ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Επίσκεψη ΕΥΔΑΠ στο ΣΑΛΑ

17/03/2023

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2023 στη Λεμεσό συνάντηση μεταξύ της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ) και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ.)

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Αναστάσιος Τόσιος, ο Γενικός Διευθυντής Αποχέτευσης Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης, η Διευθύντρια Σχεδιασμού και Υποστηρικτικών Λειτουργιών Αποχέτευσης
Μαργαρίτα Ξανθάκη, ο Προϊστάμενος Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Θριασίου Αθανάσιος Μαραγκός και ο σύμβουλος/συνεργάτης της ΕΥΔΑΠ Κώστας Νοδάρας, εκ μέρους της One Team.

Εκ μέρους του ΣΑΛΑ παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Τσουλόφτας, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλης Βρυωνίδης, η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωάννα Χρίστου και άλλα στελέχη του ΣΑΛΑ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων και Παραγωγής Ανακυκλωμένου Νερού Δυτικής Λεμεσού.

Η αντιπροσωπεία της ΕΥΔΑΠ συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Λεμεσού και Πρόεδρο του ΣΑΛΑ κύριο Νίκο Νικολαΐδη.

Στη συνάντηση ΕΥΔΑΠ – ΣΑΛΑ επαναβεβαιώθηκαν οι πρόνοιες του Μνημονίου Συνεργασίας που υπογράφηκε τον Μάϊο του 2022 στην Αθήνα και αποφασίστηκε η σύσταση των ομάδων εργασίας, οι οποίες θα φιλοξενούνται εκ περιτροπής από τους δύο
Οργανισμούς και θα προωθήσουν την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σε τομείς όπως η χρήση νέων τεχνολογιών και εξοπλισμού, η επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αποβλήτων, το νομοθετικό καθεστώς, η τιμολογιακή πολιτική, η κυκλική οικονομία και οποιοσδήποτε άλλος τομέα κριθεί ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον.




 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραμπ: Ανακοίνωσε παράταση εκεχειρίας με το Ιράν

21/04/2026

Μας ζητήθηκε να αναστείλουμε την επίθεσή μας κατά του Ιράν μέχρις ότου οι ηγέτες και οι εκπρόσωποί του καταθέσουν μια ενιαία πρόταση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κύπρος: «Πρωταθλήτρια» στην απασχόληση νέων – Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η απορρόφηση των 20άρηδων

21/04/2026

Υψηλότερα ποσοστά απασχόλησης νέων σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, καταγράφονται στην Κύπρο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοκ στη Λάρνακα: Βρέφος με εγκαύματα μετά από μπάνιο στο Νοσοκομείο – Καταγγελία από τη μητέρα

21/04/2026

Μπάνιο με καυτό νερό φαίνεται ότι έκαναν νεογέννητο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, σύμφωνα με τη μητέρα του.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μακάριος Δρουσιώτης: «Εξευτελισμός των θεσμών η καταφυγή στο FBI – Ο Πρόεδρος αναζητά δεκανίκια αξιοπιστίας»

21/04/2026

«Μόνο μια διέξοδος υπάρχει: Ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές από την Κύπρο υπεράνω υποψίας. Οτιδήποτε άλλο είναι προσπάθεια συγκάλυψης», ανέφερε ο Δρουσιώτης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Σάντη»: Τα νέα ευρήματα, η «κλεμμένη» φωτογραφία από το Μονακό και το SMS του Κώστα Κληρίδη

21/04/2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η γιγαντιαία επιχείρηση των Αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης «Σάντη», με το Υπουργικό Συμβούλιο να καλείται αύριο να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον των ερευνών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κάλας: «Η Τουρκία αμφισβητεί συστηματικά τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας»

21/04/2026

Η σχετική τοποθέτηση από την Κάγια Κάλας έρχεται λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών κατά της Ελλάδας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανάσα για τη Λάρνακα: Εγκαίνια στο πάρκο Τσιακκιλερού και λύση στο χρόνιο πρόβλημα των τίτλων ιδιοκτησίας

21/04/2026

Ο Υπουργός Εσωτερικών παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του έργου «Πολυλειτουργικό Πάρκο Τσιακκιλερού».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Λευκωσίας – Παρισιού: Στην Κύπρο ο Εμανουέλ Μακρόν

21/04/2026

Με μια επίσκεψη που φέρει τον χαρακτήρα της «ιστορικής πρεμιέρας», ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας σφραγίζει την απόλυτη στρατηγική ταύτιση με την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Τραμπ απειλεί πάλι το Ιράν με ολική καταστροφή αν δεν συμφωνήσει - "Βομβαρδίστε τους αν δεν υπογράψουν"

21/04/2026

Ο Τραμπ, με το γνωστό του «εκρηκτικό» στυλ, παίζει το χαρτί του απόλυτου κυρίαρχου, την ώρα που η εκεχειρία πνέει τα λοίσθια και οι κάννες των όπλων ζεσταίνονται ξανά.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Γερμανία τάσσεται κατά της αναστολής της Συμφωνίας Σύνδεσης ΕΕ- Ισραήλ

21/04/2026

Η άρνηση της Γερμανίας σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανασταλεί η συμφωνία αυτή, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται η ομόφωνη απόφαση και των 27 χωρών μελών της ΕΕ

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ