ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Ο ράπερ Κάνιε Γουεστ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2024 και θέλει για αντιπρόεδρό του το Ντ. Τραμπ

27/11/2022

Ο Γουεστ ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές του 2020 αλλά κατάφερε να μαζέψει μόνο 70.000 ψήφους.

 

Ο μουσικός και σχεδιαστής μόδας, που έχει αλλάξει νομικά το όνομα του σε  «Ye», ανάρτησε στο Twitter μια σειρά από βίντεο, τα οποία έφεραν το λογότυπο «Ye 24». Σε ένα από αυτά, ο 45χρονος δισεκατομμυριούχος Κάνιε Γούεστ λέει ότι είχε μια συζήτηση με τον Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία το 2024, το περιβάλλον του Τραμπ δεν επιβεβαίωσε τα πιο πάνω. 

Για τους φανς του γνωστού δημιουργού - καλλιτλεχνη, ήταν αναμενόμενο αφού και το 2020 την επόμενη μέρα των εκλογών είχε αναρτήσει στο αγαπημένο του μέσο, το Twitter την επιθυμία του για να διεκδικήσει τη καρέκλα στο οβάλ γραφείο.

Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν και πατέρας των 4 παιδιών της, απασχολεί αρκετά το τύπο με τις δηλώσεις του και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα επιστημονική ανακάλυψη εξηγεί γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι δεξιόχειρες

19/05/2026

Στη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLOS Biology, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης συνέκριναν συμπεριφορικά, νευρολογικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά 41 ειδών μαϊμούδων και πιθήκων με εκείνα των ανθρώπων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εφετείο: Αυξήθηκε κατά 4 χρόνια η ποινή πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του

19/05/2026

Η απόφαση του Εφετείου δόθηκε την Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026 και υπήρξε ομόφωνη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ιερά Σύνοδος: Σαρωτικές αλλαγές στον Καταστατικό Χάρτη με κατάργηση της λαϊκής ψήφου στις εκλογές Αρχιερέων

19/05/2026

Δεκαέξι χρόνια από τη ψήφιση και εφαρμογή του νέου Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου ενώπιον της Ιεράς Συνόδου βρίσκεται μια νέα αναθεώρηση η οποία σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές θα είναι σαρωτική.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διπλωματικός πυρετός: Το Πακιστάν μπλοκάρει προσωρινά επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν

19/05/2026

Το Πακιστάν διαβίβασε στις Ηνωμένες Πολιτείες αναθεωρημένη ιρανική πρόταση ειρήνης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διαβουλεύσεις Υπουργείου Γεωργίας και κτηνοτρόφων: Συμφωνία για τις αποζημιώσεις, «αγκάθι» η ποσόστωση στο χαλλούμι

18/05/2026

Σε καλό κλίμα κινήθηκε, σύμφωνα με εκπροσώπους αγροτικών οργανώσεων, η συνάντησή τους με την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για την αναχαίτιση του ανθρωπιστικού στόλου «Global Sumud»

18/05/2026

Στη συγκέντρωση, οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν συνθήματα όπως «Καμία συμμαχία με τη γενοκτονία», «Τρομοκράτες είναι οι σιωνιστές και όχι οι αγωνιστές του στόλου», «Shame on you» και «Free Palestine, stop the genocide».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Όταν η ζωή είναι πολύ ακριβή

18/05/2026

Της Δρ. Αρετής Δημοσθένους Υποψήφιας βουλεύτριας Λεμεσού με το ΔΗΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος ως πύλη εισόδου των ινδικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη

18/05/2026

Την αυξανόμενη παρουσία ινδικών επιχειρήσεων στην Κύπρο και τη στρατηγική στόχευση για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων Λευκωσίας–Νέου Δελχί ανέδειξε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ερντογάν απειλεί με χρήση πυραύλων Tayfun την Αθήνα

18/05/2026

Ο Τούρκος πρόεδρος εκβιάζει σε υπερθετικό βαθμό την Ελλάδα παίζοντας με την φωτιά

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αστυνομία Κύπρου: «Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα έκδοσης εντάλματος σύλληψης κατά του Μ. Δρουσιώτη»

18/05/2026

Οι αναφορές περί δήθεν μη εκτέλεσής του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αναφέρει η Αστυνομία

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ