ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Λευκωσία: Κλείστο για τρεις μήνες τμήμα των οδών Χρίστου Τσιάρτα και Ανδρέα Παρασκευά λόγω εργασιών

30/09/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 και η ώρα 7:00 π.μ., τμήμα των οδών Χρίστου Τσιάρτα και Ανδρέα Παρασκευά θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση για περίοδο 3 μηνών, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του Έργου «Κατάλληλη κατασκευή διαφόρων οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 28 – Άγιοι Ομολογητές».

 

 

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν εργασίες ανακατασκευής των υποδομών (αποχέτευση ομβρίων, αποχέτευση λυμάτων, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας), εργασίες ανάπλασης της οδού (κατασκευή νέων πεζοδρομίων και ανακατασκευή οδοστρώματος) και εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ρυθμίσεων των παρόδιων χώρων στάθμευσης.

 

Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής.

 

Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου,

με χρηματοδότηση από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ (NextGenerationEU)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λετυμπιώτης: Περιμένουμε απάντηση για νέα συνάντηση με Ερχιουρμάν

28/03/2026

Μήνυμα σταθερότητας, ετοιμότητας και προσήλωσης στην επανεκκίνηση της διαπραγματευτικής διαδικασίας έστειλε η Κυβέρνηση μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, Κασίμ Ντιάν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Καμπανάκι» από Κομισιόν σε Κύπρο για μη εφαρμογής νέας Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Εταιρικής Διαφάνειας

28/03/2026

Σε τροχιά ευρωπαϊκής συμμόρφωσης καλούνται να κινηθούν άμεσα 19 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI

28/03/2026

Χάκερ που φέρονται να συνδέονται με το Ιράν ανέλαβαν δημόσια την ευθύνη για την παραβίαση του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του διευθυντή του FBI, Κας Πατέλ, αναρτώντας στο διαδίκτυο φωτογραφίες του επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ερευνών των ΗΠΑ, καθώς και άλλα έγγραφα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» – Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης

27/03/2026

Ο λογαριασμός στην πλατφόρμα «Χ» του Ματζίντ Μουσαβί, διοικητή της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC), ανήρτησε μήνυμα μετά τις επιθέσεις σε ιρανικές υποδομές, τονίζοντας πως «δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού περιμένετε και θα δείτε».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ρωσία: Απαγορεύει την εξαγωγή βενζίνης από 1η Απριλίου

27/03/2026

Ο όγκος του αργού πετρελαίου που προωθείται προς επεξεργασία παραμένει στα επίπεδα του περασμένου έτους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αννίτα Δημητρίου: Η Ελλάδα ήταν και παραμένει ο ισχυρότερος μας σύμμαχος

27/03/2026

Σε μια βραδιά βαθιάς συγκίνησης και ιστορικής αναστοχαστικότητας, παρουσιάστηκε στη Δημοσιογραφική Εστία το λεύκωμα «Σαν δικό τους παιδί», μια έκδοση της Βουλής των Αντιπροσώπων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ασυνόδευτων Φιλοξενηθέντων Παιδιών στην Ελλάδα 1974-1979.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διαβήτης: Έρχεται ινσουλίνη σε χάπι; Τι είπαν Ιάπωνες ερευνητές

27/03/2026

Επιστήμονες στην Ιαπωνία αναπτύσσουν ένα καινοτόμο χάπι ινσουλίνης, ικανό να αντικαταστήσει τις ενέσεις, προσφέροντας μια πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση για τη ρύθμιση του σακχάρου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ιρανός Πρέσβης: Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο

27/03/2026

Ο Πρέσβης του Ιράν στη Λευκωσία, Αλιρεζά Σαλαριάν, ξεκαθαρίζει ότι ούτε η Κυπριακή Δημοκρατία ούτε οι Βρετανικές Βάσεις αποτελούν στόχο, στέλνοντας μήνυμα αποκλιμάκωσης, ενώ ταυτόχρονα καλεί την Ευρώπη να αναλάβει ενεργότερο ρόλο για την ειρήνη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οι Φρουροί της Επανάστασης σφράγισαν το Ορμούζ - «Απαγορεύεται η διέλευση»

27/03/2026

Η Τεχεράνη υλοποιεί την απειλή της, κλείνοντας τη ζωτική αρτηρία του πετρελαίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σκιές στην ετοιμότητα Πολιτικής Άμυνας: Κενά στην ενημέρωση και σύγχυση για τα καταφύγια στην Κύπρο

27/03/2026

Ανησυχία για το επίπεδο ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού ως προς την προστασία των πολιτών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης προκαλούν τα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, η οποία εντοπίζει σοβαρές αδυναμίες στην πληροφόρηση, στον συντονισμό και στη λειτουργικότητα των καταφυγίων Πολιτικής Άμυνας.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ