ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κλείνουν χώροι στάθμευσης στη Λεμεσό από τις 8 μέχρι τις 12 Μαΐου 2024
Ο Δήμος Λεμεσού επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό και ιδιαίτερα τους καθημερινούς χρήστες των χώρων στάθμευσης του παραλιακού δρόμου, επί των οδών Σπύρου Αραούζου και Χριστόδουλου Χατζηπαύλου, τα πιο κάτω:
- Ο χώρος στάθμευσης επί της οδού Χριστόδουλου Χατζηπαύλου (Μόλος 3) θα παραμείνει κλειστός από τις 18:00 την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 μέχρι τις 23:00 την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την Ημέρα της Νίκης.
- Μέρος του χώρου στάθμευσης επί της οδού Χριστόδουλου Χατζηπαύλου (Μόλος 3) θα παραμείνει κλειστό το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 από τις 06:00 μέχρι τις 21:00, ενόψει των εορτασμών για την Ημέρα της Ευρώπης.
- Ο χώρος στάθμευσης επί της οδού Σπύρου Αραούζου (Παλιό Λιμάνι) θα παραμείνει κλειστός την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, από τις 08:00 μέχρι τις 14:00, για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το ίδρυμα «Andrey & Julia Dashins Foundation».
Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως μεριμνήσουν και σταθμεύσουν τα οχήματά τους σε άλλους δημοτικούς χώρους στάθμευσης της παραλιακής οδού.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αίθριος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας – Σκηνικό αστάθειας με βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή
Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λαθραία καπνικά εκατομμυρίων από τα κατεχόμενα στην Ευρώπη - Ο τρόπος δράσης των κυκλωμάτων
Οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων βλέπουν οι Αρχές.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θρίλερ με 22χρονο στη Λάρνακα: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του – Διερευνάται υπόθεση απαγωγής και αρπαγής
Το κινητό τηλέφωνο του 22χρονου παραμένει απενεργοποιημένο και δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις συγγενικών του προσώπων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Λευκωσία χαιρετίζει την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: «Κρίσιμο βήμα για αποκλιμάκωση στην περιοχή»
Αίρεται ο ναυτικός αποκλεισμός και ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μεμονωμένες βροχές, καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση σήμερα: Ανεβαίνει ο υδράργυρος από την Τρίτη
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο κελί ως υπόδικος 32χρονος για τις βομβιστικές επιθέσεις και τον εμπρησμό ασθενοφόρων στην Πάφο
Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, ο 32χρονος που συνελήφθη χθες για τέσσερις υποθέσεις απόπειρας καταστροφής περιουσίας και εμπρησμού ασθενοφόρων στην Πάφο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σε νέα εποχή η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική: Τίθεται σε ισχύ το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
Από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Κλείδωσε» ο χάρτης των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών: Πώς μοιράζονται οι 16 Προεδρίες στα κόμματα
Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρχονται νέες μειώσεις στα καύσιμα - Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού οι τιμές
Περαιτέρω μειώσεις στις τιμές των καυσίμων αναμένονται το επόμενο διάστημα, δήλωσε ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Πρατηριούχων, Σάββας Προκοπίου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Συμφωνία με το Ιράν» ανακοίνωσε ο Τραμπ – Ακύρωσε τα πλήγματα, «σύντομα οι υπογραφές»
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο Truth Social ότι ακυρώνει τις προγραμματισμένες για απόψε επιθέσεις κατά του Ιράν.