ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
H Επιτροπή Φίλων του Μελάθρου Ευγηρίας Δήμου Λάρνακας σας προσκαλεί στον Εσπερινό του Γενεθλίου της Θεοτόκου
Προσκαλείστε στον Εσπερινό του Γενεθλίου της Θεοτόκου, την Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 6.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσογαλακτούσας στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια του οποίου θα τελεστεί Αρτοκλασία υπέρ των ζώντων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Λάρνακας, Φίλων, Προσωπικού και Τροφίμων του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας.

Το πρωί της Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024, στον ίδιο Ναό, θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και το Ετήσιο Μνημόσυνο των τεθνεώτων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Λάρνακας, Φίλων, Προσωπικού και Τροφίμων του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας και της Ευεργέτιδος Ευανθίας Πιερίδου, του Δωρητή Ζαχαρία Κωνσταντίνου γονέων, αδελφών και συγγενών αυτών.
Το Μνημόσυνο, διοργανώνεται από την Επιτροπή Φίλων του Μελάθρου Ευγηρίας Δήμου Λάρνακας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το Daleela αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για Ελλάδα από τη Λεμεσό με 187 επιβάτες
Η νέα σεζόν αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμα συνδετικό κρίκο στη συνεχιζόμενη ακτοπλοική σύνδεση των δύο χωρών Κύπρου - Ελλάδας, που όπως φαίνεται κάθε χρόνο κερδίζει ολοένα και περισσότερους επιβάτες.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΕΒΕΛ ενώνει την επιχειρηματική Λεμεσό με τους ευρωβουλευτές
Η εκδήλωση αποτελεί θεμέλιο ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ του ΕΒΕΛ και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Tο ΤΕΠΑΚ εκπαιδεύει το προσωπικό του στις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης
Επιμορφωτική εκδήλωση με τίτλο «Ανακαλύπτοντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης – Εργαλεία και εφαρμογές για τον εργασιακό χώρο», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 23 Μαΐου, στο κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος» του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), με διοργανωτή την Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κατακλυσμός επιστρέφει στη Λάρνακα με έξι ημέρες γιορτής και παράδοσης!
Ο εορτασμός του Κατακλυσμού, μια από τις πιο αγαπημένες και πολυαναμενόμενες παραδοσιακές εκδηλώσεις της Κύπρου, πλησιάζει και ο Δήμος Λάρνακας έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε η πόλη να υποδεχθεί κατοίκους και επισκέπτες σε ένα εορταστικό κλίμα υψηλών προδιαγραφών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία καθαρισμού στην παραλία Γιαννάδες
Το Σάββατο, 24 Μαΐου 2025, η παραλία Γιαννάδες στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία ακόμα μία σημαντική εκστρατεία καθαρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της Bioland Energy Group.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη μνήμη της Λέλλας Λοΐζου το νέο βραβείο του Τμήματος Καλών Τεχνών ΤΕΠΑΚ
Η οικογένεια της αείμνηστης Λέλλας Λοΐζου καθιερώνει ετήσιο βραβείο στη μνήμη της, τιμώντας την πεποίθηση της ότι «δεν είναι ποτέ πολύ αργά για μάθηση!».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκλήρωση κατασκευαστικών εργασιών στη οδό Τρικούπη
Το έργο αφορά την ανάπλαση της Συνοικίας Δημιουργικών Επιχειρήσεων Λευκωσίας και υλοποιείται με συγχρηματοδότηση της ΕΕ μέσω του Προγράμματος «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Λεμεσός στην Πρωτοπορία του Ευρωπαϊκού Διαλόγου και της Συνεργασίας
Ολοκλήρωση Μήνα Ευρώπης με σημαντικές δράσεις και διακρατικές συνέργειες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακοπή νερού στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Αθανασίου
Ενημερώνεται το κοινό ότι λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης, έχει διακοπεί η υδροδότηση σε περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Αθανασίου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης με Ευρωβουλευτές στο Επιμελητήριο Λεμεσού
Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ), σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με Ευρωβουλευτές, την Πέμπτη 29 Μαΐου 2025 στις 16:45, στο οίκημα του ΕΒΕΛ.