ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Δήμος Λάρνακας πραγματοποιήσε αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομέιου Λάρνακας
Με πρωτοβουλία του Δήμου Λάρνακας πραγματοποιήθηκε Αιμοδοσία, για την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας Διαφωτίσεως Λάρνακας, την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 μεταξύ των ωρών 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ., στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας.
Συμμετείχε το Προσωπικό του Δήμου Λάρνακας και Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου συνολικά μαζεύτηκαν 21 φιάλες αίματος, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η δωρεά αίματος είναι σύντομη, ακίνδυνη, ανώδυνη και σώζει ζωές.
Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες, την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λάρνακας και το προσωπικό της Συντονιστικής Επιτροπής Αιμοδοσίας Διαφωτίσεως Λάρνακας (ΣΕΑΔ).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα επιστημονική ανακάλυψη εξηγεί γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι δεξιόχειρες
Στη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLOS Biology, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης συνέκριναν συμπεριφορικά, νευρολογικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά 41 ειδών μαϊμούδων και πιθήκων με εκείνα των ανθρώπων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εφετείο: Αυξήθηκε κατά 4 χρόνια η ποινή πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του
Η απόφαση του Εφετείου δόθηκε την Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026 και υπήρξε ομόφωνη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ιερά Σύνοδος: Σαρωτικές αλλαγές στον Καταστατικό Χάρτη με κατάργηση της λαϊκής ψήφου στις εκλογές Αρχιερέων
Δεκαέξι χρόνια από τη ψήφιση και εφαρμογή του νέου Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου ενώπιον της Ιεράς Συνόδου βρίσκεται μια νέα αναθεώρηση η οποία σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές θα είναι σαρωτική.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διπλωματικός πυρετός: Το Πακιστάν μπλοκάρει προσωρινά επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
Το Πακιστάν διαβίβασε στις Ηνωμένες Πολιτείες αναθεωρημένη ιρανική πρόταση ειρήνης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διαβουλεύσεις Υπουργείου Γεωργίας και κτηνοτρόφων: Συμφωνία για τις αποζημιώσεις, «αγκάθι» η ποσόστωση στο χαλλούμι
Σε καλό κλίμα κινήθηκε, σύμφωνα με εκπροσώπους αγροτικών οργανώσεων, η συνάντησή τους με την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για την αναχαίτιση του ανθρωπιστικού στόλου «Global Sumud»
Στη συγκέντρωση, οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν συνθήματα όπως «Καμία συμμαχία με τη γενοκτονία», «Τρομοκράτες είναι οι σιωνιστές και όχι οι αγωνιστές του στόλου», «Shame on you» και «Free Palestine, stop the genocide».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Όταν η ζωή είναι πολύ ακριβή
Της Δρ. Αρετής Δημοσθένους Υποψήφιας βουλεύτριας Λεμεσού με το ΔΗΚΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος ως πύλη εισόδου των ινδικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη
Την αυξανόμενη παρουσία ινδικών επιχειρήσεων στην Κύπρο και τη στρατηγική στόχευση για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων Λευκωσίας–Νέου Δελχί ανέδειξε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ερντογάν απειλεί με χρήση πυραύλων Tayfun την Αθήνα
Ο Τούρκος πρόεδρος εκβιάζει σε υπερθετικό βαθμό την Ελλάδα παίζοντας με την φωτιά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αστυνομία Κύπρου: «Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα έκδοσης εντάλματος σύλληψης κατά του Μ. Δρουσιώτη»
Οι αναφορές περί δήθεν μη εκτέλεσής του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αναφέρει η Αστυνομία