ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Διανομή τροφίμων του EΛAM στη Λεμεσό - Κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο!

01/05/2024

Όπως πάντα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς να κοιτάζει την πολιτική ταυτότητα των συμπολιτών μας, βρίσκεται δίπλα σε όλους όσοι το χρειάζονται.

 

Γράφει η Έφη Μέφερη


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης για συμπαράσταση και στήριξη των αδύναμων οικονομικά οικογενειών και των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, διοργανώνει, ενόψει των εορτών του Πάσχα, διανομή τροφίμων με μοναδικό σκοπό, «κανένα γιορτινό τραπέζι να μη μείνει άδειο» και να έχει τουλάχιστον τα απαραίτητα υλικά αγαθά.

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, μέλη και εθελοντές της Παράταξης εργάστηκαν ανιδιοτελώς για τη συλλογή και ταξινόμηση των πακέτων που θα διανεμηθούν τη Μεγάλη Παρασκευή 3/5/24 στις 11:00 π.μ. μπροστά από το Λανίτειο Γυμνάσιο, στο χώρο που βρίσκεται το Μνημείο Μαθητιώσας Νεολαίας. 

Η διανομή τροφίμων του ΕΛΑΜ είναι ένας καθιερωμένος ετήσιος θεσμός, όπου διεξάγεται από το 2008 (Χριστούγεννα και Πάσχα), σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Πατήστε εδώ για το φωτορεπορτάζ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το απόλυτο χάος στο Ιράν: Ξεπέρασαν τους 500 οι νεκροί στις διαδηλώσεις

11/01/2026

Ευθύνες στις ΗΠΑ και το Ισραήλ για τις ογκώδεις διαδηλώσεις που συγκλονίζουν εδώ και δύο εβδομάδες το Ιράν επέρριψε ο Μασούντ Πεζεσκιάν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

11/01/2026

Σε ισχύ από το βράδυ της Κυριακής τίθεται κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και ισχυρές μεμονωμένες καταιγίδες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φιλίππα Καρσερά: Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης η Πρώτη Κυρία

11/01/2026

Αύριο, θα συνέλθει εκτάκτως η Διαχειριστική Επιτροπή του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ενδεχόμενο νέας έξαρσης εποχιακών λοιμώξεων

11/01/2026

Αυξημένα περιστατικά εποχιακών λοιμώξεων καταγράφονται στην Παιδιατρική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σε τεντωμένο σχοινί η κυβερνητική συμμαχία: Το «videogate» και οι τριγμοί στη Λευκωσία

11/01/2026

Το «videogate» πυροδοτεί σοβαρή πολιτική κρίση στη Λευκωσία, δοκιμάζοντας τις αντοχές της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη και της συμπολίτευσης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λαμπάδιασε αυτοκίνητο 40χρονου στη Λεμεσό

11/01/2026

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά, από την οποία προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Στάση του Νίκα: Σαν σήμερα η μεγάλη εξέγερση κατά του Ιουστινιανού

11/01/2026

Με αυτή την ονομασία έμεινε στην ιστορία η λαϊκή εξέγερση που συνέβη στο Βυζάντιο την εποχή του Ιουστινιανού και πνίγηκε στο αίμα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διεθνή ΜΜΕ: Ο Ντόναλντ Τραμπ διέταξε τη δημιουργία επιχειρησιακού σχεδίου εισβολής στη Γροιλανδία

11/01/2026

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει ακόμη και στρατιωτικές επιλογές για τη Γροιλανδία, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στη Δανία και σοβαρή αμηχανία στο ΝΑΤΟ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διεθνής συνδρομή για την υπόθεση του επίμαχου βίντεο με τις ύποπτες χρηματοδοτήσεις ζήτησε η Λευκωσία

11/01/2026

Η Κυπριακή Δημοκρατία ζήτησε τη συνδρομή διεθνών αρχών για τη διερεύνηση βίντεο που εμπλέκει κρατικά και επιχειρηματικά στελέχη σε συνομιλίες για ύποπτες χρηματοδοτήσεις και επενδύσεις.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τροχαίο για την Εθνική Χάντμπολ στην Εσθονία με τραυματίες

10/01/2026

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ