ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου “Mobi – Chair” στη παραλία Μακένζυ της Λάρνακας

12/04/2024

Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου "Mobi - Chair", οι οποίες επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, παραδόθηκαν την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας.

 

 Ο νέος εξοπλισμός, χορηγία της εταιρείας Windstorm Trading & Investments Limited, μιας ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων με έδρα τη Λάρνακα, παραδόθηκε επίσημα από τους αντιπροσώπους της Windstorm στον Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα. Τα τροχοκαθίσματα τοποθετήθηκαν στην παραλία Μακένζι δίπλα από τον ναυαγοσωστικό πύργο.


Ο Δήμαρχος Λάρνακας χαρακτήρισε αυτήν τη δωρεά ως πολύ σημαντική, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου είναι να έχουμε μια πόλη προσβάσιμη για όλους τους συμπολίτες μας. «Σήμερα είναι αδιανόητο να μην παρέχει μια πόλη στους πολίτες της, χωρίς εξαίρεση, όλες τις διευκολύνσεις για να λαμβάνουν μέρος σε καθημερινές δραστηριότητες όπως η πρόσβαση στην παραλία» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Βύρας, Δήμαρχος Λάρνακας.


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας Windstorm για αυτήν τη σημαντική ενέργεια που υποστηρίζει το έργο του Δήμου Λάρνακας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Λευκωσία στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Ναυτιλίας: Η Διακήρυξη που βάζει «πλώρη» για τον άνθρωπο

29/04/2026

Με την υπογραφή μιας ιστορικής συμφωνίας ολοκληρώνεται η Άτυπη Σύνοδος των Υπουργών Μεταφορών της ΕΕ στην Κύπρο – Μαρίνα Χατζημανώλη: «Η ναυτιλία είναι η καρδιά της ευρωπαϊκής οικονομίας και η ασφάλεια των ναυτικών μας κορυφαία προτεραιότητα».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ενεργειακό «κρεσέντο» από την Άγκυρα: Σχεδιάζει αγωγό φυσικού αερίου στα Κατεχόμενα

29/04/2026

Σε πλήρη εξέλιξη οι μηχανολογικές μελέτες για τη σύνδεση των κατεχομένων με την Τουρκία – Ανοίγει πανιά η TPAO σε Λιβύη, Σομαλία και Συρία, ενώ «κλειδώνουν» συμφωνίες με ενεργειακούς κολοσσούς όπως η BP.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χειροπέδες σε 37χρονο για το drone πάνω από τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς το σύστημα «anti-drone» πρόδωσε τον δράστη

29/04/2026

Στη σύλληψη ενός Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία για την απόπειρα μεταφοράς κινητών και φορτιστών στο σωφρονιστικό ίδρυμα – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό περαιτέρω τεκμηρίων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προσοχή: Επιτήδειοι «χτυπούν» με χειρόγραφα σημειώματα σε παρμπρίζ – Η νέα απάτη για την απόσπαση στοιχείων

29/04/2026

Συναγερμός στην Αστυνομία μετά από καταγγελίες πολιτών για ύποπτα ραβασάκια στα οχήματά τους – Στο στόχαστρο προσωπικά δεδομένα και τραπεζικοί λογαριασμοί μέσω ψεύτικων εφαρμογών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο Μητροπολίτη Πάφου: Ο οδικός χάρτης του Αρχιεπισκόπου και το θρίλερ με τον Τυχικό

29/04/2026

Σε τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου τον Μάιο κρίνεται η επόμενη μέρα της Μητρόπολης Πάφου – Ξεκάθαρο μήνυμα Αρχιεπισκόπου: «Δεν υπάρχει περιθώριο για συνέχιση της κατάστασης με τον τέως».


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Σάντη»: Στην Κύπρο το FBI για τις καταγγελίες Δρουσιώτη – «Καμία συγκάλυψη» διαμηνύει η Κυβέρνηση

28/04/2026

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η διερεύνηση των ισχυρισμών του Μακάριου Δρουσιώτη, με την άφιξη Αμερικανών εμπειρογνωμόνων και τα αποτελέσματα της Europol να αναμένονται εντός των επόμενων 24ώρων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οικονομική αντεπίθεση από την Αρχιεπισκοπή: «Ασύστολα ψεύδη» οι ισχυρισμοί για τα δάνεια της Μητρόπολης Πάφου

28/04/2026

Σκληρή απάντηση του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας στον δικηγόρο του τέως Μητροπολίτη Τυχικού – Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα χρέη εκατομμυρίων, τις τράπεζες και τον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ψηφιακό «άλμα» για την Πυροσβεστική: Εγκαινιάστηκε το νέο Συντονιστικό Κέντρο – Επένδυση €6,5 εκατομμυρίων στην ασφάλεια

28/04/2026

Σε μια νέα εποχή άμεσης απόκρισης και τεχνολογικής υπεροχής εισέρχεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη λειτουργία του ΕΣΚΕΠΥ – Πώς το νέο κέντρο θα εκμηδενίσει τους χρόνους αντίδρασης και θα θωρακίσει ολόκληρη την Κύπρο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αιματηρό επεισόδιο στη Λευκωσία: Μαχαίρωσαν 44χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στη Λεωφόρο Προδρόμου

28/04/2026

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας 44χρονος περιπτεράς, ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι μετά από αντιπαράθεση με άγνωστο άνδρα – Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται το θύμα.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ