ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Επίσκεψη ΕΥΔΑΠ στο ΣΑΛΑ

17/03/2023

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2023 στη Λεμεσό συνάντηση μεταξύ της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ) και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ.)

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Αναστάσιος Τόσιος, ο Γενικός Διευθυντής Αποχέτευσης Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης, η Διευθύντρια Σχεδιασμού και Υποστηρικτικών Λειτουργιών Αποχέτευσης
Μαργαρίτα Ξανθάκη, ο Προϊστάμενος Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Θριασίου Αθανάσιος Μαραγκός και ο σύμβουλος/συνεργάτης της ΕΥΔΑΠ Κώστας Νοδάρας, εκ μέρους της One Team.

Εκ μέρους του ΣΑΛΑ παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Τσουλόφτας, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλης Βρυωνίδης, η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωάννα Χρίστου και άλλα στελέχη του ΣΑΛΑ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων και Παραγωγής Ανακυκλωμένου Νερού Δυτικής Λεμεσού.

Η αντιπροσωπεία της ΕΥΔΑΠ συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Λεμεσού και Πρόεδρο του ΣΑΛΑ κύριο Νίκο Νικολαΐδη.

Στη συνάντηση ΕΥΔΑΠ – ΣΑΛΑ επαναβεβαιώθηκαν οι πρόνοιες του Μνημονίου Συνεργασίας που υπογράφηκε τον Μάϊο του 2022 στην Αθήνα και αποφασίστηκε η σύσταση των ομάδων εργασίας, οι οποίες θα φιλοξενούνται εκ περιτροπής από τους δύο
Οργανισμούς και θα προωθήσουν την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σε τομείς όπως η χρήση νέων τεχνολογιών και εξοπλισμού, η επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αποβλήτων, το νομοθετικό καθεστώς, η τιμολογιακή πολιτική, η κυκλική οικονομία και οποιοσδήποτε άλλος τομέα κριθεί ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον.




 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας πούλησε έπαυλη στο Λονδίνο για 309 εκατ. ευρώ

03/04/2026

Ρεκόρ παγκόσμιας αγοράς: Ο Νικ Κάντι πούλησε τη βίλα του στο Λονδίνο έναντι 309 εκατ. ευρώ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το Ισλαμικό Κράτος υποκινεί εμπρησμούς σε συναγωγές

03/04/2026

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) απηύθυνε κάλεσμα για επιθέσεις εμπρησμού σε συναγωγές ανά τον κόσμο, ως αντίποινα για το «κλείσιμο» του τεμένους Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Προσπάθεια συγκάλυψης η αναβολή της δίκης για τα βίντεο

03/04/2026

Για προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας κάνει λόγο ο Σύλλογος Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών, καταγγέλλοντας την νέα επ’αόριστον αναβολή της δίκης για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για φοιτητική χορηγία – Όλες οι πληροφορίες για δικαιούχους, ποσά και διαδικασία

03/04/2026

Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2026 ανοίγει επίσημα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την κρατική φοιτητική χορηγία του ακαδημαϊκού έτους 2025-2026, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πρόεδρος Δημοκρατίας: «Εκσυγχρονίζουμε το κράτος» – Τρεις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία στο επίκεντρο

03/04/2026

Σε τρεις σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας αναφέρεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο ‘Χ’.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Επίθεση σε Δικηγόρο της Δημοκρατίας μέσα στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού – Άμεσες οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα

03/04/2026

Την επίθεση κατηγορούμενου σε εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής, Δικηγόρο της Δημοκρατίας, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κόκκινος συναγερμός στην ΕΕ: Στο τραπέζι το δελτίο στα καύσιμα και η νέα αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων

03/04/2026

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ενέργειας προειδοποιεί για μακροχρόνια κρίση λόγω της Μέσης Ανατολής, βάζοντας στο τραπέζι σενάρια περιορισμού της κατανάλωσης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βουλή Κύπρου: Πολιτική σύγκρουση, απορρίψεις και τελική απόφαση για τον Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

03/04/2026

Απόρριψη ν/σ για διάλυση Φορέα Στήριξης, ψηφίστηκε η πρόταση για μεταφορά αρμοδιοτήτων στο ΙΚΥ με 26 ψήφους υπέρ και 21 εναντίον

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διευκρινίσεις από Κτηνιατρικές για θανατώσεις - Τι ισχύει για εμβολιασμένα ζώα

03/04/2026

Δεν προβλέπεται καθολική θανάτωση εμβολιασμένων ζώων για τον αφθώδη πυρετό.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ασφυκτική η ατμόσφαιρα στην Κύπρο από την αφρικανική σκόνη – Σε συναγερμό οι Αρχές

03/04/2026

Προειδοποιήσεις λόγω σοβαρού επεισοδίου αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2026, απευθύνει το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου, με έκτακτο δελτίο καιρού.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ