ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

22/10/2024

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί όλους τους καταστηματάρχες και κατοίκους της πόλης σε συνάντηση ενημέρωσης με θέμα τις φάσεις υλοποίησης και τον επηρεασμό από τις εργασίες του έργου «Ανάπλαση των οδών και πλατειών στο αστικό κέντρο της Λάρνακας - Φάση Β’». 

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας.


Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, θα παράσχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα των εργασιών, καθώς και τη στρατηγική κυκλοφοριακής διαχείρισης της περιοχής κατά το στάδιο υλοποίησης του έργου. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση, εκφράζοντας τυχόν προβληματισμούς και απορίες τους.


Το έργο της ανάπλασης έχει ως στόχο την αναβάθμιση του αστικού κέντρου της Λάρνακας, με σκοπό την ενίσχυση της ποιότητας ζωής, την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αναβάθμιση του εμπορικού και τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής. Είναι σημαντική η συμμετοχή όλων, καθώς οι εργασίες αναμένονται να επηρεάσουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκλογές για νέο Αντιδήμαρχο Αγλαντζιάς μετά την παραίτηση του Ανδρέα Κωνσταντίνου

26/05/2026

Τελευταία Κυριακή Ιουνίου ή 1η Κυριακή Ιουλίου οι εκλογές για νέο Αντιδήμαρχο Αγλαντζιάς λέει ο ΓΔ του ΥΠΕΣ.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ριζική αναδιάρθρωση και στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλες οι αλλαγές

25/05/2026

Διαμορφώνεται και νέα σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που διεξάχθηκαν χθες Κυριακή 24 Μαΐου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το μεσημέρι η ανακήρυξη των νέων Βουλευτών - Η διαδικασία και πότε η πρώτη Ολομέλεια

25/05/2026

Η ανακήρυξη σηματοδοτεί την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μάριος Καρογιάν: «Η μη συμμετοχή στο Κοινοβούλιο δεν σημαίνει το τέλος μας» – Αιχμές για χειραγώγηση μέσω δημοσκοπήσεων

24/05/2026

Απογοήτευση επικρατεί στη ΔΗΠΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. «Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αρνητικό, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τους στόχους», ανέφερε ο Μάριος Καρογιάν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οι νέοι βουλευτές στην επαρχία Λάρνακας: Αναλυτικά οι σταυροί προτίμησης και η κατανομή των εδρών

24/05/2026

Πως κατανέμονται οι έδρες στην επαρχία Λάρνακας, όπου το κόμμα της Αριστεράς έκοψε πρώτο το νήμα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ άξιζαν να βρίσκονται στη νέα Βουλή» – Μήνυμα συνεργασίας προς το νέο Σώμα

24/05/2026

Ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για την διεξαγωγή των εκλογών εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.



ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκλογές Θρησκευτικών Ομάδων 2026: Νέος Αντιπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή ο Πέτρος Νακούζη

24/05/2026

Αντιπρόσωπος για τη Θρησκευτική Ομάδα των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, εκλέγεται ο κ. ΝΑΚΟΥΖΗ Πέτρος, η ανακήρυξη του οποίου θα γίνει τη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026, η ώρα 12 μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ