ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Λευκωσία: Κλείστο για τρεις μήνες τμήμα των οδών Χρίστου Τσιάρτα και Ανδρέα Παρασκευά λόγω εργασιών

30/09/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 και η ώρα 7:00 π.μ., τμήμα των οδών Χρίστου Τσιάρτα και Ανδρέα Παρασκευά θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση για περίοδο 3 μηνών, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του Έργου «Κατάλληλη κατασκευή διαφόρων οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 28 – Άγιοι Ομολογητές».

 

 

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν εργασίες ανακατασκευής των υποδομών (αποχέτευση ομβρίων, αποχέτευση λυμάτων, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας), εργασίες ανάπλασης της οδού (κατασκευή νέων πεζοδρομίων και ανακατασκευή οδοστρώματος) και εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ρυθμίσεων των παρόδιων χώρων στάθμευσης.

 

Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής.

 

Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου,

με χρηματοδότηση από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ (NextGenerationEU)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βουλευτικές 2026: Η ακτινογραφία του εκλογικού σώματος – Πάνω από 568 χιλιάδες πολίτες στις κάλπες

11/05/2026

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 24ης Μαΐου η Κύπρος, με τον Γενικό Έφορο Εκλογών να δίνει στη δημοσιότητα τους τελικούς αριθμούς των ψηφοφόρων και τον χάρτη των εκλογικών κέντρων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Κανένας υπεράνω του νόμου»: Στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Αλέξανδρος Παναγιώτου με σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη

11/05/2026

Σε μια τελετή με έντονο θεσμικό συμβολισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικύρωσε τον διορισμό του έμπειρου δικαστικού, στέλνοντας παράλληλα αυστηρό μήνυμα για την ακεραιότητα, τη λογοδοσία και τον σεβασμό στο Κράτος Δικαίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ευρωβαρόμετρο 2026: Απαισιοδοξία για την οικονομία και «όχι» στη στρατιωτική βοήθεια προς Ουκρανία από τους Κύπριους

08/05/2026

Με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή και την τσέπη τους, οι Κύπριοι πολίτες εμφανίζονται δύσπιστοι προς τους θεσμούς, ανησυχούν για το κόστος ζωής και διαφοροποιούνται πλήρως από την υπόλοιπη Ευρώπη στο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο «σκαμνί» η βία κατά κτηνιάτρων: Οργή για την επίθεση σε λειτουργό εν ώρα καθήκοντος

08/05/2026

Κοινή ανακοίνωση-καταπέλτης από τους κτηνιατρικούς φορείς μετά τον ξυλοδαρμό και τις απειλές κατά της ζωής λειτουργού – Εισήγηση για αποκλεισμό των παρανομούντων από κρατικές αποζημιώσεις.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ντόναλντ Τραμπ: «Αποφασίστε τι στο δ@@@ συμβαίνει με τα UFO»

08/05/2026

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορήσει πολλές φορές τις προηγούμενες κυβερνήσεις πως δεν υπήρξαν ειλικρινείς προς τους πολίτες σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Μπλόκο» στους βανδαλισμούς στο Λύκειο Αραδίππου: Εγκατάσταση καμερών μετά τις ζημιές στο αμφιθέατρο

08/05/2026

Σε δραστικά μέτρα προχωρά η Σχολική Εφορεία Αραδίππου-Κελλιών-Τρούλλων – «Μηδενική ανοχή» σε όσους υπονομεύουν τη δημόσια περιουσία και τον πολιτισμό της περιοχής.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στις επάλξεις η Υπηρεσία Εκλογών: Άρχισε η εκτύπωση των ψηφοδελτίων για τις κάλπες της 24ης Μαΐου

08/05/2026

Σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες με αυστηρά χρονοδιαγράμματα – 753 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών σε 1.204 εκλογικά κέντρα σε Κύπρο και εξωτερικό.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την Πάφο το απόγευμα της Παρασκευής

08/05/2026

Αισθητός σε αρκετές περιοχές έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε κοντά στις ακτές της Πάφου – Στα 14,6 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός στη Δυτική Λευκωσία: Νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού σε Κοκκινοτριμιθιά και Παλιομέτοχο

08/05/2026

Στις 112 ανέρχονται πλέον οι μολυσμένες μονάδες παγκύπρια – Στο «κόκκινο» η αγωνία των παραγωγών, με την Υπουργό Γεωργίας να συγκαλεί σύσκεψη με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ