ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Κλείνουν κεντρικές οδικές αρτηρίες στη Λευκωσία λόγω έργων

27/07/2022

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο μηχάνημα εφαρμογής της ασφάλτου, στο πλαίσιο του ανωτέρω έργου και σε συνέχεια των εργασιών αναβάθμισης των υποδομών κοινής ωφελείας σε τμήμα του κόμβου Μακαρίου – Ευαγόρου - Αναστασίου Λεβέντη, οι τροποποιήσεις στις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταφέρονται για την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 από ώρα 11:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το απόγευμα.

 

Συγκεκριμένα θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Μνασιάδου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ευαγόρου. Η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Λεωφ. Μακαρίου προς τη Λεωφ. Ευαγόρου για τις πιο πάνω ώρες (11:00 – 15:00) θα διεξάγεται μέσω εκτροπής από την οδό Μνασιάδου.

Στη Λεωφόρο Ευαγόρου θα δοθούν στη κυκλοφορία οι δύο βόρειες λωρίδες (προς τη πλευρά της Αναστασίου Λεβέντη) και θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία η μία νότια λωρίδα (προς την πλευρά της Λ. Μακαρίου).

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας. 

Ο Δήμος Λευκωσίας επέλεξε όπως οι εργασίες εκτελεστούν αυτή την περίοδο που η τροχαία κίνηση στη Λευκωσία είναι αισθητά μειωμένη και έχει εξασφαλίσει την πλήρη συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τα συνεργεία του εργολάβου, που θα εργάζονται με εκτεταμένο ωράριο για να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες εργασίες εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Η διευθέτηση αυτή είναι απαραίτητη για την ομαλή εξέλιξη και την αποφυγή καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση του Έργου.
Η πρόσβαση των πεζών προς όλα τα υποστατικά θα συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις το κοινό μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 22797007 ή να στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
H Λεμεσός προχωρά δυναμικά προς ένα “έξυπνο” δίκτυο ύδρευσης

14/11/2025

Οι εγκαταστάσεις των έξυπνων υδρομετρητών στη Λεμεσό συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, φέρνοντας την πόλη πιο κοντά σε ένα σύγχρονο και βιώσιμο δίκτυο ύδρευσης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκδήλωση Κίνησης Αρχιτεκτόνων Λεμεσού και ΕΟΑ Λεμεσού για τα προβλήματα και τις διαδικασίες αδειοδοτήσεων 

14/11/2025

Η Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λεμεσού, πραγματοποίησε στο Μουσείο Νερού την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025, εκδήλωση / συζήτηση με θέμα τα προβλήματα και τις διαδικασίες πολεοδομικών και οικοδομικών αδειοδοτήσεων, καθώς και τις προτάσεις βελτίωσης των σχετικών διαδικασιών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διαφθορά, μαφία και ξέπλυμα: Η θέση της Κύπρου στον παγκόσμιο δείκτη εγκληματικότητας

14/11/2025

Στην 129η θέση από σύνολο 193 χωρών καταγράφοντας, σκορ 4,5/10, κατατάσσεται η Κύπρος στο παγκόσμιο δείκτη εγκληματικότητας για το 2025.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λεμεσός: Εργάτης έπεσε από ύψος έξι μέτρων σε πολυκατοικία

14/11/2025

Μάχη για τη ζωή δίνει άνδρας ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης έπεσε από ύψος έξι μέτρων στο ισόγειο πολυκατοικίας στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λευκωσία: Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα τα ξημερώματα

14/11/2025

Στάχτη έγιναν δύο οχήματα στη Λευκωσία τα ξημερώματα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τμ. Δασών: Παίρνει παράταση μέχρι 28 Νοέμβρη η υποβολή παραχώρησης δενδρυλλίων

14/11/2025

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου η περίοδος υποβολής αιτήσεων για δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων από το Τμήμα Δασών σε δημόσιους φορείς και οργανωμένα σύνολα, για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής υπουργικής απόφασης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΟΑ Λεμεσού: Νέοι τρόποι πληρωμής τελών ύδρευσης και αποχέτευσης μέσω Ταχυδρομείων και Υπεραγορών

13/11/2025

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λεμεσού, δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση των νέων τρόπων πληρωμής των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διακοπή νερού σε μεγάλη περιοχή της Λεμεσού

13/11/2025

Ενημερώνεται το κοινό ότι λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης, έχει διακοπεί η υδροδότηση σε μεγάλη περιοχή της Λεμεσού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πόσα άτομα άλλαξαν φύλο και όνομα στην Κύπρο: Αυτό είναι το ηλικιακό όριο και η διαδικασία

13/11/2025

Συνολικά 51 άτομα άλλαξαν φύλο και όνομα στην Κύπρο από το 2021 μέχρι και σήμερα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κιλκίς: Κρεοπώλης έκοψε κατά λάθος τη μηριαία αρτηρία του και πέθανε

13/11/2025

Ένα απίστευτο περιστατικό με τραγική κατάληξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Μαυρονέρι στο Κιλκίς με τον 40χρονο κρεοπώλη Νίκο Θεοδωρίδη να χάνει τη ζωή του όταν έκοψε κατά λάθος τη μηριαία αρτηρία του.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ