ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διανομή τροφίμων του EΛAM στη Λεμεσό - Κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο!
Όπως πάντα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς να κοιτάζει την πολιτική ταυτότητα των συμπολιτών μας, βρίσκεται δίπλα σε όλους όσοι το χρειάζονται.
Γράφει η Έφη Μέφερη
 (1).jpg)
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης για συμπαράσταση και στήριξη των αδύναμων οικονομικά οικογενειών και των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, διοργανώνει, ενόψει των εορτών του Πάσχα, διανομή τροφίμων με μοναδικό σκοπό, «κανένα γιορτινό τραπέζι να μη μείνει άδειο» και να έχει τουλάχιστον τα απαραίτητα υλικά αγαθά.
Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, μέλη και εθελοντές της Παράταξης εργάστηκαν ανιδιοτελώς για τη συλλογή και ταξινόμηση των πακέτων που θα διανεμηθούν τη Μεγάλη Παρασκευή 3/5/24 στις 11:00 π.μ. μπροστά από το Λανίτειο Γυμνάσιο, στο χώρο που βρίσκεται το Μνημείο Μαθητιώσας Νεολαίας.
Η διανομή τροφίμων του ΕΛΑΜ είναι ένας καθιερωμένος ετήσιος θεσμός, όπου διεξάγεται από το 2008 (Χριστούγεννα και Πάσχα), σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.
Πατήστε εδώ για το φωτορεπορτάζ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σημάδια αποφόρτισης στην Ανατολική Μεσόγειο: Επιστρέφουν σε «φυσιολογικά» επίπεδα οι ναυτικές δυνάμεις
Η εύθραυστη εκεχειρία στο Ιράν φέρνει σταδιακή αποχώρηση των πολεμικών στόλων από την περιοχή της Κύπρου – Ποια πλοία παραμένουν για περιπολίες και η απουσία των Αμερικανών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Καθησυχαστικοί οι ειδικοί για τον Χανταϊό: «Μηδενικός ο κίνδυνος για την Κύπρο»
Παρά τον συναγερμό που προκάλεσαν τα θανάσιμα περιστατικά σε κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό, το Υπουργείο Υγείας ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το νησί – Στο μικροσκόπιο ο τρόπος μετάδοσης και τα συμπτώματα της νόσου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Επικίνδυνες οικοδομές στη Λάρνακα: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η ασφάλεια των πολιτών
Αντίστροφη μέτρηση για την τύχη 110 κτιρίων που βρίσκονται υπό το μικροσκόπιο εμπειρογνωμόνων. Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, προειδοποιεί για κοινωνικές επιπτώσεις και ζητά νέα νομοθετικά εργαλεία για τη χρηματοδότηση των κατεδαφίσεων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κραυγή απόγνωσης στην Αθηένου: «Θανατώνουν υγιή ζώα λόγω κανονισμών» – Σε αναμμένα κάρβουνα οι κτηνοτρόφοι
Σοβαρά ερωτήματα εγείρει ο Δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς για την απόφαση θανάτωσης χιλιάδων προβάτων που έχουν αναπτύξει αντισώματα – Σε απόγνωση 6-7 οικογένειες που χάνουν το βιος τους.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο Αμμάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η στρατηγική σημασία της 5ης Τριμερούς Κύπρου-Ελλάδας-Ιορδανίας
Στο επίκεντρο η περιφερειακή σταθερότητα, οι σχέσεις ΕΕ-Ιορδανίας και η εμβάθυνση της συνεργασίας σε ένα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον – Ποιοι συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τετ-α-τετ Έρχιουρμαν με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ: Στο τραπέζι Κυπριακό και Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη με την Τζούλι Ντέιβις, με την ατζέντα να επικεντρώνεται στις τρέχουσες εξελίξεις και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μέτωπο Κύπρου-Ελλάδας κατά του αφθώδους πυρετού: Στρατηγική συμμαχία για τη θωράκιση της κτηνοτροφίας
Σε πλήρη συντονισμό οι Υπουργοί Μαρία Παναγιώτου και Μαργαρίτης Σχοινάς – Αποφασίστηκε η συγκρότηση κοινού τεχνικού μετώπου, η ανταλλαγή δεδομένων και η διεκδίκηση στήριξης από την ΕΕ για την αντιμετώπιση της κτηνιατρικής κρίσης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο επίκεντρο της αμυντικής στρατηγικής η Αθήνα: Παρουσία Χριστοδουλίδη στο συνέδριο της Defea
Με μια ατζέντα που εκτείνεται από τη γεωπολιτική έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, ηγέτες και ειδικοί αναλύουν σήμερα το μέλλον της ασφάλειας – Σημαντικές επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας με Νίκο Δένδια και Άντριους Κουμπίλιους.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Από τα ρητά και τις παροιμίες φαίνεται η σοφία της ζωής
Δημοσθένους Αρετή
Υποψήφια βουλευτής Λεμεσού με το ΔΗΚΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πάφος: Στόχος εμπρηστών κατάστημα 40χρονου – Έσβησε τη φωτιά περίοικος τα ξημερώματα
Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδουν οι αρχές την πυρκαγιά που ξέσπασε σε επιχείρηση στην Πάφο – Οι δράστες χρησιμοποίησαν εύφλεκτη ύλη, προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη και τον εξοπλισμό.