ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Τα κλασικά οχήματα βγαίνουν στους δρόμους της Λεμεσού ενάντια στον καρκίνο

31/10/2022

Η Λέσχη Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου και το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, διοργανώνουν, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, τον αγώνα ακριβείας «3rd Limassol Anti-Cancer Classic Regularity Challenge» για κλασικά αυτοκίνητα (άνω των 25 ετών), και μη κλασικά (κάτω των 25 ετών) στη Λεμεσό.

 

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00π.μ. από το Μουσείο Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου και о τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του 2022. 

Τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα, να έχουν υποβληθεί σε ΜΟΤ και να έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας.

Το παράβολο συμμετοχής είναι €80 για διμελές πλήρωμα και περιλαμβάνει δύο δωρεάν γεύματα.

Η συμμετοχή για κάθε επιπλέον επιβάτη ανά αυτοκίνητο ανέρχεται στα €25.

Η συμμετοχή για παιδιά κάτω τον 15 ετών ανέρχεται στα €15.

Το παράβολο που θα καταβάλουν οι συμμετέχοντες ΔΕΝ περιλαμβάνει την προβολή τους με διαφημιστικά αυτοκόλλητα πάνω στα διαγωνιζόμενα οχήματα.

Ο αγώνας δεν περιλαμβάνεται στο πρωτάθλημα Κλασικών Οχημάτων της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ για το 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και εισφορές καλέστε στο  7000 9000 ή στο email [email protected]

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νάρκοτεστ στους δρόμους: Άδεια και νέα μέτρα ασφαλείας

09/02/2026

Η Αστυνομία θα αναστέλλει άμεσα άδειες οδηγών υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ μοτοσικλετιστές και διανομείς θα φορούν υποχρεωτικά φωσφορούχα κράνη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μήνυμα στήριξης από τη Βουλή: Στο επίκεντρο έρευνα και φροντίδα για τον καρκίνο

06/02/2026

Τη δέσμευση της Βουλής για συνεχή ενίσχυση της έρευνας, της περίθαλψης και της στήριξης των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους επανέλαβε η Πρόεδρος του Σώματος, Αννίτα Δημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Στο στόχαστρο» κινητό και ζώνη: Κινητές κάμερες με τεχνητή νοημοσύνη στους δρόμους

06/02/2026

Σε μια κίνηση που εκτιμάται ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων, προχωρά το Υπουργείο Μεταφορών, προωθώντας αλλαγές στη νομοθεσία για τη λειτουργία των κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βροχές και πιθανές καταιγίδες σήμερα – Αναλυτικά η πρόγνωση

06/02/2026

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τροχαίο στη Λεμεσό: Συνελήφθη 24χρονη, κρίσιμα 17χρονος

06/02/2026

Στη σύλληψη 24χρονης οδηγού προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ανακρίσεων για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα 17χρονο μοτοσικλετιστή, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τρέχουν στη μνήμη του Κυπριανού: Αγώνας δρόμου από το Κάβο Γκρέκο στο Αυγόρου

06/02/2026

Αγώνας δρόμου εις μνήμη του Κυπριανού Παπαϊωάννου, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών το 2023, διοργανώνεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΗΣΥ: Αναστέλλεται η συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα

05/02/2026

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αλλάζει ξανά το σκηνικό: Σκόνη, άνοδος θερμοκρασίας και βροχές στο μενού

05/02/2026

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή αλλά σταδιακά αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση. Από την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φλόγες σε διαμέρισμα στην Αγλαντζιά: Στεγνωτήριο πήρε φωτιά ενώ οι ένοικοι ήταν μέσα

05/02/2026

Στιγμές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αγλαντζιά, όταν ηλεκτρική οικιακή συσκευή τυλίχθηκε αιφνιδίως στις φλόγες, ενώ οι ένοικοι βρίσκονταν εντός της κατοικίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας: Εντοπίστηκαν σφαίρες σε τουαλέτα

05/02/2026

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λάρνακα μετά τον εντοπισμό σφαιρών στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ