετά από καταγγελίες πολιτών για ύποπτα ραβασάκια στα οχήματά τους – Στο στόχαστρο προσωπικά δεδομένα και τραπεζικοί λογαριασμοί μέσω ψεύτικων εφαρμογών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο Μητροπολίτη Πάφου: Ο οδικός χάρτης του Αρχιεπισκόπου και το θρίλερ με τον Τυχικό
Σε τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου τον Μάιο κρίνεται η επόμενη μέρα της Μητρόπολης Πάφου – Ξεκάθαρο μήνυμα Αρχιεπισκόπου: «Δεν υπάρχει περιθώριο για συνέχιση της κατάστασης με τον τέως».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αρετή Δημοσθένους Υποψήφια Βουλευτής Λεμεσού με το ΔΗΚΟ
Διαβάστε το άρθρο της Αρετής Δημοσθένους
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Σάντη»: Στην Κύπρο το FBI για τις καταγγελίες Δρουσιώτη – «Καμία συγκάλυψη» διαμηνύει η Κυβέρνηση
Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η διερεύνηση των ισχυρισμών του Μακάριου Δρουσιώτη, με την άφιξη Αμερικανών εμπειρογνωμόνων και τα αποτελέσματα της Europol να αναμένονται εντός των επόμενων 24ώρων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οικονομική αντεπίθεση από την Αρχιεπισκοπή: «Ασύστολα ψεύδη» οι ισχυρισμοί για τα δάνεια της Μητρόπολης Πάφου
Σκληρή απάντηση του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας στον δικηγόρο του τέως Μητροπολίτη Τυχικού – Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα χρέη εκατομμυρίων, τις τράπεζες και τον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ψηφιακό «άλμα» για την Πυροσβεστική: Εγκαινιάστηκε το νέο Συντονιστικό Κέντρο – Επένδυση €6,5 εκατομμυρίων στην ασφάλεια
Σε μια νέα εποχή άμεσης απόκρισης και τεχνολογικής υπεροχής εισέρχεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη λειτουργία του ΕΣΚΕΠΥ – Πώς το νέο κέντρο θα εκμηδενίσει τους χρόνους αντίδρασης και θα θωρακίσει ολόκληρη την Κύπρο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αιματηρό επεισόδιο στη Λευκωσία: Μαχαίρωσαν 44χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στη Λεωφόρο Προδρόμου
Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας 44χρονος περιπτεράς, ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι μετά από αντιπαράθεση με άγνωστο άνδρα – Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται το θύμα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ακτίνα φωτός στη μάχη με τον αφθώδη: «Φρενάρει» η εξάπλωση – Σε κρίσιμο σταυροδρόμι οι σπάνιες φυλές
Συγκρατημένη αισιοδοξία από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες καθώς τα εμβόλια αποδίδουν – Εντός της εβδομάδας οι αποφάσεις για τη σωτηρία ή τη θανάτωση των παχύουρων προβάτων και των κόκκινων αγελάδων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Πυρά» Τσελίκ κατά Μακρόν: «Φιλοελληνική και μη ρεαλιστική η στάση της Γαλλίας»
Σε υψηλούς τόνους η αντίδραση της Άγκυρας μετά την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στην Ελλάδα – Ο εκπρόσωπος του AKP κατηγορεί το Παρίσι για στοχοποίηση της Τουρκίας και πλήγμα στη συνοχή του ΝΑΤΟ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το «αόρατο» πέρασμα του Nord: Πώς η θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα διέσχισε τα εμπόλεμα Στενά του Ορμούζ
Εν μέσω της σφοδρής σύγκρουσης ΗΠΑ-Ιράν, το αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων γιοτ του Αλεξέι Μορντασόφ πέτυχε μια αδιανόητη διέλευση από τα αποκλεισμένα στενά, με την ανοχή και των δύο πλευρών.