ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Την εβδομάδα μετά τις 23 Ιανουαρίου το κοινωνικού χαρακτήρα δείπνο Αναστασιάδη-Τατάρ
Την εβδομάδα που ξεκινά στις 23 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το κοινωνικού χαρακτήρα δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το δείπνο θα φιλοξενηθεί στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, στην υπό την προστασία των ΗΕ περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας, και σε αυτό θα συμμετάσχει και ο κ. Στιούαρτ, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ για την συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΕ σε ό,τι αφορά τις εκθέσεις του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο.
Οι δυο ηγέτες είχαν συμφωνήσει για την πραγματοποίηση κοινωνικού δείπνου μεταξύ τους πριν την λήξη της θητείας του Προέδρου Αναστασιάδη, κατά την διάρκεια δεξίωσης των ΗΕ, που είχε πραγματοποιηθεί στο Λήδρα Πάλας στις 7 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία του τέλους του έτους.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 63η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Λεμεσού
Το ΕΒΕ Λεμεσού επιβεβαιώνει τη συνεχή στήριξή του προς την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρχεται νέα ταλαιπωρία στον αυτοκινητόδρομο λόγω έργων
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του τα έργα που θα πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες στους αυτοκινητόδρομους.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έντονη αντίδραση ΕΔΕΚ για Αποστόλου και ΔΗΚΟ: «Αυτό είναι η πιο χαρακτηριστική μορφή πολιτικού τομαρισμού»
Έντονη είναι η αντίδρασή της ΕΔΕΚ σχετικά με την απόφαση του Ανδρέα Αποστόλου να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ΔΗΚΟ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Την έκαναν τσακωτή στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: 23χρονη έκρυβε κοκαΐνη στο σώμα και στα εσώρουχά της (ΦΩΤΟ)
Ποσότητα πέραν του μισού κιλού κοκαΐνης κατάσχεσε η Αστυνομία, ενώ για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 23χρονη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θανατηφόρο στη Λεμεσό: 500 μέτρα μακριά από το σπίτι του ξεψύχησε ο 68χρονος
Περίπου πεντακόσια μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του άφησε την τελευταία του πνοή ο 68χρονος Νίκος Πάρης σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην επαρχία Λεμεσού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις Χρόνιες Παθήσεις Εντέρου - Με επιτυχία η τελετή απονομής πιστοποιητικών
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.) παρευρέθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, στην τελετή απονομής πιστοποιητικών του εκπαιδευτικού προγράμματος «Φροντίδα Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις Εντέρου», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής (ΣΕΚΚΙ).
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το στερνό αντίο της οικογένειας του Σαββόπουλου
Η οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου ανακοίνωσε τον θάνατο του γνωστού τραγουδοποιού με μια λιτή ανάρτηση.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Μόλις σκότωσα τη σύντροφό μου στο τζακούζι» - Ανατριχιάζει το τηλεφώνημα του 41χρονου στις Αρχές
Σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τουλάχιστον 25 ετών καταδικάστηκε ο 41χρονος Άρεν Πίρσον για την άγρια δολοφονία της 24χρονης συντρόφου του Κλερ Λεβέκ στο σπίτι της μητέρας του στη Σκωτία στις 11 Φεβρουαρίου 2024.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κλείδωσε η επόμενη τριμερής τηλεδιάσκεψη για τον GSI
Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες ανακήρυξης της κοινοπραξίας Chevron-Helleniq Energy ως τον προτιμητέο επενδυτή για τα τέσσερα θαλάσσια οικόπεδα νοτίως της Κρήτης, με κατεύθυνση την έναρξη ερευνών για την εξεύρεση υδρογονανθράκων εντός του 2026.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προσπάθησε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο φορτωμένη τσιγάρα από τα κατεχόμενα (ΦΩΤΟ)
Με μια βαλίτσα φορτωμένη στην κυριολεξία με τσιγάρα από τα κατεχόμενα επιχείρησε να ταξιδέψει Τουρκοκύπρια προς το Ηνωμένο Βασίλειο.