ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οδηγίες για την στάθμευση οχημάτων κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού
Ο Δήμος Λεμεσού μέσα στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2023 κάνει έκκληση στους οδηγούς όπως:
1. Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, 2023 από η ώρα 9.00π.μ - 8.00μ.μ λόγω της εισόδου του Βασιλιά Καρνάβαλου, για καλύτερη διακίνηση του άρματος και της συνοδείας του όπως μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στις οδούς Ανεξαρτησίας Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου , Α. Δρουσιώτη και Πλ. Ηρώων. Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εκτός της πιο πάνω διαδρομής.
2. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 2023 από η ώρα 6:00π.μ - 4:00μ.μ στα πλαίσια της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης, όπως μη σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης που βρίσκονται ανατολικά της οδού Ανεξαρτησίας και κάτω από τα καφεστιατόρια Red, Nero και Θαλασσάκι.
Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους υπόλοιπους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, τον χώρο στάθμευσης της οδού Π. Σολομωνίδη καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.
3. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, 2023 από η ώρα 6:00π.μ - 10:00μ.μ, να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη τόσο για την ταξινόμηση, όσον και για την διακίνηση των αρμάτων που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.
Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και των Τροχονόμων και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα απάτη με «μαϊμού» e-mail στη Λευκωσία: Χάθηκαν πάνω από 23 χιλιάδες ευρώ
Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πιθανή τεχνική βλάβη σε φωτοβολταϊκό σύστημα πίσω από φωτιά σε κατοικία στα Λειβάδια
Φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε γκαράζ οικίας στα Λειβάδια ενδεχομένως να προκλήθηκε από τεχνική βλάβη σε μετασχηματιστή φωτοβολταϊκού συστήματος.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Κράτος Μαφία»: Σε τροχιά διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή – Άμεση προώθηση των διαδικασιών
Η Κυβέρνηση στοχεύει στο διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή το συντομότερο δυνατό, λέει ο Γιάννης Αντωνίου για «Κράτος Μαφία»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέος απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό προ των πυλών – Αναμένονται σύντομα οι ανακοινώσεις από την Κομισιόν
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε, «θα έχουμε νέο διορισμό από πλευράς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ευρωτουρκικά και Κυπριακό πάνε πακέτο: Ενεργό ρόλο σε όλα τα στάδια της πρωτοβουλίας Γκουτέρες ζητά η ΕΕ
Συνάντηση Χριστοδουλίδη – Κόστα στις Βρυξέλλες με επίκεντρο το Κυπριακό, την ευρωτουρκική πορεία και τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας – Σαφές μήνυμα ότι η πρόοδος στις σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από εξελίξεις στο εθνικό ζήτημα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Νετανιάχου επιχειρεί να μπλοκάρει το deal ΗΠΑ–Ιράν
Ο Νετανιάχου θέλει να σαμποτάρει τη συμφωνία με το Ιράν μέσω δεξιών μέσων ενημέρωσης και γερουσιαστών των ΗΠΑ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στον Έφορο Φορολογίας το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — Φορολογικός έλεγχος σε βάθος δώδεκα ετών
Η φορολογική νομοθεσία είναι αυστηρή και προβλέπει την ποινικοποίηση μιας σειράς ενεργειών που σχετίζονται με την απόκρυψη στοιχείων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θρίλερ στο Κίτι: Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε παραλία
H σορός εντοπίστηκε γύρω στις 9:30 το πρωί, με μέλη της Αστυνομίας να σπεύδουν άμεσα στη σκηνή για εξετάσεις.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ραγδαίες εξελίξεις στο «Κράτος Μαφία»: Διορισμό ποινικών ανακριτών προαναγγέλλει η Κυβέρνηση
Ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης θα απέχουν από οποιαδήποτε αξιολόγηση και λήψη απόφασης σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το περιεχόμενο του βιβλίου «Κράτος Μαφία».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Κλείδωσαν» οι Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών: Όλα τα ονόματα και το παρασκήνιο της Ολομέλειας
Πώς μοιράστηκαν οι Προεδρίες των Επιτροπών και το συνταγματικό «μπλόκο» στην κόντρα ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ