ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Επίσκεψη ΕΥΔΑΠ στο ΣΑΛΑ

17/03/2023

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2023 στη Λεμεσό συνάντηση μεταξύ της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ) και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ.)

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Αναστάσιος Τόσιος, ο Γενικός Διευθυντής Αποχέτευσης Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης, η Διευθύντρια Σχεδιασμού και Υποστηρικτικών Λειτουργιών Αποχέτευσης
Μαργαρίτα Ξανθάκη, ο Προϊστάμενος Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Θριασίου Αθανάσιος Μαραγκός και ο σύμβουλος/συνεργάτης της ΕΥΔΑΠ Κώστας Νοδάρας, εκ μέρους της One Team.

Εκ μέρους του ΣΑΛΑ παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Τσουλόφτας, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλης Βρυωνίδης, η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωάννα Χρίστου και άλλα στελέχη του ΣΑΛΑ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων και Παραγωγής Ανακυκλωμένου Νερού Δυτικής Λεμεσού.

Η αντιπροσωπεία της ΕΥΔΑΠ συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Λεμεσού και Πρόεδρο του ΣΑΛΑ κύριο Νίκο Νικολαΐδη.

Στη συνάντηση ΕΥΔΑΠ – ΣΑΛΑ επαναβεβαιώθηκαν οι πρόνοιες του Μνημονίου Συνεργασίας που υπογράφηκε τον Μάϊο του 2022 στην Αθήνα και αποφασίστηκε η σύσταση των ομάδων εργασίας, οι οποίες θα φιλοξενούνται εκ περιτροπής από τους δύο
Οργανισμούς και θα προωθήσουν την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σε τομείς όπως η χρήση νέων τεχνολογιών και εξοπλισμού, η επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αποβλήτων, το νομοθετικό καθεστώς, η τιμολογιακή πολιτική, η κυκλική οικονομία και οποιοσδήποτε άλλος τομέα κριθεί ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον.




 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα σχόλια Πακιστάν πίσω από την αναβολή ψήφισης για ΟΥΝΦΙΚΥΠ

29/01/2026

Το Πακιστάν είναι αυτή τη στιγμή μια από τις 10 χώρες μη μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανέγερση νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς - Τι αποφασίστηκε

29/01/2026

Σάρκα και οστά παίρνει η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκκληση Γκουτέρες για διάλογο με το Ιράν

29/01/2026

Προειδοποίησε για μία κρίση με καταστροφικές συνέπειες στην περιοχή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ποιος Αξιωματούχος δήλωσε ότι «το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πόλεμο στην Ευρώπη»;

29/01/2026

Υπάρχουν σχέδια για μια γενικευμένη πολεμική αναμέτρηση στην Ευρώπη και ποια συμφέροντα θα εξυπηρετούσε;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκατοντάδες παρανομίες και «πειρατές» καταγγέλλουν οι οδηγοί ταξί στη βουλή

29/01/2026

Εισηγήσεις από αρμόδιους μέχρι Δευτέρα για πάταξη παρανομίας στα αστικά ταξί ζητά η Επ. Μεταφορών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κυπριακό και κοινωνική πολιτική στις επαφές Στεφάνου με Βρετανούς βουλευτές

29/01/2026

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με ομάδα βουλευτών του Εργατικό Κόμμα Ηνωμένου Βασιλείου, με αντικείμενο το Κυπριακό και τις τρέχουσες διπλωματικές κινήσεις.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρευνα: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη διαγιγνώσκει τη σχιζοφρένεια και ποιος ο ρόλος του τρόπου ομιλίας

29/01/2026

Υπολογίζεται ότι 24 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με σχιζοφρένεια, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το Λουξεμβούργο λέει όχι στην ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ

29/01/2026

Ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, απάντησε στις πιέσεις Ζελένσκι για ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πακιστάν: Συναγερμός για τον ιό Νίπα – Αυστηροί υγειονομικοί έλεγχοι

29/01/2026

Σε κατάσταση συναγερμού οι αρχές του Πακιστάν, επιβάλλοντας αυστηρά μέτρα στα σημεία εισόδου για την αποτροπή εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού Νίπα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκρηξη τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο – Ζημιές και σε οικία

29/01/2026

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε αυτοκίνητο στη Λευκωσία.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ