ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου “Mobi – Chair” στη παραλία Μακένζυ της Λάρνακας

12/04/2024

Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου "Mobi - Chair", οι οποίες επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, παραδόθηκαν την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας.

 

 Ο νέος εξοπλισμός, χορηγία της εταιρείας Windstorm Trading & Investments Limited, μιας ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων με έδρα τη Λάρνακα, παραδόθηκε επίσημα από τους αντιπροσώπους της Windstorm στον Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα. Τα τροχοκαθίσματα τοποθετήθηκαν στην παραλία Μακένζι δίπλα από τον ναυαγοσωστικό πύργο.


Ο Δήμαρχος Λάρνακας χαρακτήρισε αυτήν τη δωρεά ως πολύ σημαντική, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου είναι να έχουμε μια πόλη προσβάσιμη για όλους τους συμπολίτες μας. «Σήμερα είναι αδιανόητο να μην παρέχει μια πόλη στους πολίτες της, χωρίς εξαίρεση, όλες τις διευκολύνσεις για να λαμβάνουν μέρος σε καθημερινές δραστηριότητες όπως η πρόσβαση στην παραλία» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Βύρας, Δήμαρχος Λάρνακας.


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας Windstorm για αυτήν τη σημαντική ενέργεια που υποστηρίζει το έργο του Δήμου Λάρνακας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός στην Ε.Ε. για τον χανταϊό: Η Κυπριακή Προεδρία ενεργοποιεί τον Μηχανισμό Αντιμετώπισης Κρίσεων

14/05/2026

Σε λειτουργία τον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής αντιμετώπισης κρίσεων ως μέτρο πρόληψης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστοδουλίδης στη Βουλή των Ελλήνων: Η ιστορική ομιλία

14/05/2026

Ειδική συνεδρίαση παρουσία Μητσοτάκη για την προσφώνηση του Κύπριου προέδρου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο «ψυγείο» η ανάπλαση της Θεοσκέπαστης: Ημιτελές εργοτάξιο και διοικητικό αδιέξοδο στην Κάτω Πάφο

13/05/2026

Σε παρατεταμένη στασιμότητα βρίσκεται το έργο ανάπλασης της περιοχής της Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στα πρόθυρα απεργίας οι πρατηριούχοι: Απειλούν με ακινητοποίηση βυτιοφόρων για τις άδειες

13/05/2026

Προειδοποίηση για κινητοποιήσεις απηύθυνε το βράδυ της Τετάρτης ο Σύνδεσμος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: Για εμάς δεν υπάρχει plan Β

13/05/2026

«Ξεκινάει μια πρωτοβουλία, βρίσκεται σε εξέλιξη μία πρωτοβουλία για να είμαι πιο σωστός, μια πρωτοβουλία η οποία ως στόχο έχει να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Πρόεδρος.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Μπλόκο» σε ρευστό άνω των €208.000 στον Άγιο Δομέτιο: Στο μικροσκόπιο Τουρκοκύπριο ζεύγος

13/05/2026

Το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι η υπόθεση τυγχάνει περαιτέρω χειρισμού και διερεύνησης από τον Τομέα Διερευνήσεων Αρχιτελωνείου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνταγματικό «φρένο» σε δύο νόμους: Οδηγίες του Ανωτάτου για τις Αναφορές του Προέδρου

13/05/2026

Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, παραχώρησε «σύντομη προθεσμία» για την υποβολή γραπτών αγορεύσεων εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα, στο πλαίσιο της διαδικασίας συμπλήρωσης των δικογράφων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τελευταία ευκαιρία στον διάλογο: Τη Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού κτηνοτρόφων και Υπουργού Γεωργίας

13/05/2026

Οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να παρακαθίσουν σε συνάντηση και να συζητήσουν τη Δευτέρα με την Υπουργό Γεωργίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στα «χαρακώματα» οι αιγοπροβατοτρόφοι για το χαλλούμι: Καταγγέλλουν απαξίωση και «διατάγματα κατά παραγγελία»

13/05/2026

Την αντίθεσή της με το νέο διάταγμα που μειώνει στο 15% την ελάχιστη αναλογία αιγοπρόβειου γάλακτος για την παραγωγή χαλλουμιού ΠΟΠ εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή της Ένωσης Ομάδων Παραγωγών Αιγοπροβατοτρόφων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκτακτη στήριξη 50.000 ευρώ στους αλιείς του Ποταμού Λιοπετρίου από το Υπουργικό Συμβούλιο

13/05/2026

Έκτακτη στήριξη συνολικού ύψους €50.000 για τους επηρεαζόμενους επαγγελματίες αλιείς που δραστηριοποιούνται στο αλιευτικό καταφύγιο του ποταμού Λιοπετρίου, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ