ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου τρεις μέρες πριν γεννήσει

10/07/2023

Η Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα επόμενα 24ωρα θα έφερνε στη ζωή το παιδί που κυοφορούσε.

 

Η Ίσμα Τουλάτου άφησε την τελευταία της πνοή τρεις μέρες πριν γεννήσει. Η 49χρονη δημοσιογράφος, Ίσμα Τουλάτου, που κάλυπτε το πολιτιστικό ρεπορτάζ, κατέρρευσε στο σπίτι της κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Μάλιστα, λίγο πριν καταρρεύσει, είπε: «Δεν αισθάνομαι καλά» με τους οικείους της να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Η Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα επόμενα 24ωρα θα έφερνε στη ζωή το παιδί που κυοφορούσε. Σύμφωνα μάλιστα με τον ΣΚΑΪ, οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το παιδί της Ίσμας Τουλάτου στη ζωή με το νεογέννητο να νοσηλεύεται πλέον στη μονάδα εντατικης νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Την είδηση του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου γνωστοποίησε με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανόπουλου στο facebook γράφοντας: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πυρκαγιά σε πολυτελή αυτοκίνητα στη Λεμεσό – Εξετάζεται εμπρησμός

08/12/2025

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία και οι αρχές τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών

08/12/2025

Η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών ολοκληρώθηκε.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λεμεσός: Εντοπίστηκαν πάνω από 23kg ναρκωτικών

08/12/2025

Εντόπισαν πάνω από 23 κιλά ναρκωτικών στη Λεμεσό μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κακοποίησε 8χρονο αγοράκι μέσα σε θρησκευτικό χώρο και παρακαλούσε τον πατέρα να μην τον καταγγείλει

08/12/2025

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού σε θρησκευτικό χώρο.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κλειστό το Μονοπάτι «Φαράγγι του Άβακα» - Ποιός ο λόγος;

08/12/2025

Κλειστό θα παραμείνει το φαράγγι του Άβακα μέχρι νεοτέρας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανασχηματισμός: Αυτά είναι τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου

06/12/2025

Με ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατία αποκαλύπτει τα νέα ονόματα που διαμορφώνουν το Υπουργικό σώμα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λεμεσός-Βήχας: «Μπλέξατε τα καρναβάλια με τα Χριστούγεννα» - Η θέση του Δήμου

05/12/2025

Την αντίδραση του ηθοποιού Κώστα Βήχα, έχει προκαλέσει ο φετινός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Δημαρχείου Λεμεσού. Με δημόσια τοποθέτησή του στο διαδίκτυο ασκεί έντονη κριτική στους εμπλεκόμενους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φοιτητής σχεδίαζε ένοπλη επίθεση με αιματοχυσία σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

05/12/2025

Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Ντέλαγουερ συνελήφθη στις ΗΠΑ με την κατηγορία ότι σκόπευε να κάνει ένοπλη επίθεση μέσα στις εγκαταστάσεις του αμερικανικού εκπαιδευτικού ιδρύματος σκοτώνοντας όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανεργία: Μηναία αύξηση τον Νοέμβριο - Σταθερή η ετήσια τάση μείωσης

05/12/2025

Μικρή άνοδο κατέγραψε η ανεργία στην Κύπρο τον Νοέμβριο 2025, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου. Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στα Επαρχιακά Γραφεία Εργασίας ανήλθε σε 10.924 άτομα, έναντι 7.099 τον Οκτώβριο, με την αύξηση να σχετίζεται –όπως κάθε χρόνο– με το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ