ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο ράπερ Κάνιε Γουεστ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2024 και θέλει για αντιπρόεδρό του το Ντ. Τραμπ
Ο Γουεστ ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές του 2020 αλλά κατάφερε να μαζέψει μόνο 70.000 ψήφους.
Ο μουσικός και σχεδιαστής μόδας, που έχει αλλάξει νομικά το όνομα του σε «Ye», ανάρτησε στο Twitter μια σειρά από βίντεο, τα οποία έφεραν το λογότυπο «Ye 24». Σε ένα από αυτά, ο 45χρονος δισεκατομμυριούχος Κάνιε Γούεστ λέει ότι είχε μια συζήτηση με τον Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία το 2024, το περιβάλλον του Τραμπ δεν επιβεβαίωσε τα πιο πάνω.
Για τους φανς του γνωστού δημιουργού - καλλιτλεχνη, ήταν αναμενόμενο αφού και το 2020 την επόμενη μέρα των εκλογών είχε αναρτήσει στο αγαπημένο του μέσο, το Twitter την επιθυμία του για να διεκδικήσει τη καρέκλα στο οβάλ γραφείο.
Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν και πατέρας των 4 παιδιών της, απασχολεί αρκετά το τύπο με τις δηλώσεις του και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
KANYE 2024 pic.twitter.com/Zm2pKcn12t
— ye (@kanyewest) November 4, 2020
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο «ψυγείο» η ανάπλαση της Θεοσκέπαστης: Ημιτελές εργοτάξιο και διοικητικό αδιέξοδο στην Κάτω Πάφο
Σε παρατεταμένη στασιμότητα βρίσκεται το έργο ανάπλασης της περιοχής της Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στα πρόθυρα απεργίας οι πρατηριούχοι: Απειλούν με ακινητοποίηση βυτιοφόρων για τις άδειες
Προειδοποίηση για κινητοποιήσεις απηύθυνε το βράδυ της Τετάρτης ο Σύνδεσμος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: Για εμάς δεν υπάρχει plan Β
«Ξεκινάει μια πρωτοβουλία, βρίσκεται σε εξέλιξη μία πρωτοβουλία για να είμαι πιο σωστός, μια πρωτοβουλία η οποία ως στόχο έχει να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Πρόεδρος.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Μπλόκο» σε ρευστό άνω των €208.000 στον Άγιο Δομέτιο: Στο μικροσκόπιο Τουρκοκύπριο ζεύγος
Το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι η υπόθεση τυγχάνει περαιτέρω χειρισμού και διερεύνησης από τον Τομέα Διερευνήσεων Αρχιτελωνείου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνταγματικό «φρένο» σε δύο νόμους: Οδηγίες του Ανωτάτου για τις Αναφορές του Προέδρου
Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, παραχώρησε «σύντομη προθεσμία» για την υποβολή γραπτών αγορεύσεων εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα, στο πλαίσιο της διαδικασίας συμπλήρωσης των δικογράφων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τελευταία ευκαιρία στον διάλογο: Τη Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού κτηνοτρόφων και Υπουργού Γεωργίας
Οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να παρακαθίσουν σε συνάντηση και να συζητήσουν τη Δευτέρα με την Υπουργό Γεωργίας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στα «χαρακώματα» οι αιγοπροβατοτρόφοι για το χαλλούμι: Καταγγέλλουν απαξίωση και «διατάγματα κατά παραγγελία»
Την αντίθεσή της με το νέο διάταγμα που μειώνει στο 15% την ελάχιστη αναλογία αιγοπρόβειου γάλακτος για την παραγωγή χαλλουμιού ΠΟΠ εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή της Ένωσης Ομάδων Παραγωγών Αιγοπροβατοτρόφων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκτακτη στήριξη 50.000 ευρώ στους αλιείς του Ποταμού Λιοπετρίου από το Υπουργικό Συμβούλιο
Έκτακτη στήριξη συνολικού ύψους €50.000 για τους επηρεαζόμενους επαγγελματίες αλιείς που δραστηριοποιούνται στο αλιευτικό καταφύγιο του ποταμού Λιοπετρίου, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέο θρίλερ στην Κύπρο: Πατέρας πέρασε στα Κατεχόμενα και εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί του
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος μετέβη στην οικία της μητέρας στην επαρχία Λεμεσού με ενοικιαζόμενο όχημα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αννίτα Δημητρίου: «Η τοξικότητα και ο διχασμός προκαλούν κόστος στην οικονομία»
Η Αννίτα Δημητρίου χαιρέτησε, το μεσημέρι της Τετάρτης, τη Γενική Συνέλευση του ΚΝΕ.