ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Ολοκλήρωση κατασκευής αντλιοστασίου Ζ και σύνδεση ενορίας Ζακακίου με το αποχετευτικό δίκτυο

11/04/2024

Ενόψει της ολοκλήρωσης του Αντλιοστασίου Ζ στο Ζακάκι, ο Δήμαρχος Λεμεσού και Πρόεδρος του ΣΑΛΑ, κ. Νίκος Νικολαΐδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Τσουλόφτα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του προσωπικού, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ. το Αντλιοστάσιο Ζ (πλησίον του κυκλικού κόμβου προς Lady’s Mile).

 

To Έργο αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί σημαντικό έργο υποδομής για το ΣΑΛΑ και θα εξυπηρετεί την Ενορία Ζακακίου, τις μεγάλες εμπορικές
αναπτύξεις του Εμπορικού Κέντρου My Mall, του Καζίνο «City of Dreams Mediterranean» του Νέου Λιμανιού Λεμεσού, καθώς και άλλες μεγάλες οικιστικές
αναπτύξεις της περιοχής, μεταφέροντας λύματα στο Εργοστάσιο Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων και Παραγωγής Ανακυκλωμένου Νερού, στα Κάτω Πολεμίδια.

Εντός Απριλίου θα αρχίσει η σύνδεση των υποστατικών της περιοχής του Ζακακίου και των άλλων γειτονικών περιοχών που θα εξυπηρετούνται από το αντλιοστάσιο.




 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ερχιουρμάν για Χριστοδουλίδη: "Επικίνδυνη η εξάρτηση από ΗΠΑ, Ισραήλ και Γαλλία"

26/05/2026

Ο Ερχουρμαν υποστήριξε ότι «από τότε που ανέλαβε ο κ. Χριστοδουλίδης, έχει στην πραγματικότητα απομακρυνθεί από την προηγούμενη ελληνοκυπριακή εξωτερική πολιτική.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέος Μητροπολίτης Πάφου ο Γρηγόριος Ιωαννίδης – Η εκλογή με ευρεία πλειοψηφία και το μήνυμα ειρήνης

26/05/2026

Είναι μεγάλη τιμή να διακονεί κάποιος τη Μητρόπολη Πάφου, είπε, στις πρώτες του δηλώσεις, ο εκλεγμένος νέος Μητροπολίτης Πάφου Γρηγόριος.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστόφορος Τορναρίτης: «Παραμένω ο ιδρυτής… προχωρούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

26/05/2026

Πήρε θέση ο Χριστόφορος Τορναρίτης μετά την τοποθέτηση του «Σήκου Πάνω» αναφορικά με προηγούμενή του ανάρτηση.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Ο τομέας ανάπτυξης γης μετατρέπεται σε μοχλό βιώσιμης και τεχνολογικής ανάπτυξης

26/05/2026

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, η πολεοδομική πολιτική του μέλλοντος δεν μπορεί να περιορίζεται στην έκδοση αδειών, αλλά οφείλει να λειτουργεί ως εργαλείο στρατηγικού σχεδιασμού και βιώσιμης ανάπτυξης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Τραμπ συγκαλεί την Τετάρτη συνεδρίαση της κυβέρνησής του στο Καμπ Ντέιβιντ για το Ιράν

26/05/2026

Το Ιράν κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός μετά τα νυχτερινά αμερικανικά πλήγματα στον νότο της χώρας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πρεμιέρα για τη νέα Βουλή στις 4 Ιουνίου: Εκλογή Προέδρου με το νέο σύστημα και οδικός χάρτης για τις Επιτροπές

26/05/2026

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκλογές για νέο Αντιδήμαρχο Αγλαντζιάς μετά την παραίτηση του Ανδρέα Κωνσταντίνου

26/05/2026

Τελευταία Κυριακή Ιουνίου ή 1η Κυριακή Ιουλίου οι εκλογές για νέο Αντιδήμαρχο Αγλαντζιάς λέει ο ΓΔ του ΥΠΕΣ.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ριζική αναδιάρθρωση και στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλες οι αλλαγές

25/05/2026

Διαμορφώνεται και νέα σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που διεξάχθηκαν χθες Κυριακή 24 Μαΐου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το μεσημέρι η ανακήρυξη των νέων Βουλευτών - Η διαδικασία και πότε η πρώτη Ολομέλεια

25/05/2026

Η ανακήρυξη σηματοδοτεί την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ